Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio Azur 551r

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
S a s a
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: S a s a »

Szia!
Meg van még az erősítő?
Ha igen kérnék egy elérhetőséget.
Köszi

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 39

Hozzászólás Szerző: veresarpi »

110000FT kici oco ...

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

110000FT kici oco ...

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tőlem vetted, nagyon jó, hogy most is örömöd leled benne! Hiányzik, mert tényleg bitang jó erősítő. Ennyi pénzért meg ajándék.
Igen ) 

Lelkes amatőr
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Lelkes amatőr »

BIG UP, nekem is ilyenem van és szépen muzsikál a Dali szettel 
Tőlem vetted, nagyon jó, hogy most is örömöd leled benne! Hiányzik, mert tényleg bitang jó erősítő. Ennyi pénzért meg ajándék.

Vendég

BIG UP, nekem is ilyenem van és szépen muzsikál a Dali szettel 

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

Ugyan nem javítás, hanem alkatrész csere, amit ráadásul én követtem el.
Itt találod, még fotót is tettem fel, amikor nem volt rajta a burkolata.

Modifikáltad ,hogy banándugózható legyen ,fontos információ ,előnyére vált ,de ennek semmi köze ahhoz amit én kértem ,van tudomásom arról ,hogy az itt hirdetett erősítők között van javított ,de a leírás nem tartalmazza ,ha megkérdezed nem fogja letagadni és ez nem hiszem hogy egyedi eset ,sokszor mint írtam nem is tudod! 

Thunder
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 367

Hozzászólás Szerző: Thunder »

Szeretnék olyan példát kérni tőletek ahol az eladó a leírásban megemlíti ,hogy javították ,de most tökéletesen működik !

Ugyan nem javítás, hanem alkatrész csere, amit ráadásul én követtem el.
Itt találod, még fotót is tettem fel, amikor nem volt rajta a burkolata.
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

Mondjuk az én Rotel hirdetésem akkor, ha már példát kérsz:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... l%20%20rmb

A Rotel-t nem is akarta megvenni senki bomba áron sem a megemlített javítás miatt.

Sok példát tudnék még írni.
Én jó szándékból írtam, hogy nyisd meg újra - te tudod!

Igen látom ,bár nálad a vékfokban történt javítás ,gondolom alkatrész csere is nálam meg a videovezérlőben és kontakthiba elhárítás ami nincs ráhatással a hangjára! Azért nem találtam a tiéd mert januárig nem tekertem vissza ,de én az elmúlt két-három hónap hirdetései közott egyet sem találtam! Nem idítom újra mert az sem gond ha megmarad van annyi fölösleges erősítőm ,ha meg valakit nem tántorít el a tény ,hogy újraforrasztották akkor megtalál ,eljön kipróbálja! Egy biztos fix áras a készülék ,így is inkább baráti árazású !

Vendég

Nincs szüksége tiszta lapra ,engem nem zavar és ,még a hirdetés és az erősítő is az enyém !  

A szigorú tények : 

ekkor és itt vásároltam hibátlanul működő állapotban 2015 április 21 :   http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... udio-551r/           
Kevésnek bizonyult a nappali méretéhez itt hirdettem meg még mindig hibátlanul:           2015 május 25 - 19:35    http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... azur-551r/
május 27 próba során hol ment ,hol nem ,belassult....  nem tudtam eladni   tehát gyakorlatilag egy hónap alatt  meghibásodott  ,május óta most találtam olyat aki elvállalta és megcsinálta !  

Szeretnék olyan példát kérni tőletek ahol az eladó a leírásban megemlíti ,hogy javították ,de most tökéletesen működik !  Az természetes ,ha javítás mentes az fel van tüntetve,nálam ilyet nem tartalmazott a leírás ,tehát nem állítottam valótlant .  Amit pl. ebay-ról van annál sem tudhatod ,hogy javított volt vagy nem (örülsz ,ha megkapod ,megfelel az állapota a hirdetettnek és működik) használod  ,megunod ,meghirdeted elmegyek megnézem azt mondom látszik a csavarokon ,hogy volt javítva szétteszed a kezed és azt mondom ,hogy nálad nem ,te hallgatom ,ha nem teszik vegyek olyat amin nem látszik!

Mondjuk az én Rotel hirdetésem akkor, ha már példát kérsz:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... l%20%20rmb

A Rotel-t nem is akarta megvenni senki bomba áron sem a megemlített javítás miatt. 

Sok példát tudnék még írni.
Én jó szándékból írtam, hogy nyisd meg újra - te tudod!

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

Szerintem zárd be ezt és nyiss egy új hirdetést, ahol beleírod a javítás tényét.
Tiszta lap - megérdemli ez a kis CA és neked is jobb lesz!

Nincs szüksége tiszta lapra ,engem nem zavar és ,még a hirdetés és az erősítő is az enyém !  

A szigorú tények : 

ekkor és itt vásároltam hibátlanul működő állapotban 2015 április 21 :   http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... udio-551r/           
Kevésnek bizonyult a nappali méretéhez itt hirdettem meg még mindig hibátlanul:           2015 május 25 - 19:35    http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... azur-551r/
május 27 próba során hol ment ,hol nem ,belassult....  nem tudtam eladni   tehát gyakorlatilag egy hónap alatt  meghibásodott  ,május óta most találtam olyat aki elvállalta és megcsinálta !  

