Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jungson Hedo WG Amp 200 II - integrált erősítő
Re: Jungson Hedo WG Amp 200 II - integrált erősítő
Egy normális forrás (Node 2i) beszerzését követőn már nincs is okom eladni/lecserélni a vasat, így zárom a topikot

Jungson WG amp 200 - JmLab Focal Cobalt 816 - A.C.Ryan HD2
Üdv Misi. Hat ez igen relativ, de nem hideg az biztos. Ha jol ertelmeztem mas, tobb tapasztalattal rendelkezo kollega korabbi irasait, a hasonlo felepitesi erositokhoz kepest nem melegszik tulzottan. Ennek ellenere szuk helyre en magam nem tennem, folotte azert tartanam a 10cm tavolsagot. De lehet hogy tul ovatos vagyok en is. Hatha 1-2 hozzaertobb forumtars megosztja meg itt a velemenyet. 
Üdv Atta99! Érdeklődnék az erősítő mennyire melegszik?Nekem viszonylag szűk helyre kellene tennem.tisztelettel Misi.
TV-hez 2.1 hangfalat vagy Soundbart (mélynyomóval) esetleg beszámolok (pl. JBL Bar 5.1) 
Jungson Hedo WG Amp 200 II - integrált erősítő
Eladó a képeken látható Jungson Hedo WG Amp 200 II integrált erősítő, szinte tökéletes állapotban.
Paraméterek:
120.000mf puffer kondik
FREQUENCY RESPONSE: 20Hz – 20kHz (+/-0.5db)
INPUT IMPEDANCE: 100Kohms
OUTPUT POWER: 2 x 200W (8ohms)
THD: <0.03% (1W, 1kHz)
S/N RATIO: >=90db (A weighted)
DIMENSIONS: 440 x 430 x 170 (mm), 23.5kg
Tömör, szálcsiszolt aluminium ház, különleges megjelenés.
Egyetlen esztétikai hibával, ami sajnos az elején található kis karc, de mivel anyagában aluminium, így nekem már fel sem tűnik.
A gyári, nagyon szép állapotú távirányítója is jár hozzá.
Gyönyörű hangja van, akusztikus, jazz a nagy kedvencei, sok drágább erősítő bújhatott el mögötte. Az árán bőven túlmutató a hangja és a megjelenése se kutya.
A jó tápkábelt meghálálja.
Ára: 170.000 Ft
A súlya és a biztonsága miatt sem postázom, kizárólag személyesen adnám át Érd környékén, vagy külön megbeszélés esetén máshol.
Paraméterek:
120.000mf puffer kondik
FREQUENCY RESPONSE: 20Hz – 20kHz (+/-0.5db)
INPUT IMPEDANCE: 100Kohms
OUTPUT POWER: 2 x 200W (8ohms)
THD: <0.03% (1W, 1kHz)
S/N RATIO: >=90db (A weighted)
DIMENSIONS: 440 x 430 x 170 (mm), 23.5kg
Tömör, szálcsiszolt aluminium ház, különleges megjelenés.
Egyetlen esztétikai hibával, ami sajnos az elején található kis karc, de mivel anyagában aluminium, így nekem már fel sem tűnik.
A gyári, nagyon szép állapotú távirányítója is jár hozzá.
Gyönyörű hangja van, akusztikus, jazz a nagy kedvencei, sok drágább erősítő bújhatott el mögötte. Az árán bőven túlmutató a hangja és a megjelenése se kutya.
A jó tápkábelt meghálálja.
Ára: 170.000 Ft
A súlya és a biztonsága miatt sem postázom, kizárólag személyesen adnám át Érd környékén, vagy külön megbeszélés esetén máshol.