A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Köszönjük Emese! Ezért kapásból egy hét pihenőt kapsz.
Én köszönöm! Jól esett!
A belépéskor megadott email címeteket visszadobta a mailer daemon. Pedig abban érdeklődtem, miért nem tudok belépni. Jól van, sejtettem.
Kicsit érzékenyen érintett, amikor olvastunk valamit valahol és erre alapozva ismeretlenül lekakizunk valamit, ami mellesleg jó.
Bocsi és köszönöm a hirdetési lehetőséget!
"Erősítő
Ez egy olyan szempont, amit sokan figyelmen kívül hagynak. Az erősítő a legfontosabb része bármelyik hangfalkészletnek. A Crossfire minden csatornát, tehát minden hangfalat külön erősít, így kisebb torzítást ér el. A transzformátora egy 28000µF-os kétsínes transzformátor. Ez egy nagyon hatékony transzformátor, ami kétszer hatékonyabb a PC-s hangfalakban általában használt transzformátoroknál, és mágneses mezővel is rendelkezik. Ennek következtében jobb a jel zaj viszonya. A 28000µF-os kapacitás azt jelenti, hogy a teljesítmény állandó szabályzás alatt van, és az áramlás is folyamatos. Ha mindezt nem értetted, akkor legyen elég annyi, hogy a VideoLogic nem spórolt az erősítőn."
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Videologic Sirocco aktív 3 utas audiophile minőségű erősítőm eladóvá vált. Sok-sok éven keresztül hűen kiszolgált. Első tulaja vagyok! Használatával a passzív hangváltók elhagyásával kiváló 3 utas aktív rendszer érhető el! Több kategóriát ugrik felfelé a rendszer hangja!
Igény esetén a hozzá tartozó gyári Audax hangszórós szintén csemege minőségű Subwoofer is eladó. Ennek ára megegyezés tárgyát képezi!
A termékek állapota nagyon szép! Műszakilag kifogástalanok! Minden elemük gyári és javítás mentes!
A termékek Monoron találhatóak, de előre egyeztetett időpontban Pesten is átvehető.
Érdeklődni: 06 70 3670307-es számon lehet.