Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Marantz pm 7003

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
zenerajongó
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Marantz pm 7003

Hozzászólás Szerző: zenerajongó »

Elkelt hangfallal együtt.   Köszönöm.

zenerajongó

Marantz pm 7003

A képek
A távirányító is megvan.A papirjai is. 2012 máj 25.   kb 3 éve vásároltam egy szegedi fórumtárstól. Nincs használva,ezért úgy döntöttem meghírdetem, mit lépnek rá az emberek. Ha eladom, az egész láncot adom el. Egy Pioneer pd- d6j és Mission m33.
Nem minden áron akarok megszabadulni tőlük. Úgy érzem ha csak itt álnak,kár értük. Néha elkap a vágy ,hogy komolyabb hangfalat veszek, de ha nincs már időm zenét halgatni akkor minek álljanak itt a készülékek. Háttér zenének halgatni kár elhasználni.  A hangfalakat ideiglenesen vettem meg, mert a régiek kiöregedtek. Lecseréltem az erőstőtt erre,és a cd játszót.A cd újjonnan vettem a válság alatt nagyon jó áron. Már csak egy komolyabb hangfal hiányzik. De egyelőre jegelem , méglátom mit lépnek . A számomat most adom meg 20/2641410 Ja doboza nincs.   Üdv.
Persze a készülékeket külön gondoltam eladni.

Zolika69
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 67

Marantz pm 7003

Hozzászólás Szerző: Zolika69 »

Doboza tartozékok megvannak?
Képek lesznek?

zenerajongó

Marantz pm 7003

A kép lemaradt!

zenerajongó

Marantz pm 7003

Rendszer felszámolása miadt adom el.Ezüst szinben karcmentes 100000 ft.Nincs időm halgatni.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”