Elkelt. Nem zártam le.....elnézést.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Spectron Musician 3 Signature
Re: Spectron Musician 3 Signature
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Jegelve! Átadás után zárom. 

Kicsit változott a felállás a korábbiakhoz képest: PS Audio Directstream Jr.- ARC LS17SE - Thiel CS3.7 társaságában hallgatható meg.
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 397
Nagyon stabil, folyékony, színezetlen hang. Teljesen idomul az előfok stílusához, akár csövessel is érdemes próbálkozni. A kábelezésre is jól reagál, teljesen egyéni ízlésre szabható. Ennyi minőségi wattot ilyen kicsi pénzért senki sem kínál. Az eladó régi motoros, igazán rugalmas, korrekt ember. 

"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Fogyóban.....már csak az egyik elérhető
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Huh, ezek nagyon bivaly cuccok ,én ismerem, hallottam már párszor Ákosnál! Mint két tank!
UP
Mindkét erősítő együttes megvétele esetén jár "némi
" kedvezmény!
Mindkét erősítő együttes megvétele esetén jár "némi

Hali! Kérnék egy T. számot,az enyém: 06 20 4451916. Köszi!
Pár kérdésre válasz:
- az erősítők nem rendelkeznek Standby üzemmóddal (a bekapcsoló gomb egy mikrokapcsoló az előlapon, érzékeny, a ki és bekapcsolás esetenként nehézkes lehet, elsőre nem mindig sikerül) , így vettem őket, mindkét erősítő ilyen, a gyártó azt javasolja, hogy ne kapcsoljuk ki őket. Én kikapcsoltam, egy idő után ráérzel hogyan kell.
- az erősítők nem rendelkeznek Soft Start áramkörrel. Bekapcsoláskor pattannak a hangsugárzók. (ne vészesen nagyra gondoljon senki), előfordulhat, hogy a kisebb méretezésű kismegszakítókat leveri. (nagy teljesítményű végfokoknál gyakori ha nincs jól méretezve az elektromos hálózat)
- Mindenképpen javasolt az előerősítő használata hozzá, a szabályozható kimenettel rendelkező forráskészülékeket közvetlenül rákötve nem tolerálja. Sem hangilag, sem technikailag.
- Monoblokként használtam (erről részletesen annak aki szintén így szeretné.)
- Mindkét erősítő belsejében bizonyos csatlakozási pontokon (kábel saru, pin csatlakozása a digitális panelnek) használva lett vmilyen ezüst tartalmú folyadék a jobb kontakt érdekében (gondolom) Ez nem én voltam. A hatása rövid távon lehet, hogy pozitív volt de hosszabb távon nem. Le kellett takarítani mindenhonnan. Megvétel után rövid idővel azt hittem hibás lett az egyik erősítő, mert csak az egyik csatorna szólalt meg. Elvittem szakemberhez is (Bodor F) ezeket ő állapította meg. Ezt a folyadékot régebben tették bele és bizony elkezdett oxidálódni, emiatt romlott a kontakt, főleg a pin csatlakozóknál. Kitakarítása után minden működött, azt az instrukciót kaptam, hogy félévente ajánlott megismételni a folyamatot (vagy ha megint megszűnne a kapcsolat a csatlakozók között), amíg az összes anyag ki nem jön belőle. Miután megmutatta hogyan kell, magam csináltam a másik erősítőnél. Nem bonyolult dolog.
- az egyik erősítő 2010-es a másik 2013-as gyári szám alapján.
Remélem mindenkinek kielégítő választ adtam. Érdeklődés esetén kérlek vedd figyelembe a fent leírtakat. Ha zavarnak ezek a dolgok, vagy nem akarsz ilyennel foglalkozni akkor ez nem a te erősítőd. A beárazásnál is figyelembe vettem ezeket a dolgokat.
Árajánlatot lehet tenni privátban, eladni szeretném.
A hangja egyébként fantasztikus.
Jelenleg ebben a rendszerben lehet meghallgatni (Thiel CS 3.7, Ayon CD5s)
- az erősítők nem rendelkeznek Standby üzemmóddal (a bekapcsoló gomb egy mikrokapcsoló az előlapon, érzékeny, a ki és bekapcsolás esetenként nehézkes lehet, elsőre nem mindig sikerül) , így vettem őket, mindkét erősítő ilyen, a gyártó azt javasolja, hogy ne kapcsoljuk ki őket. Én kikapcsoltam, egy idő után ráérzel hogyan kell.
- az erősítők nem rendelkeznek Soft Start áramkörrel. Bekapcsoláskor pattannak a hangsugárzók. (ne vészesen nagyra gondoljon senki), előfordulhat, hogy a kisebb méretezésű kismegszakítókat leveri. (nagy teljesítményű végfokoknál gyakori ha nincs jól méretezve az elektromos hálózat)
- Mindenképpen javasolt az előerősítő használata hozzá, a szabályozható kimenettel rendelkező forráskészülékeket közvetlenül rákötve nem tolerálja. Sem hangilag, sem technikailag.
- Monoblokként használtam (erről részletesen annak aki szintén így szeretné.)
- Mindkét erősítő belsejében bizonyos csatlakozási pontokon (kábel saru, pin csatlakozása a digitális panelnek) használva lett vmilyen ezüst tartalmú folyadék a jobb kontakt érdekében (gondolom) Ez nem én voltam. A hatása rövid távon lehet, hogy pozitív volt de hosszabb távon nem. Le kellett takarítani mindenhonnan. Megvétel után rövid idővel azt hittem hibás lett az egyik erősítő, mert csak az egyik csatorna szólalt meg. Elvittem szakemberhez is (Bodor F) ezeket ő állapította meg. Ezt a folyadékot régebben tették bele és bizony elkezdett oxidálódni, emiatt romlott a kontakt, főleg a pin csatlakozóknál. Kitakarítása után minden működött, azt az instrukciót kaptam, hogy félévente ajánlott megismételni a folyamatot (vagy ha megint megszűnne a kapcsolat a csatlakozók között), amíg az összes anyag ki nem jön belőle. Miután megmutatta hogyan kell, magam csináltam a másik erősítőnél. Nem bonyolult dolog.
- az egyik erősítő 2010-es a másik 2013-as gyári szám alapján.
Remélem mindenkinek kielégítő választ adtam. Érdeklődés esetén kérlek vedd figyelembe a fent leírtakat. Ha zavarnak ezek a dolgok, vagy nem akarsz ilyennel foglalkozni akkor ez nem a te erősítőd. A beárazásnál is figyelembe vettem ezeket a dolgokat.
Árajánlatot lehet tenni privátban, eladni szeretném.
A hangja egyébként fantasztikus.
Jelenleg ebben a rendszerben lehet meghallgatni (Thiel CS 3.7, Ayon CD5s)
Belső (saját)
Furutech Biztosítékok (4db + 1db a hátuljában)
A méretek miatt egy 3.5 HDD-t tettem oda.
Furutech Biztosítékok (4db + 1db a hátuljában)
A méretek miatt egy 3.5 HDD-t tettem oda.

