Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Canalot + Q-PSU táp + GM 240 fejhallgató
Elkelt, köszönöm.
Egy jó DAC-cal és minőségi fejhallgatóval végállomás lehet!
You've got to ask yourself one more question: Do I feel lucky?
Jegesedés...
Korg Volca szintetizátorokat értékegyeztetéssel beszámítok. Elsősorban a Volca FM, a Volca Beats, a Volca Keys és a Volca Bass érdekelnének; Kick és Sample már van.
(Ezeken kívül még érdekelhet a Korg Monologue is, bár nehezen hiszem, hogy attól bárki meg akarna válni.)
Sziasztok,
eladnám Heed Canalot fejhallgató-erősítőmet, illetve a vele kompatibilis Q-PSU külső tápot.
A Canalotot nulla kilométeres állapotban hoztam el Zsolttól 2014 végén, a fóliát is én téptem le az előlapról. D/A kártya nincs benne. A Q-PSU-t is Zsolttól vettem, de az használt - igaz, bevizsgált - darab.
A Q-PSU-t eredetileg a Questar phonómhoz vásároltam, de az utóbbi időben összekaptak, és nem szeretik egymást. A Questar azóta is hibátlanul megy a gyári S-PSU tápjával, és a Canalot is vígan zenél a Q-PSU-val, de a táp valamiért nem eteti a phonót. Fene a gusztusát.
(Az eladásra szánt termékek működését ez nem befolyásolja, de az igazsághoz hozzátartozik.)
A fejhallgató-erősítőhöz és a külső táphoz adok egy X-PSU tápot (ez járt a Canalothoz), illetve egy kellemesen antiszociális German Maestro GMP 240 nyitott fejhallgatót. Ez utóbbi új áron 40 000 forint volt a hazai forgalmazónál. Annyira nem vagyok oda érte, és a Canalotnak is sok pajtása van, amikkel jobban kifuthatja magát, de erősítő nélkül nem sok hasznát venném.
Minden szép állapotban van. A karcmentességet nem merem betippelni, de szabad szemmel is jól látható hibák nincsenek rajtuk. A számlák, azt hiszem, már nincsenek meg, de a dobozok igen. Postázni nem szeretném a szettet, de a Budapesten belüli szállítást megoldom.
Az eladás oka: már egyáltalán nem használom őket. Az elmúlt években nem voltam rákényszerítve a fejhallgatózásra - szerencsére, teszem hozzá. Eltehetném őket introvertáltabb napokra, de ha lehet választani, inkább most azonnal elkölteném a szett árát Korg Volca szintetizátorokra.
A szett új áron 200 000 forint lenne. Én 95 000-ért odaadom.
Alkudozni nem szeretnék. Ha ennyiért nem lesz új gazdája, maradok én a régi.