Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Musical Fidelity A5 Integrated

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: dszabi »

Elkelt, itt a fórumon!

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Egy mostani M6i, M6si -nek miben szánalmasabb a belseje? 

Hopp igazad van. Kevertem a 308-cal.

dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

En sem szivesen adom el, eleg sokaig morfondiroztam rajta, mielott meghoztam ezt a dontest. De mivel az elmult 1-1.5 evben szinte be sem kapcsoltam, ezert esszeruen gondolkodva be kell latnom, hogy igazandibol nekem nincsen ra szuksegem, az en igenyeimet teljesen jol kiszolgalja a masik erositom, ennek az A5-osnek meg sokkal jobb helye lesz egy olyan zenebaratnal, aki valoban hasznalja is.

Es valoban megkimelt. Elso tulajdonosa vagyok es egyetlen koltozest leszamitva vegig ugyanott volt, nem hurcolasztam, szoval nem volt nyuzva. A taviranyitojat sem nagyon hasznaltam, mert univerzalis tavval iranyitottam.

Tamoo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 686

Hozzászólás Szerző: Tamoo »

Főleg,hogy a mostani MF-ek amolyan nép kábító cuccok. Csicsa kivitel, szánalmas belső és árukhoz képest vacak hang.

Egy mostani M6i, M6si -nek miben szánalmasabb a belseje? 
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Főleg,hogy a mostani MF-ek amolyan nép kábító cuccok. Csicsa kivitel, szánalmas belső és árukhoz képest vacak hang.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Up!!!

Én nem biztos hogy eladnék egy ilyen darabot....

kefe
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: kefe »

Ez egy szép, megkímélt darab. Up neki.
Én is egy A5-öt hallgatok már évek óta, és eszem ágában sincs lecserélni.
Pioneer A-656 erösítő, Pioneer PD-S904 CD, Pioneer F-656 mkII tuner, Pioneer CT-676 deck, T+A Criterion TMR 160

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8898

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Kérek mindenkit, hogy ne itt vitassa meg saját vélt, vagy valós igazát. Az offokat átraktam a helyére.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Először is: természetesen mindenkinek nagyon szívesen megmutatom, hogy az erősítő valamennyi funkciója hibátlanul működik!

Másodszor örülök, hogy olyanok is vannak itt, akik értik hogy mire gondoltam. De akkor megpróbálom kicsit pontosabban megvilágítani.

Igazság szerint elég határozott véleményem van azzal kapcsolatban, hogy mit lehet megtudni egy "elmegyek és meghallgatom" típusú látogatásból. Emberünk nyilván hozza a saját kedvenc lemezeit, erősen hegyezi a füleit és megállapítja, hogy hogyan szól az erősítő. Miközben mindaz amit hall, az elsősorban nem az erősítő hangjából adódik. Sokkal sokkal fontosabb, hogy milyen a szobám, milyen a berendezés, hol vannak a bútorok és hol ülök le hallgatózni. Aztán hogy mennyire tekerem fel a hangerőt, hiszen a hangosabbat mindig jobbnak fogja érzékelni, mint a halkabbat. Aztán ott van a látogató lelkiállapota: éppen csak megérkezett, fülében még ott a forgalom zaja, fejében a találkozással és meghallgatással kapcsolatos izgalom, az idegen hely okozta feszültség, ami mind-min befolyásolja hogy éppen hogy értékeli a hallottakat. És aztán valahol ezek után következik csak az elektronika, de még mindig nem az erősítő, hanem az összes együtt: a hangfalak, a kábelek, a forrás, a tápellátás és köztük az erősítő képességei, hangzásvilága.

Na most akkor mindebből kellene megállapítani azt, hogy hogyan szól az erősítő. Természetesen ez lehetetlen és valóban nem szeretném rabolni a saját magam idejét az ilyen hiábavaló kísérletezgetéssel.

Titan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Titan »

igen abban egyet értek ha nincs ideje, de én feltételezem itt normális közönség van és előre megkérdezi "bocs csak hallgatóznék" max egy nemet kap..

de talán akkor értem mire gondolt..
 Zidoo UHD3000-Primare pre30- Primare A32 -KEF104.2-Martin Logan Ethos

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

" Kérem a hifi turistákat, akik nem vásárolni, hanem hallgatózni meg hasonlítgatni szeretnének, kíméljenek!"