Szeretnék olyan példát kérni tőletek ahol az eladó a leírásban megemlíti ,hogy javították ,de most tökéletesen működik !  Az természetes ,ha javítás mentes az fel van tüntetve,nálam ilyet nem tartalmazott a leírás ,tehát nem állítottam valótlant .  Amit pl. ebay-ról van annál sem tudhatod ,hogy javított volt vagy nem (örülsz ,ha megkapod ,megfelel az állapota a hirdetettnek és működik) használod  ,megunod ,meghirdeted elmegyek megnézem azt mondom látszik a csavarokon ,hogy volt javítva szétteszed a kezed és azt mondom ,hogy nálad nem ,te hallgatom ,ha nem teszik vegyek olyat amin nem látszik!

Thunder
V.I.P.
V.I.P.

... amikor én tettem ajánlatot a te hirdetett erősítődre ismeretlenül firtattad ,hogy mennyire valós a vásárlási szándékom .  ... 
Emlékeim szerint ez nem így volt. Részletek itt

És csak semmi személyeskedés, ha nem a Te hirdetésed lett volna, akkor is hozzászólok
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett

Vendég

Elhallgatni ,letagadni valóban inkorrekt  ,de a hirdetés egy mondatos leírásában nem feltüntetni az azért nem ugyanaz !  Aki eljut az érdeklődési szakaszig abban úgyis több olyan kérdés merül fel amit nem tartalmaz a leírás ,ha érdekel meg kell kérdezni ! pl honnan van ,hányadik tulajdonos ,dohányzol-e a lakásban ,távirányító használati nyomai ,milyen zenét hallgattál rajta stb.... Aki vásárlási szándékkal érdeklődik biztosan rá fog kérdezni azokra a dolgokra amik neki meghatározó fontosságúak!    És nem azt kutatjuk kinek fontos ez a tény vagy kinek nem ,akinek az és vásárolni akar meg fogja kérdezni én meg el fogom mondani ,mint ahogy lejjebb is leírtam!

Szerintem zárd be ezt és nyiss egy új hirdetést, ahol beleírod a javítás tényét.
Tiszta lap - megérdemli ez a kis CA és neked is jobb lesz!

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

Elnézést, hogy beleszólok: Igen, mindenki inkorrekt, aki ilyet elhallgat!
Elhallgatni ,letagadni valóban inkorrekt  ,de a hirdetés egy mondatos leírásában nem feltüntetni az azért nem ugyanaz !  Aki eljut az érdeklődési szakaszig abban úgyis több olyan kérdés merül fel amit nem tartalmaz a leírás ,ha érdekel meg kell kérdezni ! pl honnan van ,hányadik tulajdonos ,dohányzol-e a lakásban ,távirányító használati nyomai ,milyen zenét hallgattál rajta stb.... Aki vásárlási szándékkal érdeklődik biztosan rá fog kérdezni azokra a dolgokra amik neki meghatározó fontosságúak!    És nem azt kutatjuk kinek fontos ez a tény vagy kinek nem ,akinek az és vásárolni akar meg fogja kérdezni én meg el fogom mondani ,mint ahogy lejjebb is leírtam!

sony309
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: sony309 »

Mi a gond a hozzáállásommal ,egy vevőt sem küldtem el ,aki kérdezte ,hogy volt-e javítva részletesen elmondtam ,megértettem ,hogy emiatt nem érdekli ,amikor felmerült a kérdés nyilvánosan is kiírtam ,bárki elolvashatta ,viszont engem zavar kicsit ,hogy amikor én tettem ajánlatot a te hirdetett erősítődre ismeretlenül firtattad ,hogy mennyire valós a vásárlási szándékom .  Most írod ,hogy nincs szükséged ilyesmire most ,akkor megmondanád miért bírálsz engem valós vásárlási szándék hiányában?  Flhívtál,megkérdezted volt-e javítva ,azt mondtam javítás mentes ,akkor elfogadnám a kritikát!  Végigszaladtam a hirdetéseken szúró próba szerűen egyben sem láttam olyat ,hogy volt javítva ,akkor ezek szerint mind javítás mentes vagy csak mindenki inkorrekt?

Elnézést, hogy beleszólok: Igen, mindenki inkorrekt, aki ilyet elhallgat!
S3x, Hi-Fi & Rock and Roll

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

Ennyiért valóban piszok jó vétel, egy pillanatig sem vontam kétségbe az árat. Ha keresnék most ilyesmit, már el is mentem volna érte
Csak az eladó hozzáállását kritizáltam, ez nagy különbség.

