Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HTA-30 eladó
HTA-30 eladó
35.000.-
Itt a vége!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
HTA-30 eladó
2x30
HTA-30 eladó
Az erősítő elnevezése erre fényt derít!
HTA-30 eladó
Üdv milyen teljesitménbyel bír?
Köszönöm
HTA-30 eladó
Kernek egy telszamot akar privatban
HTA-30 eladó
Hol lehet megnezni ,meghallgatni?
Vácon lakik.
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
HTA-30 eladó
Hol lehet megnezni ,meghallgatni?
HTA-30 eladó
Hangja alapján, bőven a százezres kategória lakója!
Itt meg nem kell fillérekér
Az a baj hogy az a neve hogy HTA,és nem MF,vagy ARC,stb,nem számit hogyan szól,az sem számit hogy ahoz képest milyen alacsony az ára,
a legtöbben a nevet veszik meg,ennél ötszörös-tizszeres áron,pedig azokat is ugyan olyan emberek csinálták!
HTA-30 eladó
Hangja alapján, bőven a százezres kategória lakója!
Itt meg nem kell fillérekért.
HTA-30 eladó
Vagy, 37000
HTA-30 eladó
Legyen:38000
HTA-30 eladó
39.000.-
HTA-30 eladó
Minden látható hiszen a panel kívül helyezkedik el,csak a trafó nem látható,a meghajtócsö cseréjével minimálisan javítható a hang karaktere meg kell hallgatni én ezt tudom javasolni,a sima verziónál szerintem jobb,ha jól tudom Cirok mester készítette.
Ez így igaz! Csak annyit tennék hozzá, hogy, jelenlegi állapotát Excalibur fórumtárs avatott kezeinek köszönheti.
HTA-30 eladó
Minden látható hiszen a panel kívül helyezkedik el,csak a trafó nem látható,a meghajtócsö cseréjével minimálisan javítható a hang karaktere meg kell hallgatni én ezt tudom javasolni,a sima verziónál szerintem jobb,ha jól tudom Cirok mester készítette.
Nem én követtem el!
- Pedo
- Törzsvendég
- Értékelés: 127
HTA-30 eladó
tobb kepet lehetne kerni? foleg abelseje erdekelne meg jobban.
HTA-30 eladó
tobb kepet lehetne kerni? foleg abelseje erdekelne meg jobban.
Igazi zenet akarsz? Menj koncertre, hangversenyre.... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
HTA-30 eladó
Ajándékáron: 40.000.-
HTA-30 eladó
A túlkínálatra való tekintettel: 50.000.-
- adodaniel
- Fórumlakó
- Értékelés: 37
HTA-30 eladó
Mivel megvan az utódja, ezért az árat 54.000.-re mérséklem!
Mire cseréled?
Systemdek --- Linn --- Goldring --- Heed --- Hegel --- Focal
HTA-30 eladó
Mivel megvan az utódja, ezért az árat 54.000.-re mérséklem!
- excalibur38
- Fórumlakó
- Értékelés: 31
HTA-30 eladó
Valószínűleg 50 kOhm lesz az.
Az!
HTA-30 eladó
Valószínűleg 50 kOhm lesz az.
- excalibur38
- Fórumlakó
- Értékelés: 31
HTA-30 eladó
milyen poti van benne?
Alps Blue 50 Ohm.
HTA-30 eladó
milyen poti van benne?
Igazi zenet akarsz? Menj koncertre, hangversenyre.... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
HTA-30 eladó
Eladó, a címszerepló!
Remek, meleg dinamikus hang!
Irányára: 59.000.-