Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ayre K-5xe Mp előerősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
JPS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 67

Re: Ayre K-5xe Mp előerősítő

Hozzászólás Szerző: JPS »

Tegnap újra meghallgattam! Engem most is meggyőzött... hatalmas tér és dinamika, de nyugodt tiszta, sokáig hallgatható ... pláne egy Synergistic Orange biztivel...!! :tutiok:

Sajnos nálam ennek ellenére kihasználatlan lenne, ezért az ára kis mértékben alkuképes.
Ajánlatot kérem privátban küldjetek.

Oszi63
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 65

Hozzászólás Szerző: Oszi63 »

Remek darab ... JPS fórumtárs is elég nehezen szánta rá magát. Meg is értem.😊

ThorSteinar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 25

Hozzászólás Szerző: ThorSteinar »

Szerintem gondold át az életed és ne add el ezt az előfokot.
Nekem is volt és a nagyobbik testvérére upgrade-eltem, különben nem váltam volna meg tőle, az biztos.
Core Audio Daido Barebone Entry alapú PC|SOtM sMS-200ultra,Plixir Elite BDC mkII|Etherregen,sPS-500|Ayre QX-5 Twenty|Ayre KX-5 Twenty|ATC SCM150 ASLT|Isotek EVO3 Titan, GII Sigmas,
LessLoss C-MARC/Reference,ValhallA Aurora V1 XLR,LessLoss Homage to Time XLR,Curious USB,Audioquest Vodka ethernet

JPS
Fórumlakó
Fórumlakó

Az alábbiakat írták erről a készülékről... nem véletlenül!

Ayre’s K-5xeMP preamplifier combines peerless musical performance with stunning visual design. The exclusive fully-balanced, zero-feedback circuitry renders music with vitality and life. Its custom-designed volume control is actuated by a silky smooth optical encoder, using FET switches and precision metal-film resistors to deliver absolute sonic transparency. The massive power transformer effortlessly provides startlingly real musical dynamics. The Ayre K-5xeMP will transport you to a new world of musical enjoyment.
AYRE K-5xe Mp - 6.jpg
AYRE K-5xe Mp - 6.jpg (86.89 KiB) Megtekintve 1263 alkalommal
AYRE K-5xe Mp - 5.jpg
AYRE K-5xe Mp - 5.jpg (154.82 KiB) Megtekintve 1263 alkalommal
Jelenlegi ára az AudioMarkt-on 1700-1800 EUR gondolkodik.gif

JPS
Fórumlakó
Fórumlakó

:goodmorning: Létét ellenében saját rendszerben is kipróbálható!

JPS
Fórumlakó
Fórumlakó

Saját képek a készülékről.
AYRE K-5xe Mp - 2.png
AYRE K-5xe Mp - 2.png (3.09 MiB) Megtekintve 1673 alkalommal
AYRE K-5xe Mp - 1.png
AYRE K-5xe Mp - 1.png (4.22 MiB) Megtekintve 1673 alkalommal
AYRE K-5xe Mp - 3.png
AYRE K-5xe Mp - 3.png (2.85 MiB) Megtekintve 1673 alkalommal

JPS
Fórumlakó
Fórumlakó

Ayre K-5xe Mp előerősítő

Eladó tökéletes műszaki állapotban, itt a Fórumon vásárolt, amerikai gyártású, Ayre K-5xe MP előerősítőm, ezüst színben, eredeti távirányítójával.

Ez a korábbi K-5xe modell módosított (MP- Maximum Performance) változata, amelynek megjelenésekor 2011-ben az új ára 3500 USD volt.

Ez egy elegáns, modern kivitelű, és nagyon kellemes, nyugodt, kiegyensúlyozott hangú erősítő, amely 2 RCA és 2 XLR bemenettel, illetve RCA és XLR kimenettel is rendelkezik, így könnyen integrálható szinte bármilyen rendszerbe. A neten is több pozitív cikk jelent meg róla és már itt az AVX-en is többen dicsérték. ( https://www.stereophile.com/content/ayr ... eamplifier)
A Stereophile magazinban ezt írták róla: „A mai viszonyok között még éppen megfizethető áron olyan hangminőséget nyújt, amelyet eddig csak sokkal drágább félvezetős előerősítőktől remélhettünk. …a Stereophile „Ajánlott készülékek” listáján… kiérdemelte a biztos A osztályú besorolást.”

A készülék helyileg Budapesten található. Az eredeti doboza sajnos már nincs meg, de az előző tulajdonosa készíttetett hozzá egy masszív faládát, ami megfelelően ki van bélelve, így a vevő felelősségére akár postázni is tudom, de személyes átvétel lenne inkább preferált. Saját rendszeres meghallgatás komoly érdeklődés esetén Bp-en belül megoldható.

Ára: 549.000 Ft.
Tel: húsz/9612055
AYRE K-5xe Mp-4.png
AYRE K-5xe Mp-4.png (410.01 KiB) Megtekintve 1960 alkalommal
AYRE K-5xe Mp-3.png
AYRE K-5xe Mp-3.png (657.43 KiB) Megtekintve 1960 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”