Szerintem teljesen rendben van a dolog. Megértem, hogy a hifituristákat (van belőlük rendesen) ki szeretné szűrni valamilyen módon, bár nem egyszerű. Bárki mondhat bármit... Igazából pont egy ilyen komoly erősítő esetében nincs nagy értelme egy teljesen idegen akusztikai környezetben, idegen komponensekkel való meghallgatásnak. Mármint a hifituristák szempontjából... 

Up a megvigyázott erősítőnek!

leonel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 73

Hozzászólás Szerző: leonel »

Szerintem nem értitek. A kérés annyi volt, hogy akinek nincs rá pénze vagy esze ágában sincs megvenni - az ne rabolja az idejét. Tény hogy van itt egy- két nagyon "ráérő" arc a fórumon. Nekem is pl. Az idő a legdrágább kincs. Szvsz.

Titan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

tehát akkor te is ilyen segítőkész vagy én kérek elnézést

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

"Kérem a hifi turistákat, akik nem vásárolni, hanem hallgatózni meg hasonlítgatni szeretnének, kíméljenek!"

Akik nem vásárlási céllal! Ez fontos, szerintem. Én nem látok ebben kivetni valót. Bocsánat.   

Titan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

tehát ha vaki még sosem hallott ilyet menjen előbb máshoz meghallgatni..

ilyen egy segitőkész fórumos sicc...

Máté84
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Máté84 »

"Kérem a hifi turistákat, akik nem vásárolni, hanem hallgatózni meg hasonlítgatni szeretnének, kíméljenek!"

Azt gondolom hogy ez egy kicsit erős...egy bizonyos kategória felett muszáj hogy az ember a saját fülével, lehetőség szerint a saját rendszerében meghallgasson egy erősítőt, mivel sokszor nem arról van szó hogy az egyik jobb mint a másik hanem hogy más, így nagy mértékben szerepet játszik az egyéni preferencia.

Amúgy jó cucc, nekem a kistestvére az A3.5 volt egy rövidebb ideig, gondolom hasonló karakter lehet ez is...
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712

dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Eladó Musical Fidelity A5 integrált erősítőm.

Dual mono felépítés. Brutális, csatornánkénti 250 W-os teljesítménnyel. Nincs olyan hangfal, amit ne hajtana meg! Igazából soha nem éreztem úgy, hogy a hangerő gombot 11 óránál feljebb kéne tekerni. De elsősorban nem a hangerő miatt van szükség a nagy teljesítményre. A Musical Fidelity féle erősítéstechnika egyik alapvető filozófiája, hogy a zenei megszólaláshoz nagy teljesítmény kell, mert egy egyszerű gitárpendítésben is óriási a dinamikatartomány, amit csak megfelelő teljesítménnyel lehet hűen visszaadni.

Masszívan megépített darab, több mint 16 kiló!

Különlegessége a HT, azaz házimozi bemenet. Ennek lényege, hogy az ide kötött forráskészülék az előerősítő és hangerőszabályzó rész kikerülésével közvetlenül a végfokra kerül. Ez akkor hasznos, ha ugyanazt a front hangfalpárat szeretnénk használni házimozira a házimozi erősítővel és zenehallgatásra a sztereó erősítővel. A házimozi erősítő front kimeneteit (pre-out) tudjuk rákötni ezekre a bemenetekre és így egyszerűen, a kábelek átdugdosása nélkül tudunk egyszerre házimozizni és sztereó zenét hallgatni ugyanazon a front hangfalpáron.

Phono bemenettel is rendelkezik, ami szintén kitűnő minőségű, régebben sok lemezt is hallgattam rajta.

Távirányítója más Musical Fidelity komponensek irányítására is alkalmas.

Ahogyan a hátulján lévő címke tanúsítja, 2006. októberben gyártották. Soha semmi baja nem volt, tökéletes állapotban van.

Átvhehető a Westendben (de itt nincs mód a kipróbálásra) vagy a 3. kerület, Nánási úton (itt meg tudom mutatni, hogy minden funkciója működik, bár már nincs a rendszerbe kötve). Kérem a hifi turistákat, akik nem vásárolni, hanem hallgatózni meg hasonlítgatni szeretnének, kíméljenek!

Ár: 330.000 Ft

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”