Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Harman Kardon HK 620

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Vasparipa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

Harman Kardon HK 620

Hozzászólás Szerző: Vasparipa »

Jegelve 

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2159

Harman Kardon HK 620

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Köszönöm a dicsérő szavakat !
Volt ebből a korszakból Hk 610-em az ,,gyengébb" volt a 630 ill.640. bontható elő-végfokkal,már nem szolt ilyen jól (túl sok basszus,és nagyon erőteljes hangzás).
Szerintem a 620 -ast találták el a legjobban.A mostani HK -at hagynám olyanok mint a mostani Denonok egy kalap....r  .Nem is nagyon találni a hirdetések között,főleg távval ! (,,Ritka mint a Hk620 távirányítóval")
Na most majd ,,kapok"  - ,,persze mindenki a saját lovát dicséri-akkor miért adod el ? stb.."..
Azért mert több rendszerem is van és ez kihasználatlan (hálószoba)
Üdv :Robi

Nekem is a hálóban van kettő régi Canton hangsugárzó társaságában. Nagyon szeretik egymást. Egyébként tényleg jó, hogy megvan a távja is.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Vasparipa
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Harman Kardon HK 620

Nagyon jó hangú erősítő, nekem is van egy ilyenem. Ezért a pénzért, sőt még egy kicsit többért sem kapni ilyen hangot.
Köszönöm a dicsérő szavakat !
Volt ebből a korszakból Hk 610-em az ,,gyengébb" volt a 630 ill.640. bontható elő-végfokkal,már nem szolt ilyen jól (túl sok basszus,és nagyon erőteljes hangzás).
Szerintem a 620 -ast találták el a legjobban.A mostani HK -at hagynám olyanok mint a mostani Denonok egy kalap....r  .Nem is nagyon találni a hirdetések között,főleg távval ! (,,Ritka mint a Hk620 távirányítóval")
Na most majd ,,kapok"  - ,,persze mindenki a saját lovát dicséri-akkor miért adod el ? stb.."..
Azért mert több rendszerem is van és ez kihasználatlan (hálószoba)
Üdv :Robi

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2159

Harman Kardon HK 620

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Nagyon jó hangú erősítő, nekem is van egy ilyenem. Ezért a pénzért, sőt még egy kicsit többért sem kapni ilyen hangot.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Vasparipa
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Harman Kardon HK 620

Volt HK 970 ,,Stereolegend" erősítőm  is (drágább,szebb) de nem szólt jobban 

Vasparipa
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Harman Kardon HK 620

Harman Kardon HK 620 sztereó erősítő tökéletes műszaki és esztétikai állapotban (ritkábbik banándugózható változat )
Eredeti HK rendszertávval  35 ezer Ft ért eladó .

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”