Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Creek CSA 4040
Re: Creek CSA 4040
Mostantól az ára 30.000 ft
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5

<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Az ár irányár, mert eladni szeretném.
Creek CSA 4040
Sziasztok!
Eladnám első szériás, fent említett erősítőmet. Túl sok már itthon a "vas".
Javításmentes, eredeti állapot. Esztétikailag egy-egy hiba felfedezhető a házon, de nem leharcolt.
Árban 39.000 ft, amire gondoltam.
Pakson van az erősítő.
Posta, vagy Foxpost természetesen mehet, de ha úgy jön ki a lépés, akkor Paks-Bp. útvonalon át tudom adni.
Elérhetőség itt a fórumon.
Eladnám első szériás, fent említett erősítőmet. Túl sok már itthon a "vas".
Javításmentes, eredeti állapot. Esztétikailag egy-egy hiba felfedezhető a házon, de nem leharcolt.
Árban 39.000 ft, amire gondoltam.
Pakson van az erősítő.
Posta, vagy Foxpost természetesen mehet, de ha úgy jön ki a lépés, akkor Paks-Bp. útvonalon át tudom adni.
Elérhetőség itt a fórumon.