Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Advance Acoustic X-i60 erősitő
Elkelt, így zárom!
- Vata
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Jegelve!
Megvettem, megkaptam, minden szuperül ment. Köszönet érte az eladónak.
Jegelve!
Mivel többen kérdezték, így ide is kiírom hogy beszámítás most nem érdekel.
Az ára igen-igen kedvező, hogy ha azt nézzük, hogy egy igen jó minőségű beépített DAC-ot is tartalmaz.
Saját dobozában biztonságosan is tudom küldeni.
Szóval az ár FIX 70000Ft (karcmentes, gyári, bolti állapotban)
Eladó lenne Advance Acoustic X-i60 erősítőm teljesen karcmentes állapotban, gyári dobozában, távirányítójával, tápkábelével.
Megvettem, de teljesen kihasználatlan, ha hallgatok is zenét akkor a kis Fiio X3 lejátszómat hallgatom már csak este. Annak nincs értelme, hogy itt álljon, használja inkább valaki.
Beépített dac van benne (2 db coax, 1 optikai, 2db USB bemenettel), phono fokozat és analóg bemenetek.
Nagyon jó, dinamikus, hosszan hallgatható hangja van. Az új ára minden forintját megéri tesztelők véleménye alapján, az általam hirdetett árért meg igen baráti vétel.
Tettem egy sötétítő fóliát a kék led világítás elé, hogy éjszaka ne legyen zavaró és adok is még pluszban fóliát is. Bármikor egy mozdulattal nyom nélkül eltávolítható.
Egy teszt: http://www.hifipiac.hu/audio/erositok/6 ... 60-erosito
Egyenlőre netes képek, de pont ilyen karcmentes, gyári állapotú.
Technikai adat:
Frekvencia átvitel: 10 Hz-35 KHz Teljesítmény: 2×60 W (8 Ohm)2× 80 W (4 Ohm)THD: < 0,1%Csatorna elválasztás: ≥ 80dB Jel/zaj arány: > 90 dB Méretek: 110×430×310 mmTömeg: 6 kg
Ára: FIX 70000 Ft