Elkelt.
Köszönöm a lehetőséget!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Little Dot mkIII fejhallgató erősítő
- Vasi84
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Re: Little Dot mkIII fejhallgató erősítő
Csökkentem az árat 80 eFt-ra.
- Vasi84
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Little Dot mkIII fejhallgató erősítő
Little DOT MKIII fejhallgató erősítő eladó Budapesten, a 19. kerületben.
Nekem nagyon tetszik a hangja, főleg a most benne lévő csövekkel, kísérletező kedvűek számára pedig a csövek cserélgetésével finomhangolásra is lehetőség van.
Sennheiser HD600-al használtam, nagyon jó párost alkotnak.
Előfokként is használható, végfokkal kiegészítve nagyon komoly hangot lehet kapni.
...és a világító csöveknek van egy hangulata, ahogy a képen is látható...
Teszt: https://www.head-fi.org/showcase/little ... 98/reviews
Anno a gyermekem születése miatt vettem, hogy a családi nyugalom megzavarása nélkül is tudjak zenét hallgatni.
Azok az idők viszont elmúltak, már nem fejhallgatózok, évek óta csak a szekrényben áll, ennél jobb sorsot érdemel.
Adok hozzá még 2 pár csövet.
Ára: 85 eFt
Nekem nagyon tetszik a hangja, főleg a most benne lévő csövekkel, kísérletező kedvűek számára pedig a csövek cserélgetésével finomhangolásra is lehetőség van.
Sennheiser HD600-al használtam, nagyon jó párost alkotnak.
Előfokként is használható, végfokkal kiegészítve nagyon komoly hangot lehet kapni.
...és a világító csöveknek van egy hangulata, ahogy a képen is látható...
Teszt: https://www.head-fi.org/showcase/little ... 98/reviews
Anno a gyermekem születése miatt vettem, hogy a családi nyugalom megzavarása nélkül is tudjak zenét hallgatni.
Azok az idők viszont elmúltak, már nem fejhallgatózok, évek óta csak a szekrényben áll, ennél jobb sorsot érdemel.

Adok hozzá még 2 pár csövet.
Ára: 85 eFt