Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega Fono MM mk5 (lemezjátszó előerősítő)
Re: Rega Fono MM mk5 (lemezjátszó előerősítő)
Esetleg egy Heed Orbit 2 csere érdekelne.
Utoljára placi66 ugrasztotta előre 2023.05.17., szer. 23:38-kor.
Re: Rega Fono MM MK5 (lemezjátszó előerősítő)
Akit érdekel írjon, értelmes ajánlatokat hajlandó vagyok megfontolni. De arra ne számítson senki, hogy fél árban eladom.
Természetesen, korrekt ajánlatokat meghallgatok. Viszont 100.000 alatt tényleg nem fogom eladni. Mellékelek néhány képet:placi66 írta: ↑2022.10.02., vas. 18:04Jelenlegi ára 125.000 Ft, én még 120.000-ért vettem augusztusban, szerintem érthető, hogy nem akarom elpocsékolni. Két hétig hallgattam/bejárattam, míg végül az eladás mellett döntöttem, mert az erősítőmben lévő fono fokozathoz képest nem mutatott javulást. Azok számára viszont tökéletes, akiknek nincs az erősítőjükben fono fokozat, viszont szeretnék elkezdeni a lemez (LP) hallgatást. Meg a gyengébb fonó fokozattal rendelkező erősítőkhöz is tudom ajánlani. Jó kis cucc ez, nem véletlenül lett kategória győztes többször is. Hogy fokozzam a vásárlási kedvet legyen az ára mostantól 110.000 Ft :-)
Jelenlegi ára 125.000 Ft, én még 120.000-ért vettem augusztusban, szerintem érthető, hogy nem akarom elpocsékolni. Két hétig hallgattam/bejárattam, míg végül az eladás mellett döntöttem, mert az erősítőmben lévő fono fokozathoz képest nem mutatott javulást. Azok számára viszont tökéletes, akiknek nincs az erősítőjükben fono fokozat, viszont szeretnék elkezdeni a lemez (LP) hallgatást. Meg a gyengébb fonó fokozattal rendelkező erősítőkhöz is tudom ajánlani. Jó kis cucc ez, nem véletlenül lett kategória győztes többször is. Hogy fokozzam a vásárlási kedvet legyen az ára mostantól 110.000 Ft :-)
Rega Fono MM mk5 (lemezjátszó előerősítő)
Eladó egy Rega Fono MM MK5 lemezjátszó előerősítő. A sokszoros díjnyertes MK3 utódja. Augusztusban vásárolt, doboza, papírja, számlája megvan. Átvehető Debrecenben, illetve igény esetén postázom is. Ára: 120.000 Ft (posta nélkül).
Érdeklődni: postalaci@t-online.hu
Érdeklődni: postalaci@t-online.hu