Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman/Kardon HK970 Stereo Legend
Re: Harman/Kardon HK970 Stereo Legend
Elkelt! Köszönöm a lehetőséget.
Re: Harman/Kardon HK970 Stereo Legend
Legyen az ára 55.000 Ft
Harman/Kardon HK970 Stereo Legend
Eladnám nagy becsben őrzött HK970-es integrált erősítőm.
Műszaki paraméterei itt megtalálhatóak: https://www.cnet.com/products/harman-ka ... er-series/
Első tulajdonosa vagyok, 2007-ben itthon vásároltam (2005. augusztusi gyártású). Sajnos az eredeti doboza, számlája már nincs meg. Műszakilag belenyúlás mentes, még szétszedve sem volt, abszolút probléma mentesen tette a dolgát. Esztétikailag szintén makulátlan, karcmentes állapotban van.
Ha mindenképp hiányosságot akarok említeni akkor az egyik hangszóró csatlakozót a "szokásos" barbár módon sikerült túlhúzni és kicsit megpattant a műanyag burkolat a szorítón (próbáltam lefotózni), illetve a távirányítóján a hangerő szabályzó jelét kicsit nehézkesen veszi (valószínűleg egy tisztítás megoldja, az elem csere nem).
Fóton megtekinthető, meghallgatható.
Ára: 60.000 Ft
Műszaki paraméterei itt megtalálhatóak: https://www.cnet.com/products/harman-ka ... er-series/
Első tulajdonosa vagyok, 2007-ben itthon vásároltam (2005. augusztusi gyártású). Sajnos az eredeti doboza, számlája már nincs meg. Műszakilag belenyúlás mentes, még szétszedve sem volt, abszolút probléma mentesen tette a dolgát. Esztétikailag szintén makulátlan, karcmentes állapotban van.
Ha mindenképp hiányosságot akarok említeni akkor az egyik hangszóró csatlakozót a "szokásos" barbár módon sikerült túlhúzni és kicsit megpattant a műanyag burkolat a szorítón (próbáltam lefotózni), illetve a távirányítóján a hangerő szabályzó jelét kicsit nehézkesen veszi (valószínűleg egy tisztítás megoldja, az elem csere nem).
Fóton megtekinthető, meghallgatható.
Ára: 60.000 Ft
- Csatolmányok
-
- 20210511_111057.jpg (3.02 MiB) Megtekintve 1270 alkalommal
-
- 20210511_111031.jpg (2.87 MiB) Megtekintve 1270 alkalommal
-
- 20210511_110942.jpg (2.88 MiB) Megtekintve 1270 alkalommal