Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed obelisk si
- kissmarton
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 22
Re: Heed obelisk si
Köszönöm az Avx adta lehetőséget! Elkelt!
Akinek kellemetlenséget okoztam a tájékozatlanságom végett, mégegyszer bocsesz!
Jó zenehallgatást az új tulajnak! :)
Akinek kellemetlenséget okoztam a tájékozatlanságom végett, mégegyszer bocsesz!
Jó zenehallgatást az új tulajnak! :)
Nem kell mindent elhinni,írja azt bárki is.trane írta: ↑2020.12.05., szomb. 21:36
anno a sajnos azóta elhunyt Richard Hay saját (jelzés nélküli) Si-jét sikerült megvásárolnom Angliából (2013. május), és azt írta a fickónak, akitől én vettem meg az erősítőt (az e-mail-t átküldte a srác), hogy az Si és az Si/Si2 között semmilyen hangi különbség nincs.

Bocsi,csak azért írom hogy nehogy az jöjjön le hogy csak a felirat más.
Egyébként meg mindkettő szuper,viszont ha kell a dackártya is,akkor inkább az si2.
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1253
Nekem egyébként nagyon tetszik, hogy az eladó nem tudja, mit árul, a vevő pedig nem tudja, mit akar megvenni.kissmarton írta: ↑2020.12.05., szomb. 18:22...kedves gardon fórumtárs sem tudta a különbséget ugyanúgy mint én sem (annyi a különbség hogy az mk2 nek az SI felirat dőlt betűvel van írva...

Százszor megfogadtam már, hogy nem szólok bele hasonló eszmefuttatásokba, ennyit a következetességemről...

Ránézésre az SI legkönnyebben úgy különböztethető meg az SI-től, hogy előbbi esetében hátul, az RCA pár bemenetek felett megjelent egy dedikált S/PDIF in bemenet is. Apró esztétikai finomításként később kisbetűs felirat következett: heed obelisk si, tudtommal ez további műszaki változtatást már nem jelentett.
Nem felejtjük el hozzátenni hogy valóban a külső különbségekben nem voltam felkészülve teljesen, épp ezért kértem, hogy Te mondd meg, hogy ez mitől a hirdetett verzió, miután láttam, hogy nem biztos, hogy az, és mint itt írták, hangban sem az.
A felajánlott árat, amit, ha gondolod nyilvánossá is teszek, és akár ki is derülhet, hogy mennyire irreveláns, holnap reggelig tartom is, mert visszautazom onnan ahová azért jöttem, mert összekötöttem volna a kellemest a hasznossal, de a kellemes nem jött össze, a hasznos miatt pedig nem indultam volna most el, és ezt így is mondtam a telefonban. Azt viszont visszautasítom, hogy vagdalkóztam, csak azt mondtam, hogy megírom, hogy mások is tanuljanak belőle.
(Remélem az is olvassa, akitől Te vásároltad)
A felajánlott árat, amit, ha gondolod nyilvánossá is teszek, és akár ki is derülhet, hogy mennyire irreveláns, holnap reggelig tartom is, mert visszautazom onnan ahová azért jöttem, mert összekötöttem volna a kellemest a hasznossal, de a kellemes nem jött össze, a hasznos miatt pedig nem indultam volna most el, és ezt így is mondtam a telefonban. Azt viszont visszautasítom, hogy vagdalkóztam, csak azt mondtam, hogy megírom, hogy mások is tanuljanak belőle.
(Remélem az is olvassa, akitől Te vásároltad)
Off.kissmarton írta: ↑2020.12.05., szomb. 18:22Ne felejtsük el hozzátenni hogy kedves gardon fórumtárs sem tudta a különbséget ugyanúgy mint én sem (annyi a különbség hogy az mk2 nek az SÍ felirat dőlt betűvel van írva, hát én ezt sosem figyeltem). Szándékosság nem volt benne, én si 2 ként vettem, nem néztem utána a különbsének, ebben a tudatban hallgatam boldogan.
Miután kiderült, bocsánatot kértem, és felajánlottam az alku lehetőségét. Mivel nem fogadtam el az irreleváns összegű ajánlatát, onnantól kezdve már nem voltam korrekt, nem esett útba az erősítő meghallgattása (mint ahogy előzetesen bejelentette telefonon), és vagdalózott hogy lehúzza a hírdetésem, mert nem az van amit ő eltervezett!
Jó vas az si,de nem csak a dőlt betűkben különbözik az si2-től.Nem is értem egyébként hogy kép nélkül miért ad fel valaki hirdetést,és egyáltalán miért is szabad így tennie.

