Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonos Amp (az új fajta 2x125W)
Re: Sonos Amp (az új fajta 2x125W)
Szia! Ma vitte el a GLS, ha holnap átveszik, zárom. Köszönöm szépen!
- underattack
- Nincs visszaút

- Értékelés: 33
Hálózati lejátszó révén, wifis aktív hangfalak segítségével.
underattack írta: ↑2020.09.30., szer. 19:55Bocsi a láma kérdésért, de hogy tud 4.1-et, ha egyszer csak 2 hangszórónak van kimenet rajta?
Szia! Nem kell hozzá másik erősítő, a Sonos termékei a hálózati funkciókról ismertek, tehát hálózatképes hangfalak szüksések hozzá, sőt, kizárólag a Sonos hangfalai. Sonos Play 1,5,stb... Így nem volt szerencsém meghallgatni őket. Véleményem szerint árához képest nagyon jó hanggal rendelkezik. Délután folyamán 1 hétig jégre került. Tényleg jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki ugyanebben a kategóriában gondolkozik a Bluesound powernode 2i ami hallhatóan jobb és drágább, bár nem minden funkcióban azonosak.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6573
Azt azért tedd hozzá, hogy csak egy másik ugyanilyen erősítő hozzáadásával lesz meg a 4.1:
"As with the Beam, Playbar and Playbase, two Sonos speakers (such as Ones) can be used as surround channels with the Amp, or you can instead add a second Amp connected to any two extra speakers you like to create a 4.0 system – or even 4.1 if you add a wired subwoofer or the wireless Sonos Sub."
https://www.whathifi.com/reviews/sonos-amp
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- underattack
- Nincs visszaút

- underattack
- Nincs visszaút

Egy hálózati lejátszó, sztereó erősítő és szükség esetén egy 4.1 - es mozierősítő egyben! Úgy gondolom, hogy nagyon jó ár/erék arányt képvisel! 

Szia! Elnézést, most mentem fel a fórumra. Igen, terhelhető. En JBL L90 hangfalakkal használtam ami 4 Ohmos.
-
drobert-v2
- Újonc fórumos

- Értékelés: 5
Nem találtam infót róla, 4 ohm-al terhelhető?
Rengeteg tesztet olvastam ezekről a lejátszókról. Úgy gondolom a Bluesound Powernode 2i már eggyel magasabb kategória,bár soha nem hallottam, sajnos. Én azért maradtam ennél, mert cirka 100e forint a különbség közöttük. Talán még emellett szól, hogy picivel több a szolgáltatás. Hálózati funkciók terén kimagasló és tényleg elég kellemes vele mozizni is. Meglepően jól helyettesíti a center csatornát! Mp3 és Flac között természetesen van különbség, természetesen részletezőbb a hangja Flac esetén. Természetesen hallottam már jobb hangot sztereóban, de mivel vajmi kevés időm van zenét hallgatni, elsősorban sláger zenét hallgatok úgy, hogy közben mással is foglalkozom,így felesleges nagyobb összeget pumpálni több készülékbe és rengeteg kábelbe. Méretéhez képest hihetetlen a hangerő is, bár a Powernode sem nagyobb. Üdvözlettel :Miklós
Hálózati lejátszóként a Bluesound szintjét eléri?Illetve pl.flac lejátszása esetén felér egy cd lejátszó hangjával?
Íme a képek. Minőségi, akár Sonos soundbar érdekelhet.
- Csatolmányok
-
- IMG_20200830_152533.jpg (2.47 MiB) Megtekintve 2233 alkalommal
-
- IMG_20200830_152529.jpg (2.94 MiB) Megtekintve 2233 alkalommal
-
- IMG_20200830_152519.jpg (1.73 MiB) Megtekintve 2233 alkalommal
Sonos Amp (az új fajta 2x125W)
Eladóvá vált itt a fórumon vásárolt : Sonos AMP erősítőm, hálózati lejátszóm, internetrádióm. Abszolút elégedett vagyok vele, költözés miatt eladó. Természetesen kipróbálható Gyulán. Ára : 140e forint. Új ára 230-250e fotint. Előzmény hírdetés : viewtopic.php?f=32&t=146262&p=2503764&h ... s#p2503764.