Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Zone Amp 1 (47 labs gaincard, kanadai verzió)

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: petriko »

A remek kis készülék már másnál muzsikál.
Köszönöm a lehetőséget!

petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jegelve.

Speedy Gonzales
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 218

Hozzászólás Szerző: Speedy Gonzales »

Az erősítő alapkaraktere megegyezik a 47Lab karakterével. Gyors, színezetlen, "szikár" hang. Nem rejti el, jobban mondva kegyetlenül az ember arcába tolja a hibákat (legyen az akár a felvételé, akár a rendszeré). Nincs mismásolás....   Pont ezért erősen ízlésfüggő.

Tényleg ki kell próbálni, de szerintem akár működőképes is lehet a dolog.

U.i.: tapasztalatból beszélek, volt lehetőségem hallani ezt a példányt saját rendszeremben, 47Lab Shigaraki DAC társaságában.
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference

petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Üdv Mindenkinek!

Kérdezném azokat akik már hallották ezt az erölködőt mit szólna 1 Sonido DIY és Micromega 6 párosítással?

Ludyval teljes egyetértésben én is azt mondom, hogy erre hallatlanban nem lehet válaszolni.
Ami bizonyos, hogy ennek az erősítőnek és az eredetijének éppen a semlegesség az erőssége, tehát elviekben bármivel párosítható. Persze, ha a társai valamilyen irányba színeznek, azt nem fogja kompenzálni.
Ezzel jól meg is cáfoltam az előző kijelentésem 
Meg kell hallgatni!

ludy
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 154

Hozzászólás Szerző: ludy »

Üdv Mindenkinek!

Kérdezném azokat akik már hallották ezt az erölködőt mit szólna 1 Sonido DIY és Micromega 6 párosítással?
Én hallottam mert az enyém volt,de ilyen kérdésekre nehéz válaszolni,mert minden erősitövel és rendszerben másképp
szol,szerinten saját rendszerben meg kell hallgatni és kiderül,hogy tetszik-e a hallgatonak

Feco
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Feco »

Üdv Mindenkinek!

Pointe Classic ,Micromega Stage 6 Sonido DIY...

petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Igen az enyém volt nagyon szerettem,de sajnos az én rendszerem még nem érteel azt a szintet
ami ehez az erősitöhöz járt volna igy eladtam,ajánlom megvételre mert nagyon szerethető hangot prudukál

Köszönöm a megerősítést! 

Az ígért saját fotók:

ludy
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 154

Hozzászólás Szerző: ludy »

Igen az enyém volt nagyon szerettem,de sajnos az én rendszerem még nem érteel azt a szintet

ami ehez az erősitöhöz járt volna igy eladtam,ajánlom megvételre mert nagyon szerethető hangot prudukál

petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Közel 5 évnyi boldog együttélés után eladnám Audio Zone Amp 1 típusú sztereó erősítőm. Az erősítő a méltán híres 47 labs gaincard-jának egy (feltételezem) legális másolata, nem DIY termék. Megjelenésében és állítólag hangjában is nagyon hasonlít a japán eredetire. Nincs hozzá előválasztó, tehát csak egy RCA bemenettel rendelkezik.

Ára: 200000 forint

Az erősítőt itt vettem a fórumon Ludy fórumtársunktól, de korábban felbukkant Trane által is hirdetve. Úgy sejtem, az ő szakértelmének és ízlésének köszönhetjük az erősítő hazai megjelenését.

http://audio-zone.ca/amp-1.html ($1,995 USD) + trafó ($795 USD)Itt pedig egy talán hiteles teszt: http://www.6moons.com/audioreviews/audi ... ozone.html

A fotók webesek, majd lesznek sajátok is:

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”