- kissmarton
- Kezdő Fórumlakó
Jogos, csak a hírdetés feladása után 10 perccel jöttek az ajánlatok, gondoltam ha viszik akkor felesleges fotózgatnom.
Napokon belől lesz saját fotó is ha addig nem viszi senki.
Napokon belől lesz saját fotó is ha addig nem viszi senki.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6181
Ez is jogos: mint látjuk egy nyamvadt kép is megelőzheti az ilyen faramuci helyzetek kialakulását.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Nem könnyebb képpel hírdetni?kissmarton írta: ↑2020.12.05., szomb. 18:22Ne felejtsük el hozzátenni hogy kedves gardon fórumtárs sem tudta a különbséget ugyanúgy mint én sem (annyi a különbség hogy az mk2 nek az SÍ felirat dőlt betűvel van írva, hát én ezt sosem figyeltem). Szándékosság nem volt benne, én si 2 ként vettem, nem néztem utána a különbsének, ebben a tudatban hallgatam boldogan.
Miután kiderült, bocsánatot kértem, és felajánlottam az alku lehetőségét. Mivel nem fogadtam el az irreleváns összegű ajánlatát, onnantól kezdve már nem voltam korrekt, nem esett útba az erősítő meghallgattása (mint ahogy előzetesen bejelentette telefonon), és vagdalózott hogy lehúzza a hírdetésem, mert nem az van amit ő eltervezett!
- kissmarton
- Kezdő Fórumlakó
Ne felejtsük el hozzátenni hogy kedves gardon fórumtárs sem tudta a különbséget ugyanúgy mint én sem (annyi a különbség hogy az mk2 nek az SÍ felirat dőlt betűvel van írva, hát én ezt sosem figyeltem). Szándékosság nem volt benne, én si 2 ként vettem, nem néztem utána a különbsének, ebben a tudatban hallgatam boldogan.
- heavymetal
- Törzsvendég
- Értékelés: 36
Én is jártam már így, még csak elnézést sem kértek.
A minimum, hogy kevesebbért odaadnák.

A minimum, hogy kevesebbért odaadnák.

Üdvözlet Mindenkinek!
Én voltam a vevő jelölt, és sajnos az én útiiköltségem 2×140 km, bánta ezt a kiderítést.
Ugye a hirdetéshez nincs fotó mellékelve, lehet nem véletlenül. Én magamból kiindulva naivan bíztam a hirdetőben, hogy azt találom nála amit hirdet, nem kértem képet.
A kiderítés után felajánlottam egy szerintem korrekt összeget az erősítőért és a dac ért egyben, mert szerettem volna még ezek után is a heed világgal megismerkedni, mivel ez lett volna az első komponensem ettől a gyártótól és az útnak értelmet adni, de nem sikerült üzletet kötnünk.
Nem haragszom az eladóra, de vannak hiányérzeteim a korrektség tekintetében.
Tisztelettel, Gardon
Én voltam a vevő jelölt, és sajnos az én útiiköltségem 2×140 km, bánta ezt a kiderítést.
Ugye a hirdetéshez nincs fotó mellékelve, lehet nem véletlenül. Én magamból kiindulva naivan bíztam a hirdetőben, hogy azt találom nála amit hirdet, nem kértem képet.
A kiderítés után felajánlottam egy szerintem korrekt összeget az erősítőért és a dac ért egyben, mert szerettem volna még ezek után is a heed világgal megismerkedni, mivel ez lett volna az első komponensem ettől a gyártótól és az útnak értelmet adni, de nem sikerült üzletet kötnünk.
Nem haragszom az eladóra, de vannak hiányérzeteim a korrektség tekintetében.
Tisztelettel, Gardon
- kissmarton
- Kezdő Fórumlakó
Re: Heed obelisk si ll
időközben kiderült hogy ez a sima sí, nem pedig az mk2 változat, ennek tudatában az árat módosítom 160.000 ft-ra.
Kérek egy admint hogy írja át a főcímet! Köszi
A vevőjelölttől elnézést kérek a félreértésért, szerencsére időben kiderítettük a különbséget.
Kérek egy admint hogy írja át a főcímet! Köszi
A vevőjelölttől elnézést kérek a félreértésért, szerencsére időben kiderítettük a különbséget.
- adodaniel
- Fórumlakó
- Értékelés: 37
Re: Heed obelisk si ll
Ennyiért ajándék ez a Hang!

kissmarton írta: ↑2020.12.04., pén. 11:22Eladósorba került Heed obelisk si2 integrált erősítő fekete színben.
Mondhatni makulátlan állapotban! Körbe nagyítóztam, nem találtam rajta semmit!
Saját doboza, távirányítója megvan.
Csere érdekelhet valami nagy vasra érték egyeztetéssel, ami ki tudja hajtani a montan 8-asaimat.
Hangjáról csak annyit hogy ennyire természetes és egyben könnyed hangú, de igen hajtós (a maga 50 wattjához viszonyítva) erősítőt még nem hallottam.
Igény esetén tudok hozzá adni felár ellenében dac kártyát is, ami behelyezhető az erősítőbe a megfelelő helyre.
Meghallgatható Tiszaföldváron, (JNK Szolnok megye).
Ár.: 180.000 ft
Dac kártya: 25.000 ft
Köszi hogy benéztél!
Érd.: +36304872676
Systemdek --- Linn --- Goldring --- Heed --- Hegel --- Focal
- kissmarton
- Kezdő Fórumlakó
Heed obelisk si
Eladósorba került Heed obelisk si2 integrált erősítő fekete színben.
Csere érdekelhet valami nagy vasra érték egyeztetéssel, ami ki tudja hajtani a montan 8-asaimat.
Hangjáról csak annyit hogy ennyire természetes és egyben könnyed hangú, de igen hajtós (a maga 50 wattjához viszonyítva) erősítőt még nem hallottam.
Igény esetén tudok hozzá adni felár ellenében dac kártyát is, ami behelyezhető az erősítőbe a megfelelő helyre.
Köszi hogy benéztél!
Köszi hogy benéztél!