Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity A5
Musical Fidelity A5
elkelt
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Musical Fidelity A5
jegelve
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Musical Fidelity A5
up
Musical Fidelity A5
Szép darab, én is egy A5-öt hallgatok, és nagyon szeretem a hangját, van benne tartalék.
Mi lesz helyette?
Downgrade-elek, sajnos költözés után rossz akusztika miatt nem tudom kihasználni a tudását. Közel sem szól úgy a rendszer mint az előző szobában. (Az időhiány és az anyagiak is közrejátszanak, hogy a szoba rendbetétele helyett az eladás mellett döntöttem.)
Musical Fidelity A5
Szép darab, én is egy A5-öt hallgatok, és nagyon szeretem a hangját, van benne tartalék.
Mi lesz helyette?
Mi lesz helyette?
Pioneer A-656 erösítő, Pioneer PD-S904 CD, Pioneer F-656 mkII tuner, Pioneer CT-676 deck, T+A Criterion TMR 160
Musical Fidelity A5
up
Musical Fidelity A5
egy biztos szinte bármit meghajt!
Zidoo UHD3000-Primare pre30- Primare A32 -KEF104.2-Martin Logan Ethos
Musical Fidelity A5
Egy kép a távról is.
Musical Fidelity A5
Musical Fidelity A5
Rendszer átalakítás/leépítés miatt eladó szeretett erősítőm. Jó eséllyel meg fogom bánni, de perpillanat nem használom ki eléggé.
Nagyon szép állapotú, doboza, távirányítója természetesen megvan. Képeket délután rakok fel.
250 Watts per channel into 8 Ohms (24dBW),
400 Watts per channel into 4 Ohms
igazi fenevad
Rendelkezik távirányítóról kapcsolható végfok bemenettel így házimozi rendszerbe is könnyen integrálható.
specifikációk
Ár: 300.000Ft
Helyileg Egertől ~20km-re található, érdeklődni privátban vagy mrtamoo[kukac]gmail[pont]com
Csak személyes átvétel jöhet szóba. Nálam meghallgatható, kipróbálható akár hozott dolgokkal is.