Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad 320BEE
Re: Nad 320BEE
Jegelem, tranzakció folyamatban....
A szállítás megoldható, de alapvetően jobban örülnék egy személyes átadás-átvételben. Akkor meg tudod hallgatni, ki tudod próbálni, stb.
Csak komoly vásárlási szándékkal működik a dolog ;-)
Komolyra fordítva a szót. Éppen most engedtem ismételten 10 ropit. Kérlek, ne várjátok, hogy magamtól alkudjam le az árat még tovább, én az eladó vagyok ;-) PÜ-ben lehet alkudni persze ;-)
És igen, gyári a táv, de ahogy lent is olvashattad, van pár hibás gomb rajta (vélhetőleg valaki leejtette).
Csak komoly vásárlási szándékkal működik a dolog ;-)
Komolyra fordítva a szót. Éppen most engedtem ismételten 10 ropit. Kérlek, ne várjátok, hogy magamtól alkudjam le az árat még tovább, én az eladó vagyok ;-) PÜ-ben lehet alkudni persze ;-)
És igen, gyári a táv, de ahogy lent is olvashattad, van pár hibás gomb rajta (vélhetőleg valaki leejtette).
Üdv. Érdeklődnék szállítás megoldható? Gondolkodom egy ilyen erősítő vásárlásán. Mennyi lenne a végső ára komoly vásárlási szándék esetén szállítással? A táv az eredeti, gyári?
40, ne maradjon rajtam. ;-)
A válaszok tekintetében kérlek, legyetek türelmesek, nem vagyok folyamatosan fent az oldalon. Köszi!
A válaszok tekintetében kérlek, legyetek türelmesek, nem vagyok folyamatosan fent az oldalon. Köszi!
Már pünkösd is elmúlt, így legyen 50 000 ;-)
Nad 320BEE
Húsévti akció: 55e :-)
Nad 320BEE
Helló! Engem is érdekelne, holnap elmennék meghallgatni, ha lehet.
Ha még aktuális, hadd kérjek egy elérhetőséget. Köszi, üdv: Krisztián
Bocs a lassú válaszért, PM-ben most pótoltam ;-)
Nad 320BEE
Helló! Engem is érdekelne, holnap elmennék meghallgatni, ha lehet.
Ha még aktuális, hadd kérjek egy elérhetőséget. Köszi, üdv: Krisztián
Nad 320BEE
Legyen mondjuk 60e.
Nad 320BEE
?
Igen, megvan. Nem tökéletes állapotú, a garázsban volt, de megvan és használható.
Nad 320BEE
Doboza véletlenül meg van?
NAD C320bee, NAD C542, CA DVD89, Tannoy M3 (saját készítés, mondhatnám koppincs).
Nad 320BEE
NAD C 320 BEE eladó. Előnyöket nem ismertetem, én szerettem a hangját, de tovább lépek. Negatívumok: távirányítón egy blokk nem működik (CD vezérlő gombok közül, az erősítőé hibátlan), és van pár karc kizárólag a tetején (képeken látszik), de maga a készülék hibátlan. Első tulajdonos vagyok.
Irányár: 65e
Elhelyezkedés: Pécs, esetleg Budapest
A másik topic-ban hirdetek egy NAD C 542 CD játszót, hátha együtt érdekel.