Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad C 300
Nad C 300
úgy tűnik, elkelt, hétvégén viszem a vevőhöz.
biztos csak az, ami már megtörtént, így egyelőre még nem zárom.
Nad C 300
teszek fel képeket, ha valaki felkapta a fejét a kábelcserére.
de gyárival sem rossz azért...
Nad C 300
érdemes lehet cserélni, de én most nem bajlódtam vele.
ha bajlódnék, Van Damme tápkábelt tennék bele, az nem is túl drága és jókat írtak róla ár/érték arányban (most hoztam haza 3 db 1,8m-es szereltet a GEM-től, de most először a 4x4-est és a 8x2,5-eseket próbálom a hangsugárzóbaaaaa... egy Vibavoice-szal, majd egy Puccinivel.. Standart 2 Pro-ba, Castle Knight-ba - élvezetes játék ám ez... )
azt hiszem, itt is árultak már olyan NAD-ot, aminek ki volt cserélve.
nem kell a lapba forrasztani, mert egy ilyen kis csatlakozós bigyóba kell csak belevarázsolni, oszt' azt rácsusszantani a megfelelő helyre. Ha kell, leszedem a tetejét és lefényképezem, hogy pontosan miről is van szó, én interneten láttam/olvastam, hogy nem nagy dolog.
Nad C 300
De kàr, hogy nem cserèlhető a tápkábele...már vinném is !
Egy lemezolló és már cserélhető is. Ha ez boldogít...
Nad C 300
egy kicsit érdeklődtem itt-ott, ezért lejjebb megyek az árral:
legyen 42.000 Ft, egy minimális alku belefér.
nagyon sok erő van benne!
- Vasti
- Fórumlakó

- Értékelés: 349
Nad C 300
UP a szuper kis erősítőnek!
Nekem is ilyen van egy ideje, itt vettem a fórumon. Egy Denon PMA-280 erősítőt váltott: a NAD 2x25W, a Denon 2x45W, de a különbség... Eddig is tudtam, hogy a papírforma csak egy dolog, de a kis NAD alaposan be is bizonyította ;-)
Olyan kellemes erős és dinamika van benne, hogy hihetetlen. (régebben volt egy NAD 310-em, de sajnos eladtam, azóta sírtam miatta ;-)
Ez megmozgatja alattam a kanapét, a középtartománya sokkal részletezőbb, nyitottabb, nem olyan fátyolos, mint a Denon-nál, a magasai egyszerűen szebbek, imádom ezt a kis kütyüt! Minden szempontból sokkal, de sokkal jobb, mint a Denon (pedig kb. egy kategóriába tartoznak) , nem is részletezem: egy biztos, eladni sohasem fogom ;-)
Ja, és túlbonyolítva nincs, az biztos:
http://cdn.head-fi.org/9/95/1000x500px- ... 63d95f.jpg
Nekem tetszik :-)
Nad C 300
valószínűleg hétfő (rosszabb esetben kedd) délután meghallgatásra kerül az új Vibavoice-os akkus meztelen erősítő mellett a Mexikói úton...
naon kíváncsi leszek...
ebben is rövidek a jelutak
Nad C 300
Jönnek a képek.
Belsejéről nincsenek, pedig az a kedvencem.
Nincs túlbonyolítva, az biztos...
Ma is bekötöttem nosztalgiából a Marantz CD-74-gyel (ők voltak együtt, azóta a Marantz is kapott némi belső frissítést itt-ott), és hozta a "dinamikát". Jó cucc. Maradjunk annyiban, hogy jobban szóltak, mint a Denon micro hifi, amit árulok. Igaz, a NAD-nak nincs Sub kimenete és optikai bemenete
a meghirdetett ár tartalmazza Pestre a szállítás díját.
Nad C 300
eladó NAD C 300.
Audio Analogue Puccini SE váltotta néhány hónappal ezelőtt, eddig vacilláltam, de irodába ez drága jószág, hiába a jó hang.
ÁRA: 45.000 Ft-ért vettem tavasszal, személyesen mentem érte Mezőkövesdre, így megpróbálom én is ennyiért eladni.
Nem nagyon tudtam mihez viszonyítani, és egyébként nagyon jókat írnak róla, a 3020-as utódaként említik.
Mivel nem hallottam 3020-asat, ezért ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
Árulok egy itt vásárolt Proton 452 erősítőt is, ha valamelyik a kettő közül elmegy hamarabb, a másik marad. Döntsön a sors.
Műszaki adatok itt: http://nadelectronics.com/products/hifi ... -Amplifier
A wattokat NAD-éknál ezesetben is úgy számolták, ahogy szokták, nagyon sok erő van benne.
meghallgatási lehetőség Jászberényben vagy annak közelében, egyéb megbeszélnivaló privátban.
Képek holnap természetes fénynél, ma már nem sikerült normálisat készítenem.