Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Denon PMA 1560 ritka erősitő
Hétvégi ár 155000ft
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6532
Lehet nem itt a helye ennek a hozzászólásnak, de az admin talán lehetne kicsit szakmaibb látással megáldva.
Valahol jogos amit írsz, én abból indultam ki, hogy nem biztos hogy le szeretné kapni a tetőt a gazda.
Ahhoz viszont tényleg jó pár makrós kép kell, hogy mondjuk egy púpos elko-t kiszúrj.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Egyáltalán nem kár levenni a tetejét egy elektromos készüléknek persze betartva az érintésvédelmi előírásokat.
Mint minden hasonló készülék vonzza a port és egyben a legnagyobb ellensége is. A gondos gazda nem csak kívül törölgeti szorgosan. A púpos kondikat és az egyéb anomáliákat is csak ekkor lehet felfedezni. Kértem már én is a hirdetőtől, hogy vegye le a doboz tetejét és úgy fotózza, ne akkor derüljön ki a turpisság mikor odaautóztam több száz kilométert, de még csak nem is válaszolt. Nem értem ezt a hozzáállást, sorry de nekem az az infó amit ott látok nem az amit a neten keringő vadi új készülékről készült kép "sugall". Mellesleg a középső képen akár végfok javítás nyomait is felfedezhetjük, de a saját kép ilyenkor is a tuti.
Lehet nem itt a helye ennek a hozzászólásnak, de az admin talán lehetne kicsit szakmaibb látással megáldva.
Volt már levéve a teteje és ki van portalanítva majd ha lesz egy komoly érdeklődőm akkor esetlege levszem a tetejét és csinálok belsejéről képet de javaítás mentes mert ősszinte leszek néztem már de ha jön egy vevő szívesen le veszem a tetejét előtte és megnézheti személyesen .
Egyáltalán nem kár levenni a tetejét egy elektromos készüléknek persze betartva az érintésvédelmi előírásokat.
Mint minden hasonló készülék vonzza a port és egyben a legnagyobb ellensége is. A gondos gazda nem csak kívül törölgeti szorgosan. A púpos kondikat és az egyéb anomáliákat is csak ekkor lehet felfedezni. Kértem már én is a hirdetőtől, hogy vegye le a doboz tetejét és úgy fotózza, ne akkor derüljön ki a turpisság mikor odaautóztam több száz kilométert, de még csak nem is válaszolt. Nem értem ezt a hozzáállást, sorry de nekem az az infó amit ott látok nem az amit a neten keringő vadi új készülékről készült kép "sugall". Mellesleg a középső képen akár végfok javítás nyomait is felfedezhetjük, de a saját kép ilyenkor is a tuti.
Ezért kár volna levenni a tetejét, a neten is van épp elég belső kép:
53119710.jpg
denon-pma-1560.jpg
PMA1560.jpg
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6532
Nekem is van egy ilyen gépem,érdemes lenne a belsejéről is feltenni egy képet,igen meggyöző minden komment nélkül a látvány!
Sikeres eladást!
Ezért kár volna levenni a tetejét, a neten is van épp elég belső kép:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Az ára 165000ft újra
Nekem is van egy ilyen gépem,érdemes lenne a belsejéről is feltenni egy képet,igen meggyöző minden komment nélkül a látvány!
Sikeres eladást!
Aki egy kicsit is elgondolkodott a megvásárlásán, csak bátorítani tudom. Más vásárlás kapcsán volt alkalmam közvetlenül szemügyre venni és mondhatom gyönyörű masina. Az eladóval csak egyszer találkoztam, minden a megbeszéltek szerint zajlott, sem benne, sem a tőle vásárolt erősítőben nem csalódtam.
A hétvégén az ára fix 155000ft ólcsóbb nem lesz.
Ma legyen 165000ft
Akkor semmi akadálya a megvásárlásának "Fater666",most ,hogy kitisztázodott a gép....HAJRÁ!
Persze hogy nem, csak roppant érdekes. A leendő vásárló majd eldönti. Én ezen tények tudatában már nem tervezem a megvásárlását.
Mindjárt rakok fel képet a hátuljáról tisztánlátás végett.
- sony309
- Fórumlakó

- Értékelés: 29
Ha megkérlek, tennél fel egy képet a hátuljáról?
Köszönöm!
S3x, Hi-Fi & Rock and Roll
Szia!
Abonyban van a készülék és egy kicsit alku képes normál kertek között ez mindenkinek szól aki olvassa a témát.
Üdv
http://www.ebay.de/itm/like/20223238330 ... rmvSB=true
Hol található?
Szia!
Abonyban van a készülék és egy kicsit alku képes normál kertek között ez mindenkinek szól aki olvassa a témát.
Üdv
Szia!
Az amit belinkeltél egy hibás változat ha utána nézel ebay-on láthatod az árát
Üdv
Hol található?
DENON PMA 1560 erősítő fekete színű ,szinte hibátlan esztétikai állapot, működése hibátlan nincs recsegés, kontakt hiba egyik kapcsolónál sem és potinál sincs második tulaj vagyok megkímélt állapot és megbízható készülék, a termék helyileg Abonyban található ahol tesztelhető is .
Teljesítmény egy kicsit leírva
8ohm 150w/chanel
4ohm 250w/chanel
Bővebb leírás neten megtalálható
Képet még tudok készíteni szükség esetén
Ár : 170000ft