Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Videologic Sirocco aktiv 3 utas audiophile minőségű erősitő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
hislah
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: hislah »

Köszönjük Emese! Ezért kapásból egy hét pihenőt kapsz.
Én köszönöm! Jól esett!
A belépéskor megadott email címeteket visszadobta a mailer daemon. Pedig abban érdeklődtem, miért nem tudok belépni. Jól van, sejtettem. :D
Kicsit érzékenyen érintett, amikor olvastunk valamit valahol és erre alapozva ismeretlenül lekakizunk valamit, ami mellesleg jó.
Bocsi és köszönöm a hirdetési lehetőséget!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6554

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Kösznöm a kedves xarevő trolloknak, hogy kicsit UP-olták helyettem a hírdetést.
Köszönjük Emese! Ezért kapásból egy hét pihenőt kapsz.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

hislah

Gyorsan el is kelt a jó portéka!

hislah

Kösznöm a kedves xarevő trolloknak, hogy kicsit UP-olták helyettem a hírdetést.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2160

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Ezt találtam róla. 

"Erősítő
Ez egy olyan szempont, amit sokan figyelmen kívül hagynak. Az erősítő a legfontosabb része bármelyik hangfalkészletnek. A Crossfire minden csatornát, tehát minden hangfalat külön erősít, így kisebb torzítást ér el. A transzformátora egy 28000µF-os kétsínes transzformátor. Ez egy nagyon hatékony transzformátor, ami kétszer hatékonyabb a PC-s hangfalakban általában használt transzformátoroknál, és mágneses mezővel is rendelkezik. Ennek következtében jobb a jel zaj viszonya. A 28000µF-os kapacitás azt jelenti, hogy a teljesítmény állandó szabályzás alatt van, és az áramlás is folyamatos. Ha mindezt nem értetted, akkor legyen elég annyi, hogy a VideoLogic nem spórolt az erősítőn."
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Nemgéza »

hislah

Videologic Sirocco aktív 3 utas audiophile minőségű erősítőm eladóvá vált. Sok-sok éven keresztül hűen kiszolgált. Első tulaja vagyok! Használatával a passzív hangváltók elhagyásával kiváló 3 utas aktív rendszer érhető el! Több kategóriát ugrik felfelé a rendszer hangja!

Igény esetén a hozzá tartozó gyári Audax hangszórós szintén csemege minőségű Subwoofer is eladó. Ennek ára megegyezés tárgyát képezi!

A termékek állapota nagyon szép! Műszakilag kifogástalanok! Minden elemük gyári és javítás mentes!

A termékek Monoron találhatóak, de előre egyeztetett időpontban Pesten is átvehető.
Érdeklődni: 06 70 3670307-es számon lehet.

Az erősítő ára: 27.000 Ft

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”