Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge P-40 MkII
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 889
Re: Cambridge P-40 MkII
Különböző fórumok többségi hozzászólói szerint nem "hibás" a kis Cambridge, most is ezt használom, zenél.
Hifishark-ra ránézve, ~100 GBP áron megy egy ilyen. Viszont az előzmények és a hazai viszonyok miatt finomítom az árat, legyen 27eFt az irányára.
Hifishark-ra ránézve, ~100 GBP áron megy egy ilyen. Viszont az előzmények és a hazai viszonyok miatt finomítom az árat, legyen 27eFt az irányára.
Nem szotkam hibázni.
Valószínűleg nincs semmi probléma. Elég oldschool darab a gép, és egész egyszerűen nincs benne koppanásgátló.fererencz írta: ↑2019.10.20., vas. 16:09Elnézést, hogy magamban itt csevegek, de:
Újra elővettem, néhány óra pihenés után. Bekapcsoláskor tényleg halk pukkanás, membránt kicsit behúzza, majd szépen működik. Aztán kikapcsoltam 5mp-re, na akkor kifelé lökte a membránt, hangosabb volt és fél másodpercig búgott. Aztán újra kikapcsoltam 5 percre, majd megint be, megint csak halk indulás, hiba nélküli működés. A be-ki kapcsolgatást nem szereti, tudja esetleg valaki az okát? Mekkora hiba ez? Köszönöm!
Dolgok amiket utálok:
1. fórumaláírások
2. irónia
3. listák
1. fórumaláírások
2. irónia
3. listák
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6304
Szerintem itt: viewtopic.php?f=32&t=17426fererencz írta: ↑2019.10.20., vas. 16:09Elnézést, hogy magamban itt csevegek, de:
Újra elővettem, néhány óra pihenés után. Bekapcsoláskor tényleg halk pukkanás, membránt kicsit behúzza, majd szépen működik. Aztán kikapcsoltam 5mp-re, na akkor kifelé lökte a membránt, hangosabb volt és fél másodpercig búgott. Aztán újra kikapcsoltam 5 percre, majd megint be, megint csak halk indulás, hiba nélküli működés. A be-ki kapcsolgatást nem szereti, tudja esetleg valaki az okát? Mekkora hiba ez? Köszönöm!
hamarabb kapsz választ.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- fererencz
- Törzsvendég
Elnézést, hogy magamban itt csevegek, de:
Nem szotkam hibázni.
- fererencz
- Törzsvendég
Ma voltak meghallgatni. Többszöri be-kikapcsolás (erősítőket és dobozokat váltogattunk) előjött olyan dolog, hogy bekapcsoláskor 0,5-1 másodperces búgó hangot ad a rákötött hangfal, alkalmanként a kezdeti néhány másodpercben az egyik oldal elhalkul. 5-10mp eltelte után szépen működik. Így eddig nem használtam, nem kapcsolgattam ki-be, de gondolom ez hiba, így ennek tükrében az ár lényegesen alkuképes.
Nem szotkam hibázni.
- fererencz
- Törzsvendég
Cambridge P-40 MkII
Eladó a címben említett, csodás hangú kis angol erősítő. Valódi csemege, ritkaság.
Idéznék a HiFi Magazinból, ami elhelyezi néhány ismertebb típus mellett:
"...NAD 3020e (110,-). Megint ő a Menő Manó, de nem versenytárs nélkül (Denon PMA-250, mint kérdőjel). A & R Arcam Alpha Plus (150,-). Jobb basszussal, mint az előző változata. QED A240 CD/SA (150/200,-). Az utóbbi változat MC-bemenettel. Marantz PM45 (200,-). Nagyobb teljesítményű, mint a hasonlóan árazott brit erősítők. Cambridge Audio P40 (200,-). Csaknem ideális kompromisszum a térhatás, a felbontóképesség és a dinamika között. Nagyot szól. Musical Fidelity A1 (210,-). Igazi A-osztályú - és forró..."
Jó állapotban van kívül-belül. A hangerőpotmétert cserélte előző gazdája, így a tekerőgomb jelenleg nem a gyári (de természetesen az is megvan), ezt leszámítva nincs módosítva, javítva.
Igény esetén egy hozzáillő Royd Coniston R is eladó lehet.
Irányára: 35eFt.
Csatolok egy netes képet, naposabb időben készítek sajátot is.
Idéznék a HiFi Magazinból, ami elhelyezi néhány ismertebb típus mellett:
"...NAD 3020e (110,-). Megint ő a Menő Manó, de nem versenytárs nélkül (Denon PMA-250, mint kérdőjel). A & R Arcam Alpha Plus (150,-). Jobb basszussal, mint az előző változata. QED A240 CD/SA (150/200,-). Az utóbbi változat MC-bemenettel. Marantz PM45 (200,-). Nagyobb teljesítményű, mint a hasonlóan árazott brit erősítők. Cambridge Audio P40 (200,-). Csaknem ideális kompromisszum a térhatás, a felbontóképesség és a dinamika között. Nagyot szól. Musical Fidelity A1 (210,-). Igazi A-osztályú - és forró..."
Jó állapotban van kívül-belül. A hangerőpotmétert cserélte előző gazdája, így a tekerőgomb jelenleg nem a gyári (de természetesen az is megvan), ezt leszámítva nincs módosítva, javítva.
Igény esetén egy hozzáillő Royd Coniston R is eladó lehet.
Irányára: 35eFt.
Csatolok egy netes képet, naposabb időben készítek sajátot is.
Nem szotkam hibázni.