Spectron Musician 3 Signature
Eladó 2db sztereó Spectron végfok. A fórumról származik, előélete visszanézhető a fórumtárs topikjában (2017 nov.,Valhalla turkálója viewtopic.php?f=149&t=63980&p=2168828&h ... n#p2168828))
Az erősítőkben a biztosítékok(5db) színezüst, Furutech PADIS típusok, így vettem őket. Szétszedve volt (furutech biztosíték), hangsugárzó terminálok cserélve lettek, így fogad banándugót, sarut, és csupasz kábelvéget is.
Sztatikussal használtam, kiváló volt. Nem jelent neki gondot semmilyen ingadozó impedancia, vagy alacsony érzékenység, 1Ohm-on is stabil.
Eladás oka: koncepció váltás (más irány próbálgatása)
600 Watts into 8 Ohm
800W into 4 Ohm
1400W into 2 Ohm
Power draw, no signal: 40W
Weight: 28kg
Size: 431mm wide, 133mm high, 368mm deep
http://www.enjoythemusic.com/superiorau ... an_iii.htm
http://www.stereomojo.com/Spectron%20Mu ... review.htm
http://www.theabsolutesound.com/article ... amplifier/
http://www.audioreview.com/product/ampl ... n-iii.html
Helyileg Budapest IV.ker. Kipróbálni, megnézni nálam lehet, saját rendszerben nem tudok biztosítani meghallgatást letét ellenében sem. Beszámítás csere nem érdekel köszönöm. Csak személyes átvétel. Saját doboz van, de nagyon viseltes (előző gazdánál megázott a padláson).
GARANCIA NINCS a készülékekre.
Külön-külön is vihetőek.
Próbáltam egy barátságos árat megadni, nekem jóval többe került.
Ára: 350eFt/db.
Az erősítőkben a biztosítékok(5db) színezüst, Furutech PADIS típusok, így vettem őket. Szétszedve volt (furutech biztosíték), hangsugárzó terminálok cserélve lettek, így fogad banándugót, sarut, és csupasz kábelvéget is.
Sztatikussal használtam, kiváló volt. Nem jelent neki gondot semmilyen ingadozó impedancia, vagy alacsony érzékenység, 1Ohm-on is stabil.
Eladás oka: koncepció váltás (más irány próbálgatása)
600 Watts into 8 Ohm
800W into 4 Ohm
1400W into 2 Ohm
Power draw, no signal: 40W
Weight: 28kg
Size: 431mm wide, 133mm high, 368mm deep
http://www.enjoythemusic.com/superiorau ... an_iii.htm
http://www.stereomojo.com/Spectron%20Mu ... review.htm
http://www.theabsolutesound.com/article ... amplifier/
http://www.audioreview.com/product/ampl ... n-iii.html
Helyileg Budapest IV.ker. Kipróbálni, megnézni nálam lehet, saját rendszerben nem tudok biztosítani meghallgatást letét ellenében sem. Beszámítás csere nem érdekel köszönöm. Csak személyes átvétel. Saját doboz van, de nagyon viseltes (előző gazdánál megázott a padláson).
GARANCIA NINCS a készülékekre.
Külön-külön is vihetőek.
Próbáltam egy barátságos árat megadni, nekem jóval többe került.
Ára: 350eFt/db.