Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiomat Opus és Duo páros
Re: Audiomat Opus és Duo páros
Köszönöm szépen! a páros elkelt....
Audiomat Opus és Duo páros
Helló
Eladó egy Audiomat páros, szerintem nem kell ódákat zengeni, valószínű sokan ismerik... aki nem, lehet nézelődni a neten.
Előfok, hibátlan Siemens csövekkel.
Végfok, sajnos egyik sarkánál meg van ütve, akitől vettem még régen, azt mondták leszakadt a polc alatta...
A végfok csövek cserések. 6550 csövekkel működik és 2 x 50 Watt, ami csövesben több mint elég!
A francia gyártó szerint még a JJ csövekkel is kimagasló a hangja!
Ha valakit érdekel szivesen küldök nagy felbontású képeket.
Erdőkertesen van a páros, a végfok eladó külön is, az előfok csak akkor eladó ha a végfokkal párban kerül értékesítésre.
Mivel van egy másik végfokom is, nem baj ha az előfok marad.
Nem bántani akarok senkit de a tesó mennyit engedsz belőlle... inkább kihagynám.
Az off dolgok sem érdekelnek, pláne aki még közelről sem ismeri a készüléket, nem irogasson véleményt...
A páros ára 700 ezer
Eladó egy Audiomat páros, szerintem nem kell ódákat zengeni, valószínű sokan ismerik... aki nem, lehet nézelődni a neten.
Előfok, hibátlan Siemens csövekkel.
Végfok, sajnos egyik sarkánál meg van ütve, akitől vettem még régen, azt mondták leszakadt a polc alatta...
A végfok csövek cserések. 6550 csövekkel működik és 2 x 50 Watt, ami csövesben több mint elég!
A francia gyártó szerint még a JJ csövekkel is kimagasló a hangja!
Ha valakit érdekel szivesen küldök nagy felbontású képeket.
Erdőkertesen van a páros, a végfok eladó külön is, az előfok csak akkor eladó ha a végfokkal párban kerül értékesítésre.
Mivel van egy másik végfokom is, nem baj ha az előfok marad.
Nem bántani akarok senkit de a tesó mennyit engedsz belőlle... inkább kihagynám.
Az off dolgok sem érdekelnek, pláne aki még közelről sem ismeri a készüléket, nem irogasson véleményt...
A páros ára 700 ezer
- Csatolmányok
-
- IMG_1946.jpg (15.96 KiB) Megtekintve 570 alkalommal
-
- IMG_1947.jpg (16.74 KiB) Megtekintve 570 alkalommal