Mi a gond a hozzáállásommal ,egy vevőt sem küldtem el ,aki kérdezte ,hogy volt-e javítva részletesen elmondtam ,megértettem ,hogy emiatt nem érdekli ,amikor felmerült a kérdés nyilvánosan is kiírtam ,bárki elolvashatta ,viszont engem zavar kicsit ,hogy amikor én tettem ajánlatot a te hirdetett erősítődre ismeretlenül firtattad ,hogy mennyire valós a vásárlási szándékom .  Most írod ,hogy nincs szükséged ilyesmire most ,akkor megmondanád miért bírálsz engem valós vásárlási szándék hiányában?  Flhívtál,megkérdezted volt-e javítva ,azt mondtam javítás mentes ,akkor elfogadnám a kritikát!  Végigszaladtam a hirdetéseken szúró próba szerűen egyben sem láttam olyat ,hogy volt javítva ,akkor ezek szerint mind javítás mentes vagy csak mindenki inkorrekt?

Thunder
V.I.P.
V.I.P.

Akárki akárhogy kezdi is ki az eladót emiatt a kis infóhiány miatt (direkt nem foglalok állást), ne menjünk el méltatlanul amellett, hogy ennyiért ez bizony piszok jó vétel..

Aki hasonlóra vágyik, ennél jobban nem tudom járhat-e.

Esetleg beszámítás szóba jöhet? (Akár másik AVR.)

Ennyiért valóban piszok jó vétel, egy pillanatig sem vontam kétségbe az árat. Ha keresnék most ilyesmit, már el is mentem volna érte
Csak az eladó hozzáállását kritizáltam, ez nagy különbség.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Az ár magáért beszél,a többit meg lehet még ragozni! Up a jó kis gépnek.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1297

Hozzászólás Szerző: Tul »

Akárki akárhogy kezdi is ki az eladót emiatt a kis infóhiány miatt (direkt nem foglalok állást), ne menjünk el méltatlanul amellett, hogy ennyiért ez bizony piszok jó vétel..

Aki hasonlóra vágyik, ennél jobban nem tudom járhat-e.

Esetleg beszámítás szóba jöhet? (Akár másik AVR.)

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

neked mivel egyszer hiába jöttél kerek 100000Ft az ára másnak fix 110000. Végigszaladtam a hirdetéseken nem találtam olyat amiben le lenne írva ,hogy hibás volt javítva lett ezek szerint minden hirdetett termék javítás mentes!!!! Nem azért ennyi au ára mert javítva volt ,hanem tudását,trljesítményét figyelembe véve 130-150 körül már ki lehet fogni szerintem komolyabb vasakat is az aprókban ,feltéve ha nem vagy megrögzött CA fun ,na mindegy szerintem ez a realitás Magyarországon!

A lényeg szerintem, hogy úgy lett volna tiszta egyébként, ha megemlíted a hírdetés elején, hogy volt hibája és javítva lett és ezért ennyi az ára. Mert ez a gép 150 körül ment, kicsit feltűnően olcsó, márpedig ezen az oldalon pont szeretik magasan tartani az árakat az eladók.

martoonx
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: martoonx »

A lényeg szerintem, hogy úgy lett volna tiszta egyébként, ha megemlíted a hírdetés elején, hogy volt hibája és javítva lett és ezért ennyi az ára. Mert ez a gép 150 körül ment, kicsit feltűnően olcsó, márpedig ezen az oldalon pont szeretik magasan tartani az árakat az eladók.

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

Szia!

Az ár valóban korrekt, de telefonban NEM mondtad, és nem is utaltál a javításra. Ezt azért tegyük tisztába szerintem...Nincs baj a javított dolgokkal, de azzal igen, ha akkor derül ki amikor valaki felhozza, és mentegetőzésbe kezd valaki.
Ettől függetlenül az ár tényleg vonzó, de érdemesebb az elején tisztázni ezt az apróságot, mert szerintem kellemetlenebb, ha utólag derül ki. Ez itt egy közösség, legalább is én úgy gondolom, és sokan bizalmi elven vásárolnak.

Az erősítőben biztos nem fog csalódni az új gazdája, mert tényleg remek gép!
Te nem kérdezted ,hogy volt e javítva ,azt kérdezted külsőleg rendben van e illetve tökéletesen működik e ,ezekre válaszoltam! Volt olyan aki rákérdezett neki elmondtam ,azt mondta őt zavarja az is ha már csak kiporolás céljából is ki volt nyitva így keres tovább ,de nincs ezzel semmi gond nem vagyunk egyformák!

veresarpi
Fórumlakó
Fórumlakó

Az árára nem is tettem megjegyzést. De a javítás akkor is fontos, hogy miért, az nézőpont kérdése.akinek ez befolyásoló tényező úgysem jut el az érdeklődéstől a vásárlásig úgy hogy rá ne kérdeze!Mivel nem vagyok hazudós biztosan nem tagadom le a javítás tényét ,viszont nem láttam még hordetést ahol az előlet részletes bemutatása is szerepelne pedig biztos nem én vagyok az első aki olyan terméket hirdet ami volt javítva! Sőt sok esetben ki sem derül ,ha úgy hirdetem hogy nem az első gazdája vagyok...kár ezt ragozni nem lett benne semmilyen alkatrész cserélve nem változott a hangja nem tekinthetjük értékcsökkentnek! Gyajorlatilag újkorában is előfordul hogy nem jól forraszt a robot és kézzel korrigálják ! Újat veszel de már javítottat....

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”