Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VF3-as erősitő eladó
- repaharcos
- V.I.P.
- Értékelés: 13
VF3-as erősitő eladó
Elkelt!!
Moderálás után zárom.
- repaharcos
- V.I.P.
VF3-as erősitő eladó
Udv .Amennyiben lesz komoly vasarlod akkor ne feledd tovabb adni az instrukciokat amiket anno mellekeltem ehhez a pici erositohoz.
Természetesen.
VF3-as erősitő eladó
Sziasztok,
Eladó sorba került CIROKL fórumtárs által készített VF3-as erősítő. Bemutatni a mestert gondolom nem kell senkinek.
Az erősítőről képeket itt találtok:
https://picasaweb.google.com/116086899954902323779/VF3
Az erősítő hibátlan állapotnak örvend.
ÁTVÉTEL CSAK SZEMÉLYESEN, tehát vagy én viszem üzemanyag költség térítése mellett vagy te jössz (de légyszíves hozz hangfalat is, mert azokat már eladtam)
ÁR:
15.000Ft (nem akarok nyerészkedni, nekem is mindent beleszámítva ennyibe van és nincs kedvem a mestert se megsérteni)
Udv .Amennyiben lesz komoly vasarlod akkor ne feledd tovabb adni az instrukciokat amiket anno mellekeltem ehhez a pici erositohoz.
- repaharcos
- V.I.P.
- repaharcos
- V.I.P.
VF3-as erősitő eladó
Az erősítő Karádon van (Somogy megye)
VF3-as erősitő eladó
Budapestről hány ezer kilométert kell menni ha megszeretném venni?
- repaharcos
- V.I.P.
VF3-as erősitő eladó
Sziasztok,
Eladó sorba került CIROKL fórumtárs* által készített VF3-as erősítő. Bemutatni a mestert gondolom nem kell senkinek.
Az erősítőről képeket itt találtok:
https://picasaweb.google.com/116086899954902323779/VF3
Az erősítő hibátlan állapotnak örvend.
ÁTVÉTEL CSAK SZEMÉLYESEN, tehát vagy én viszem üzemanyag költség térítése mellett vagy te jössz (de légyszíves hozz hangfalat is, mert azokat már eladtam)
ÁR:
15.000Ft (nem akarok nyerészkedni, nekem is mindent beleszámítva ennyibe van és nincs kedvem a mestert se megsérteni)
* érintett fórumtárs kérésére módosítottam a hozzászólást. üdv. kimber