Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman/Kardon AVR 235 7.1 eladó
Elkelt,
Köszönöm a lehetőséget.
Jegelve
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Én is sok éven át így használtam és visszagondolva, ma már a mai szuper hangformátumokat ismerve, akkor sem nagyon volt hiányom mozi érzésből. Biztosan kevesebb volt a részlet, de amit adott optikán a HK 745, hát az is felejthetetlen emlék marad!
Elnézve a kijelzőjét, mindig újra eszembe jut a kérdés:
Miért nem tudnak ma már ilyen sok karakteres, szép nagy kijelzőt tenni az AVR-ekbe?
Tényleg szép állapotban sikerült megőrizned, reméljük az új tulajnak is sok örömet és élményt fog adni!
Kijelző...
A 435-ön nagyon szerettem, hogy mutatta, hogy a bemenő jel függvényében épp melyik hangszórók szólnak. Ezt már a 460-ból is lespórolták, és a 370-ben sincs benne. De hogy miért...?? Bár legalább maga a kijelző, és a betűméret azonos maradt.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Én is sok éven át így használtam és visszagondolva, ma már a mai szuper hangformátumokat ismerve, akkor sem nagyon volt hiányom mozi érzésből. Biztosan kevesebb volt a részlet, de amit adott optikán a HK 745, hát az is felejthetetlen emlék marad!
Miért nem tudnak ma már ilyen sok karakteres, szép nagy kijelzőt tenni az AVR-ekbe?
Tényleg szép állapotban sikerült megőrizned, reméljük az új tulajnak is sok örömet és élményt fog adni!
Én is fájó szívvel válok meg tőle, de hát csak egy maradhat. Biztos vagyok benne, hogy a szerethető hangja hiányozni fog, nem véletlenül tartottam meg ennyi éven át.
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
köszönöm.
Szia,
Gondolom valami lejátszóra gondolsz. A legtöbb ilyesmin van digitális vagy optikai + analóg sztereo hang kimenet, ebben az esetben igen. Annyi történik, hogy így a videojel nem az erősítőn át megy, a megjelenítő és a lejátszó hdmi-vel direkt van összekötve, a lejátszóból a hang pedig az erősítőbe. (és/vagy a tv-ből az erősítőbe) Én is így használtam.
Szia ,ha jól látom HDMi bemenet nincs rajta , Rá lehet kötni ilyen kimenetelű készülékekre ?
Eladó Harman/Kardon AVR 235 7.1 cs. házimozi erősítő.
Gyönyörű, tökéletes műszaki és esztétikai, gyakorlatilag gyári állapotban, babrálva, kinyitva, javítva sosem volt.
Távirányító, AM/FM antenna, leírások megvannak.
Műszaki adatok:
65 Watt x 2 Sztereo módban, 50 Watt x 7 Multichannel módban, 350W-os táp
Surround formátumok: Dolby Digital; Dolby Digital EX; Dolby Pro Logic; Dolby Pro Logic II; Dolby Pro Logic IIx; DTS; DTS-ES Matrix 6.1; DTS-ES Discrete 6.1; DTS-NEO:6; DTS 96/24, Logic7, VMAx, 5/6/7 csatornás sztereó, DOLBY 3 STEREO, Dolby Virtual Speaker, Dolby Headphone
Digitális bemenet (Coax/Optikai): hátsó Panel 2/2, első Panel 1/1
Digitális kimenetek (Coax/Optikai): hátsó Panel 1/1
6/8 csatornás közvetlen hangbemenet, 4 A/V bemenet, 5 S-Video bemenet, 4 Audio bemenet, 7.1-csatornás kimenet
Wide Bandwidth (50MHz) HDTV kompatibilis 2 Componens Video bemenet
EzSet mikrofonos bemérő rendszer
Programozható távirányitó EzSet funkcióval (mikrofon a távirányítóban)
AM/FM rádio tuner
Cirrus CS 49400 DSP 32-Bit Post Processzorral
Méretei: szélesség.: 440 mm, magasság.: 168 mm, mélység.: 381 mm,
Tömege: 15 kg
Budapesten személyes átvétellel, vagy előre utalás esetén futárral.
Ár: 55.000 Ft.