Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DIY Bang and Olufsen 250A sztereó végfok (épített)
Re: DIY Bang and Olufsen 250A sztereó végfok (épített)
Szegeden található, postázom is, vagy el is viszem ha nem az ország másik végébe kell...

119.000ft vagy a legjobb ajánlat, karácsonyra kabelekkel (hangfal és táp kompletten) ajándékba eladó!
Ne kimeljetek, jöhetnek az ajánlatok!
Ha meghallgatod nagyon meglepődsz!
30-227-5780

119.000ft vagy a legjobb ajánlat, karácsonyra kabelekkel (hangfal és táp kompletten) ajándékba eladó!
Ne kimeljetek, jöhetnek az ajánlatok!
Ha meghallgatod nagyon meglepődsz!
30-227-5780
Szinte bármilyen kp. ajánlatot elfogadok.
De ha lehet attól kíméljetek meg hogy elvigyem beüzemeljem meghallgassam helyettetek és ha lehet ki is fizessem..
30-227-5780 vagy PÜ
De ha lehet attól kíméljetek meg hogy elvigyem beüzemeljem meghallgassam helyettetek és ha lehet ki is fizessem..

30-227-5780 vagy PÜ
149.000Ft az irány ár!
Első komoly ajánlat viszi, érdemes meghallgatni!
Szekrényben tárolható minimál stílus vagy egyéb okok miatt.
Sosem melegszik és igen komoly tartalékokkal és felbontással bír!
30/227-5780
vagy PÜ
Első komoly ajánlat viszi, érdemes meghallgatni!
Szekrényben tárolható minimál stílus vagy egyéb okok miatt.
Sosem melegszik és igen komoly tartalékokkal és felbontással bír!
30/227-5780
vagy PÜ
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Előadáshoz = eladáshoz 
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Nem kötekedésképp de ennyiért tényleg át kellene rakni egy normális dobozba.
Vagy kb. alkatrész áron árulni. Biztosan nagyobb érdeklődés lenne rá , mert bármilyen jó hangú is egy erősítő, a külleme igen csak számít.
Azért sok sikert az előadáshoz.
Vagy kb. alkatrész áron árulni. Biztosan nagyobb érdeklődés lenne rá , mert bármilyen jó hangú is egy erősítő, a külleme igen csak számít.
Azért sok sikert az előadáshoz.
Csinálnám az utódot!
Ajánlatokat várok!
Ajánlatokat várok!
Juhhuu Köszi!
:)
Azért valaki meghallgathatná, ha már így kiveséztük és lepontosítottuk a dolgokat..
Azért valaki meghallgathatná, ha már így kiveséztük és lepontosítottuk a dolgokat..

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6291
Re: Bang and Olufsen 250A dual mono végfok (épített)
Jogos, ki is javítom.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Mert közös a hálózati trafó.
A primeren és a vason biztosan osztozik a két végfok.
Ez egy sztereó végfok.
Miért is?
A "dual mono"-t ki is hagynám....
Eladó még mindig ez a kis végfok!
Meghallgatás után ár megegyezés szerint..
Meghallgatás után ár megegyezés szerint..
IMHO a címet tényleg át kéne írni "DIY dual mono végfokra". ( csak nehogy ezért is kapjak majd egy figyelmeztetést a moderátoroktól )
Nagyon szeretném megépíteni az utódját..
Ha valakinek van valami használható ajánlata az ne tartsa magában! :)
Egyszer kell meghallgatni ennyiért és maradni fog..

Ha valakinek van valami használható ajánlata az ne tartsa magában! :)
Egyszer kell meghallgatni ennyiért és maradni fog..

