Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mastersound Compact 845
Re: Mastersound Compact 845
Fájó szívvel,de előrébb hozom. Az ára: 950 ezer
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2731
a hétvégén sikerült fülügyre kapnom egy ilyen Mastersound Compact 845-öst..rendszereleépitésgyanánt került a cimbim rendszerébe (Unison Research Absolute 845 helyére !),igaz volt egy nem kispályás Jadis CD transzport+DAC a rendszerben,szintén SF hangszorók (Electa Amator),és nagy meglepi volt számomra..semmilyen lagymatag hangzás,igazi fickós,feszes,határozott hang...
nem ismerem az eladót,up neki

nem ismerem az eladót,up neki

- Csatolmányok
-
- 20190330_162138.jpg (305.18 KiB) Megtekintve 1631 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Köszönöm a képet és a hozzászólásokat.
Tegnap sikerült meghallgatnom a Mastersound-ot is és a Sonus Faber Cremona-t. Nem nagyon jutok szóhoz azóta sem...
Elképesztő egységet alkot minden a rendszerben. Előítélettel mentem oda, hogy biztos a 845-ös elsősorban nagy dinamikájú, de nem igazán "színes hangú" (bocs a képzavarért) kézműves munka. Két taktus után elfelejtettem az egészet és csak a zenére koncentráltam, mert annyira egyben, tisztán, bensőségesen szólalt meg Oscar Peterson, Esther, Vivaldi és minden más, hogy valahogy ott értettem meg, hogy mit jelent az igazi zenehallgatás. Nem a magasak, mélyek, a színpadtér keresése... Az egész. Egyben.
Persze, nem tudom, hogy ebben a tökéletességben előállítható-e a zene más párosításban, mert Oszi63-nál minden olyan aprólékos figyelemmel átgondolt, hogy talán a legkomolyabb hifi szalonokban láthatok/hallhatok hasonlót.
Maga a Mastersound Compact 845 egy műremek. Ahogy van. A hangjával, a 845-ös gyári extrás csövek fényével és a szemet vonzó dizájnjával.
Mindenkinek ajánlom, aki gondolkodik egy egységes rendszerben és rendelkezik ezzel az összeggel. (illetve a kétszeresével, mert a Cremona-t kár lenne otthagyni.
Elismerésem fórumtársunknak és csak tanulni lehet tőle, hogy hogyan próbálgatott és gyűjtött egy elképesztő hangzású rendszert össze!

Elképesztő egységet alkot minden a rendszerben. Előítélettel mentem oda, hogy biztos a 845-ös elsősorban nagy dinamikájú, de nem igazán "színes hangú" (bocs a képzavarért) kézműves munka. Két taktus után elfelejtettem az egészet és csak a zenére koncentráltam, mert annyira egyben, tisztán, bensőségesen szólalt meg Oscar Peterson, Esther, Vivaldi és minden más, hogy valahogy ott értettem meg, hogy mit jelent az igazi zenehallgatás. Nem a magasak, mélyek, a színpadtér keresése... Az egész. Egyben.
Persze, nem tudom, hogy ebben a tökéletességben előállítható-e a zene más párosításban, mert Oszi63-nál minden olyan aprólékos figyelemmel átgondolt, hogy talán a legkomolyabb hifi szalonokban láthatok/hallhatok hasonlót.
Maga a Mastersound Compact 845 egy műremek. Ahogy van. A hangjával, a 845-ös gyári extrás csövek fényével és a szemet vonzó dizájnjával.
Mindenkinek ajánlom, aki gondolkodik egy egységes rendszerben és rendelkezik ezzel az összeggel. (illetve a kétszeresével, mert a Cremona-t kár lenne otthagyni.
Elismerésem fórumtársunknak és csak tanulni lehet tőle, hogy hogyan próbálgatott és gyűjtött egy elképesztő hangzású rendszert össze!

Acoustic Solid Classic Wood lemezjátszó, Pro-Ject Phono Box RS, Auralic Aries streamer, Lindemann Musicbook 20 Lindemann Musicbook 55 végfok, Elac BS 263... És a ZENE!!!
Teljesen egyet kell értenem! Oszi63-nal mindig nagyon jól szolt a zene, de most ez a csúcs! Azon kevés erősítők egyike ami baromira tartja az árát. Up
Elnézést hogy ha belekontárkodok a hirdetésbe de kikivánkozik belölem,hogy hallottam Oszi63 rendszerét ezzel az erősitővel megszólalni és rengeteg méregdrága high end rendszert hallottam egyébként már,de ez volt az egyik ami a legszebben zenélt.
Igen a megfelelö preciz és átgondolt,áttesztelt rendszer kiépités illetve a finom érzék is kellett hozzá de az ö optimálisan kiépitett rendszere 3-4x drágább rendszereket is maga mögé utasított az én ranglistámon.
Igen a megfelelö preciz és átgondolt,áttesztelt rendszer kiépités illetve a finom érzék is kellett hozzá de az ö optimálisan kiépitett rendszere 3-4x drágább rendszereket is maga mögé utasított az én ranglistámon.
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Mastersound Compact 845
Szevasztok!
Mastersound Compact 845 high end csöves erősítő eladó. Gyönyörű olasz kézimunka. Doboz,távirányító megvan.
Ár: 990.000Ft
Tel.:06-30-255-1912
Mastersound Compact 845 high end csöves erősítő eladó. Gyönyörű olasz kézimunka. Doboz,távirányító megvan.
Ár: 990.000Ft
Tel.:06-30-255-1912