Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Innovations Alto mk2 integrált erősítő
Re: Audio Innovations Alto mk2 integrált erősítő
Elkelt a fórumon kívül, köszönöm a lehetőséget!
Sonore microRendu
47 Lab 4732 USB DAC
Audio Innovations Alto MKI
JPW Sonata
47 Lab 4732 USB DAC
JPW Sonata
Re: Audio Innovations Alto mk2 integrált erősítő
Be kell tenni a fa alá, a króm előlapon szépen tükröződnek majd a karácsonyi fények! 
Az eladás oka egyébként az, hogy kaptam ajánlatot egy mk1-re, amit mindig is szerettem volna kipróbálni. Minimális alkut tudok bele tenni.
Az eladás oka egyébként az, hogy kaptam ajánlatot egy mk1-re, amit mindig is szerettem volna kipróbálni. Minimális alkut tudok bele tenni.
Sonore microRendu
47 Lab 4732 USB DAC
JPW Sonata
47 Lab 4732 USB DAC
JPW Sonata
Audio Innovations Alto mk2 integrált erősítő
Eladó a tárgyban megjelölt erősítő gyári távirányítójával!
2013 végén vásároltam (cseréltem) itt a fórumon @Sirleslie fórumtárstól, de már nem találtam meg az eredeti hirdetést, nem tudom hányadik tulajdonos lehetek. Pár évvel ezelőtt a hangszerbolt.hu szervizben az alábbi javításokon esett át: baloldali végfok tranzisztor cseréje az eredeti típusnak megfelelően, motoros hangerő szabályozás és bemenetválasztás helyreállítása, munkapont, stb beállítás és teljes átvizsgálás. Mindene működik, a hangja az Alto-któl megszokott zenei hang, a tetején van néhány apró karc. Maglódon található, itt vagy Budapesten tudom átadni, illetve a vevő által fizetve postázom is. Az ára fix 70.000HUF
2013 végén vásároltam (cseréltem) itt a fórumon @Sirleslie fórumtárstól, de már nem találtam meg az eredeti hirdetést, nem tudom hányadik tulajdonos lehetek. Pár évvel ezelőtt a hangszerbolt.hu szervizben az alábbi javításokon esett át: baloldali végfok tranzisztor cseréje az eredeti típusnak megfelelően, motoros hangerő szabályozás és bemenetválasztás helyreállítása, munkapont, stb beállítás és teljes átvizsgálás. Mindene működik, a hangja az Alto-któl megszokott zenei hang, a tetején van néhány apró karc. Maglódon található, itt vagy Budapesten tudom átadni, illetve a vevő által fizetve postázom is. Az ára fix 70.000HUF
Sonore microRendu
47 Lab 4732 USB DAC
JPW Sonata
47 Lab 4732 USB DAC
JPW Sonata