Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Scythe SDAR-2100-BK Kama Bay AMP 2000 rev. B
Scythe SDAR-2100-BK Kama Bay AMP 2000 rev. B
SCYTHE SDAR-2100-BK Kama Bay AMP 2000 rev. B
Eladó egy jó hangú, kompakt, digitális erősítő. YAMAHA YDA138 típusú IC Chip biztosítja a hangzás minőségét. Optimális lehet irodába (én ott használtam) vagy akár háló-, dolgozó szobába is, a teljesítménye tökéletesen megfelelő/elég ilyen célra. Az erősítő beépíthető egy számítógép 5,25-os bővítőjébe, de önállóan is megállja a helyét. Az előlapi USB csatlakozó segítségével külső USB-s eszközök is tölthetők.
Az erősítő tökéletesen működik, külső hibát nem találtam rajta. Budapesten átvehető, vagy a vevő költségére postázom.
Ára: 12000 Ft
Műszaki adatok:
Kimenet: 2x hangszóró csatorna, 1x fejhallgató
Bemenet: 3x RCA, 1x 3,5 mm mini sztereó
Power IC: YAMAHA YDA138 (D-3)
Csatornák száma: 2 sztereó csatorna
Legnagyobb folyamatos teljesítmény: 10 W x 2 csatorna
Maximális hatékonyság: 88% (8 ohm / 10W)
S / N arány: 103 db/95 db (fejhallgató)
Harmonikus torzítás: 0,02% (1 kHz / 8 Ohm)
Fejhallgató: 50 mW x 2 csatorna
Méretek: 152 x 113 x 41mm. (Az oldallapok és lábak)
Csatlakozási lehetőségek: 1x USB kábel, 1x USB tápcsatlakozó
Súly: 760 g
Képek:
Eladó egy jó hangú, kompakt, digitális erősítő. YAMAHA YDA138 típusú IC Chip biztosítja a hangzás minőségét. Optimális lehet irodába (én ott használtam) vagy akár háló-, dolgozó szobába is, a teljesítménye tökéletesen megfelelő/elég ilyen célra. Az erősítő beépíthető egy számítógép 5,25-os bővítőjébe, de önállóan is megállja a helyét. Az előlapi USB csatlakozó segítségével külső USB-s eszközök is tölthetők.
Az erősítő tökéletesen működik, külső hibát nem találtam rajta. Budapesten átvehető, vagy a vevő költségére postázom.
Ára: 12000 Ft
Műszaki adatok:
Kimenet: 2x hangszóró csatorna, 1x fejhallgató
Bemenet: 3x RCA, 1x 3,5 mm mini sztereó
Power IC: YAMAHA YDA138 (D-3)
Csatornák száma: 2 sztereó csatorna
Legnagyobb folyamatos teljesítmény: 10 W x 2 csatorna
Maximális hatékonyság: 88% (8 ohm / 10W)
S / N arány: 103 db/95 db (fejhallgató)
Harmonikus torzítás: 0,02% (1 kHz / 8 Ohm)
Fejhallgató: 50 mW x 2 csatorna
Méretek: 152 x 113 x 41mm. (Az oldallapok és lábak)
Csatlakozási lehetőségek: 1x USB kábel, 1x USB tápcsatlakozó
Súly: 760 g
Képek: