Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha Aventage RX-A3030

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Popi0504
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 27

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Popi0504 »

Akár zárható is, ha úgy gondolod! 

Csak a könnyebb böngészés kedvéért! 

Jogos, köszönöm az észrevételt! Pótlom.

sony309
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 29

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: sony309 »

Akár zárható is, ha úgy gondolod! 

Csak a könnyebb böngészés kedvéért! 
S3x, Hi-Fi & Rock and Roll

Popi0504
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Sziasztok,

eladó még a Yamaha 3030-as?

Üdv: Pekár74

Köszönöm a lehetőséget    , a fórumtársaknak a hozzászólásokat ,  elvitték.

Pekár74
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Pekár74 »

Sziasztok,

eladó még a Yamaha 3030-as?

Üdv: Pekár74

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Kedves Popi0504!

Kaphatok egy elérhetőséget,hogy beszéljünk? Köszönöm,huszas kilenc215 hatszáz

Nah mégsem a CA?

Vendég

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Kedves Popi0504!

Kaphatok egy elérhetőséget,hogy beszéljünk? Köszönöm,huszas kilenc215 hatszáz

Lionsgate
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Lionsgate »

OFF
Elnézésedet kérem, ha írásom személyeskedőnek tűnt!
Nem, abszolút nem "elképzelhetetlen, hogy beszéled annyira a nyelvet, hogy nem magyarul nézed a filmet." Szeintem közülünk, ha tehetik, sokan az eredeti hangot választják. Ha szükséges felirattal, ha nem, a nélkül.
Neked válaszoltam ugyan, de meglehet félreérthetően. Csak a véleményem szerettem volna Atmos témában leírni.

Röviden az eredeti kérdésedre válaszolva:
Nem támogatja az Atmost.

Korrekt!
Thanx

OFF
Nem, abszolút nem "elképzelhetetlen, hogy beszéled annyira a nyelvet, hogy nem magyarul nézed a filmet." Szeintem közülünk, ha tehetik, sokan az eredeti hangot választják. Ha szükséges felirattal, ha nem, a nélkül.
Neked válaszoltam ugyan, de meglehet félreérthetően. Csak a véleményem szerettem volna Atmos témában leírni.

Nem támogatja az Atmost.

Korrekt!
Thanx!

Popi0504
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Igazad van. Ez egy fogyasztói társadalom...
Kereslet és kínálat, de legfőbb képpen parasztvakítás
A másik, hogy az elképzelhetetlen, hogy beszélem annyira a nyelvet, hogy nem magyarul nézem a filmet?
Köztudott, hogy az eredeti DTS-HD MA mennyivel szebben szól, mint a magyar DD5.1.

OFF

Nem támogatja az Atmost.

Lionsgate
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Jól megfogalmaztad, Lionsgate fórumtárs valószínűleg első körben gugliban megtalálta volna a választ, második körben pedig a jelenlegi létjogosultságát, és a jövőbelit is..
Annyival kiegészíteném , hogy aki épp ésszel nézi ezeket a marketing fogásokat - Atmos - belátja hogy nem átlag magyar házimozisnak van kitalálva. Valahogy el kell adni az újabbnál újabb portékát csak rakjunk rá eggyel több plecsnit. Ezt a tempót az ipar nem tudja tartani ami hozzá kapcsolódik mint régen. Sztereó? Robbant. Milyen jól el volt vele mindenki évtizedekig. És sokan még most sem akarnak többet ennél.
Röviden tömören: elhelyezésben, dizájnban, hangminőségben, elég nehéz közép utat találni. És ugye az egyik legfontosabb.... hol a tartalom hozzá? Mit sem ér a fém, ha nincs ami megmunkálja.
Másik példa, a 4k... de már tuszkolják beléd a 8k-t mert az még jobb. Fogyasztók vagyunk, és csak tömnének mint a libát, ilyen ez a világ
Bocs, a fentebb nevezett kollégának ajánlanám.

Igazad van. Ez egy fogyasztói társadalom...
Kereslet és kínálat, de legfőbb képpen parasztvakítás
A másik, hogy az elképzelhetetlen, hogy beszélem annyira a nyelvet, hogy nem magyarul nézem a filmet?
Köztudott, hogy az eredeti DTS-HD MA mennyivel szebben szól, mint a magyar DD5.1.

n3m3r3
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: n3m3r3 »

Jól megfogalmaztad, Lionsgate fórumtárs valószínűleg első körben gugliban megtalálta volna a választ, második körben pedig a jelenlegi létjogosultságát, és a jövőbelit is..
Annyival kiegészíteném , hogy aki épp ésszel nézi ezeket a marketing fogásokat - Atmos - belátja hogy nem átlag magyar házimozisnak van kitalálva. Valahogy el kell adni az újabbnál újabb portékát csak rakjunk rá eggyel több plecsnit. Ezt a tempót az ipar nem tudja tartani ami hozzá kapcsolódik mint régen. Sztereó? Robbant. Milyen jól el volt vele mindenki évtizedekig. És sokan még most sem akarnak többet ennél.
Röviden tömören: elhelyezésben, dizájnban, hangminőségben, elég nehéz közép utat találni. És ugye az egyik legfontosabb.... hol a tartalom hozzá? Mit sem ér a fém, ha nincs ami megmunkálja.
Másik példa, a 4k... de már tuszkolják beléd a 8k-t mert az még jobb. Fogyasztók vagyunk, és csak tömnének mint a libát, ilyen ez a világ
Bocs, a fentebb nevezett kollégának ajánlanám.

Popi0504
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Köszönöm a fórumtársak hozzászólásait!

Üdv!

Dolby Atmos-t ez már tudja?

Szia!

Swordfish76 fórumtárs tulajdonképpen már válaszolt, de mivel engem kérdeztél, csak megerősíteni tudom, jelenleg nem támogatja az Atmos-t. Hogy fogja-e, azt nem tudom.

Mivel az én hirdetésem, így talán megengedhető a saját OFF.

A véleményem az Atmossal kapcsolatosan az, hogy dedikált Atmos-os filmeknél nyilván nem helyettesítheti. Abban a hangmérnök beállította, kikeverte a hangokat, ami felülről jönne. Jóllehet a pontos hangfal pozíciót az erősítőnek kell meghatározni, a hangot annak megfelelően majd hozzá illeszteni.
Az más kérdés, hogy hány Atmos-os film jött ki, vagy hogy mennyi fog, főleg magyar nyelven. (DTS-X?)

A Yamaha 3030, 11.2 csatorna szétosztására képes, a fórumtárs által is belinkelt Cinema DSP HD3 elrendezésben.
Itt jól látszik, hogy az első valamint hátsó magassági hangszórók nem a plafonra, hanem a felső sarkokba lettek kitalálva. (Persze akár a plafonra is lehet tenni. )
Tehát véleményem szerint az Atmos-t is közel helyesen meg tudja szólaltatni. A nem dedikált Atmos-os filmeknél pedig tulajdonképpen véleményem szerint mindegy, mert amúgy is az erősítő számítja ki a hangalak elhelyezkedését.
A 3030 egyébként nem csak távolság, hanem szögmeghatározást is ismer a bemérésnél. (YPAO-R.S.C)
(Ha már hangfal elhelyezés, vásznas elrendezésnél is jól jöhetnek a FP hangszórók a "Dialog Lift" funkciónak köszönhetően.)

Nem tudom, miben gondolkodsz, de véleményem szerint a hasonló szintű 3040 / 3050 árban közel kétszerese ennek. Más márka hasonló szintjére Atmos-sal, ez szintén igaz.
Én inkább választanám ezt , mind egy dedikáltan Atmos-os, de megépítettségében jóval kisebb avr-t, ha a pénzmag számít. Nem haza akarok beszélni, de szerintem még nincs itt az idő nálunk az Atmos-ra.

Popi0504
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Szintén bontatlan?
Igen, bontatlan, még kb. 34 hónap garanciával.

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Szintén bontatlan?

Vendég

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A 3040-el teljesen azonos...némi hdmi panel,hűtőborda típus,wifi stb...jelzem a 3030 javára.
Szoftverileg sima ügy lesz az atmost rátenni.De még yamaha nem akarja ki venné meg az újat akkor...de csak idő kérdése,s megoldódik...

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 13

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Geri »

Iszonyatosan jó erősítő, sokat keresgéltem énis a piacon, míg végül mellette döntöttem. NAGYON nem bántam meg! Sok embertől hallottam már, hogy új életre keltek a hangfalak, megváltozott minden, de azelőtt ilyet még nem tapasztaltam. A 3030-al viszont eljött nekem is ez az időszak

Az eladó pedig nagyon rendes és korrekt, csak ajánlani tudom!

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Yamaha Aventage RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Üdv!

A tulajdonos utólagos engedelmével, idézném egy korábbi hozzászólását:

"Ha az Atmos-t nem is (vagy még nem is?) támogatja, de a Yamaha Cinema DSP HD3-at igen."

Megbízható eladó, volt vele dolgom, csak ajánlani tudom!

A gép pedig fenomenális! 

Lionsgate
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Üdv!

Popi0504
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3030

Projekt elmaradása miatt eladóvá vált ez az új, fekete nagyvas, a Yamaha 2014-es csúcs avr-je.

Egy video:

Egy teszt: http://www.areadvd.d...-top-performer/
No és a száraz adatok: http://europe.yamaha.com/en/products/au ... mode=model

Fix ár: 310.000 Ft

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”