169.000Ft az erősítő, érdemes kipróbálni.
Ennyiért ritka a valós szimmetrikus XLR erősítő..
Felbontása és dinamikája az áron túlmutat szerintem.
A legtöbb előfokos szimmetrikus DAC-nak elég jó és egyszerűen illeszthető párja lehet!
Ennyiért ritka a valós szimmetrikus XLR erősítő..
Felbontása és dinamikája az áron túlmutat szerintem.
A legtöbb előfokos szimmetrikus DAC-nak elég jó és egyszerűen illeszthető párja lehet!
175.000Ft az erősítő új ára!
Igen jól szól! Elvihető saját rendszerbe meghallgatásra.
Most idő is van hallgatni! :)
Igen jól szól! Elvihető saját rendszerbe meghallgatásra.
Most idő is van hallgatni! :)
Köszönöm az építő jellegű hozzászólását, a fiókos hasonlat eléggé tetszett! :) (amúgy tényleg)
Azért szerintem nem ismer annyira hogy az igényességem fejlesztésére sarkaljon, de mindenképp köszönöm..
A készülék saját részre készült, van szegedi cég aminek a tulajdonosa személyes barátom és több egyedi igen szép gravírozott fronttal ellátott dobozt készített már nekem. Ezen darab megépítésénél egy nagyon komoly olasz megrendelésen dolgoztak épp (kamion szám érkeztették az anyagot és heti több ezer darab ment vissza) és nem volt szívem zaklatni egy darabbal szegényeket. Valamint a fehér bútor amelyben rejtve van felvetette az ötletet és a "deszka verzió" ilyen fiókot kapott ami szerintem egész jól néz ki. Azt a dobozt amit pár forintból lehet kapni meghagyom önnek.. :)
A készülékekkel kapcsolatos igényességről még annyit, hogy ennek az erősítőnek több olyan verziója is készült melynek toroid trafóját Sasha Cokic (a Trafomatic audio tervező mérnöke) gyártotta és küldte nekem, valamint csak Kemet/Rifa, Mundorf Supreme vagy Jantzen Superior kondikat tartalmazott..
Ez egy igen ésszerűen, gazdaságosan, ám ár/minőség szempontjából magas szinten kivitelezett darab.. Nyilván találni komolyabbat is gyengébbet is, ez most ilyen lett, mert épp ilyet szerettem volna.
Csak azért vázoltam kissé hosszasan a dolgot hogy képet kapjon a kritikához, amit egyébként meg is köszönök ha jó indulat vezérli :)
Meg kell hallgatni, rendszerbe kell tenni egy napot járatni és utána megegyezni az áráról..
Ilyen egyszerű.. :)
Azért szerintem nem ismer annyira hogy az igényességem fejlesztésére sarkaljon, de mindenképp köszönöm..

A készülék saját részre készült, van szegedi cég aminek a tulajdonosa személyes barátom és több egyedi igen szép gravírozott fronttal ellátott dobozt készített már nekem. Ezen darab megépítésénél egy nagyon komoly olasz megrendelésen dolgoztak épp (kamion szám érkeztették az anyagot és heti több ezer darab ment vissza) és nem volt szívem zaklatni egy darabbal szegényeket. Valamint a fehér bútor amelyben rejtve van felvetette az ötletet és a "deszka verzió" ilyen fiókot kapott ami szerintem egész jól néz ki. Azt a dobozt amit pár forintból lehet kapni meghagyom önnek.. :)
A készülékekkel kapcsolatos igényességről még annyit, hogy ennek az erősítőnek több olyan verziója is készült melynek toroid trafóját Sasha Cokic (a Trafomatic audio tervező mérnöke) gyártotta és küldte nekem, valamint csak Kemet/Rifa, Mundorf Supreme vagy Jantzen Superior kondikat tartalmazott..
Ez egy igen ésszerűen, gazdaságosan, ám ár/minőség szempontjából magas szinten kivitelezett darab.. Nyilván találni komolyabbat is gyengébbet is, ez most ilyen lett, mert épp ilyet szerettem volna.
Csak azért vázoltam kissé hosszasan a dolgot hogy képet kapjon a kritikához, amit egyébként meg is köszönök ha jó indulat vezérli :)
Meg kell hallgatni, rendszerbe kell tenni egy napot járatni és utána megegyezni az áráról..
Ilyen egyszerű.. :)
szilvás írta: ↑2020.03.28., szomb. 13:52Tisztelt Eladó!UnKnown írta: ↑2020.03.26., csüt. 21:24Felmerült a kérdés és közérdekű lehet a válasz (szerintem hasznos info)
Én készítettem az erősítőt, minden alkatrészéről tudok infoval szolgálni, kb.egy éves, keveset használt még vannak benne bejáratós alkatrészek, (a hangot igen pozitívan befolyásoló papír olaj kondikat még hetekig kell járatnom).
Csak vadonat új, teljes üzemidővel rendelkező darabokból áll, semmilyen használt egységet nem tettem bele!
Költözés, nappali és koncepció váltás miatt eladó (ugyanilyen erősítőm lesz csak a nagyobb testvére).
Biztosan csodálatosan szól az építménye, de legyen már egy kis igényessége, ne fiókba csomagoljon, építsen be egy erősítőt.
Pár forintért lehet venni erősítő dobozt, becsomagolva egészen másképp nézne ki a gépe.![]()
Tisztelt Eladó!UnKnown írta: ↑2020.03.26., csüt. 21:24Felmerült a kérdés és közérdekű lehet a válasz (szerintem hasznos info)
Én készítettem az erősítőt, minden alkatrészéről tudok infoval szolgálni, kb.egy éves, keveset használt még vannak benne bejáratós alkatrészek, (a hangot igen pozitívan befolyásoló papír olaj kondikat még hetekig kell járatnom).
Csak vadonat új, teljes üzemidővel rendelkező darabokból áll, semmilyen használt egységet nem tettem bele!
Költözés, nappali és koncepció váltás miatt eladó (ugyanilyen erősítőm lesz csak a nagyobb testvére).
Biztosan csodálatosan szól az építménye, de legyen már egy kis igényessége, ne fiókba csomagoljon, építsen be egy erősítőt.
Pár forintért lehet venni erősítő dobozt, becsomagolva egészen másképp nézne ki a gépe.

Felmerült a kérdés és közérdekű lehet a válasz (szerintem hasznos info)
Re: Band and Olufsen 250A dual mono végfok
Bocsi igen elírtam a címet! :)
Kérek egy moderátor írja át Bang and Olufsen-re !
Vagy mondja el nekem hogyan kell javítanom a címet!
Amúgy igen az erősítő modulok eredeti gyári B&O 250A MK2 verziók atom stabil és prémium túlméretezett táppal!
Ezeket direkt erre a célra (építése) és profi cuccokhoz szánták..
Köszönöm ha valaki segít átírni a címet! :)
Kérek egy moderátor írja át Bang and Olufsen-re !

Vagy mondja el nekem hogyan kell javítanom a címet!
Amúgy igen az erősítő modulok eredeti gyári B&O 250A MK2 verziók atom stabil és prémium túlméretezett táppal!
Ezeket direkt erre a célra (építése) és profi cuccokhoz szánták..
Köszönöm ha valaki segít átírni a címet! :)
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Re: Band and Olufsen 250A dual mono végfok
És ez eredeti " Band and Olufsen " ?UnKnown írta: ↑2020.03.23., hétf. 16:38Eladó a címben szereplő szimmetrikus 2x250W-os végfok!
- Dual mono felépítés (két teljesen különálló erősítő, oldalanként 250W-4 Ohm, 125W-8 Ohm)
- 2db B&O 250A modul (analóg táp nem kapcsoló üzem!)
- Túlméretezett, zajmentes alul-gerjesztett toroid trafó
- Wima MKP10 és Papír Olaj kondik a felbontás és zeneiség érdekében
- Valós szimmetrikus felépítés megfelelő táppal és XLR aljzatokkal
Szegeden meghallgatható, megnézhető, ha nagyon muszáj postázom is, igen masszív darab! :)
Ár.: 199.000Ft vagy a legjobb nem túl kellemetlen ajánlat..
PÜ vagy 30-227-5780
DIY Bang and Olufsen 250A sztereó végfok (épített)
Eladó a címben szereplő szimmetrikus 2x250W-os végfok!
- Dual mono felépítés (két teljesen különálló erősítő, oldalanként 250W-4 Ohm, 125W-8 Ohm)
Szegeden meghallgatható, megnézhető, ha nagyon muszáj postázom is, igen masszív darab! :)
PÜ vagy 30-227-5780
PÜ vagy 30-227-5780
- Csatolmányok
-
- IMG_20200322_190448.jpg (157.49 KiB) Megtekintve 4864 alkalommal
-
- IMG_20200322_190505.jpg (141.28 KiB) Megtekintve 4864 alkalommal
-
- IMG_20200322_190324.jpg (77.51 KiB) Megtekintve 4864 alkalommal