Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Arc V70

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
xilop
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 201

Arc V70

Hozzászólás Szerző: xilop »

Sajnos jelenleg nem engedhetem meg magamnak ezt az erősítőt, bár nagyon szeretném ...
Ettől függetlenül ez a "taktika", hogy berágtál, és mostantól bő húsz százalékkal drágábban próbálod eladni, ami eddig az olcsóbb áron sem kelt el, ez elég érdekes. Minden esetre, ha ez így bejön, akkor onnantól mindenki addig fogja emelni az árait, amíg el nem kel. Szép új világ ?

Alapból ennyiért szándékoztam meghirdetni, de úgy gondoltam, hogy nem "hirdetni" hanem eladni szeretném, ezért 20%-al kevesebbet kértem érte, de ez mégis vakvágánynak bizonyult.
Mivel már megvan az utód és nem kenyérre kell az ára, ezért maradok az eredeti verziónál, egyszer majd talán mégis lesz rá valaki. 
Aki az árcsökkentésre apellál az csalódni fog, nem mindenáron eladó!   ennek ennyi az ára.

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1101

Arc V70

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

Úgy látom nincs fizetőképes kereslet a végfokra még ezen az áron sem,   pedig jócskán a piaci értéke alatt kínálom.
A mai naptól az ára 340eFt lesz, ha valaki ARC erősítő venne, ezen az áron tudja megtenni, körbe lehet tekinteni az EU piacot, nem talál olcsóbban, főleg ha hozzászámolja a szállítási és a vámköltséget.

továbbra is eladó, az ára   340000Ft

Kép 095.jpg

EU piacon nincs vam koltseg de up az erositonek mert jofele nagyon!

Vélaci
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 16

Arc V70

Hozzászólás Szerző: Vélaci »

Úgy látom nincs fizetőképes kereslet a végfokra még ezen az áron sem,   pedig jócskán a piaci értéke alatt kínálom.
A mai naptól az ára 340eFt lesz, ha valaki ARC erősítő venne, ezen az áron tudja megtenni, körbe lehet tekinteni az EU piacot, nem talál olcsóbban, főleg ha hozzászámolja a szállítási és a vámköltséget.

Kép 095.jpg

Sajnos jelenleg nem engedhetem meg magamnak ezt az erősítőt, bár nagyon szeretném ...
Ettől függetlenül ez a "taktika", hogy berágtál, és mostantól bő húsz százalékkal drágábban próbálod eladni, ami eddig az olcsóbb áron sem kelt el, ez elég érdekes. Minden esetre, ha ez így bejön, akkor onnantól mindenki addig fogja emelni az árait, amíg el nem kel. Szép új világ ?

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Szerdán megyek pestre, ha komoly vételi szándékod van és abban az irányban laksz vagy netán éppen pesten, akkor elviszem hozzád és meghallgathatod saját rendszerben.

Lehetőség ami INGYEN van!  

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Szerdán megyek pestre, ha komoly vételi szándékod van és abban az irányban laksz vagy netán éppen pesten, akkor elviszem hozzád és meghallgathatod saját rendszerben. 

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Gazdát keres eme "Bitang jó végfok!!!"    

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Arc V70

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

Bitang jó végfok!!!

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Csak bátran, ne fogd vissza magad.   
20/490-7276    

alkalmi áron!   280eFt

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Koriori
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Arc V70

Hozzászólás Szerző: Koriori »

Ha annyira nem érted, akkor talán tudok segíteni.
Azt nem tudom, hogy más miért nem veszi meg, de könnyen lehet, hogy azért, amiért én, mert nem szeretnék pár évente kiadni a 8 db. végcsőre kb. 100000 Ft-ot.
Azonkívül a gépedhez még kell egy hasonló színvonalú szimmetrikus előfok, ami kb. hasonló árban van,  mint a végfok.
Plusz "leugrani" Pestről hozzád meghallgatni a gépet, az egy félnapos program, de ez csak részletkérdés a fő okokhoz képest.
DE előbb-utóbb biztos megveszi valaki, mert bizonyára jó masina.

Látom értesz hozzá! Így már én is értem miért nem kelt még el...
Ha a plázacicák tudnák, hogy mennyibe kerül egy traktor, akkor a farmer fiúkra buknának...

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Még eladó!  

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Azt nem tudom, hogy más miért nem veszi meg, de könnyen lehet, hogy azért, amiért én, mert nem szeretnék pár évente kiadni a 8 db. végcsőre kb. 100000 Ft-ot.
Azonkívül a gépedhez még kell egy hasonló színvonalú szimmetrikus előfok, ami kb. hasonló árban van,  mint a végfok.
Plusz "leugrani" Pestről hozzád meghallgatni a gépet, az egy félnapos program, de ez csak részletkérdés a fő okokhoz képest.

Nem segítettél.

A végcső 6000Ft/db,  napi 4óra használattal kb 7 évig elég egy garnitúra, jelenlegi csöveket 3 éve cseréltem, de amit kivettem még mindig üzemképesek, 
nem feltétel az előfok, nálam szabályzott kimenetü DAC-ról megy, de megteszi egy CDjátékos is pl. Levinson, vagy hasonló, ha már a kategóriánál maradunk.
a leutazás hozzám valóban fél nap, de ne várd el, hogy helybe vigyem meghallgatásra és azt mond hogy szori és enyém a költség, de egyébként megegyezés kérdése,  járok Pestre, biztos vevőnek elviszem.

Hát ennyi.

lullus
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 43

Arc V70

Hozzászólás Szerző: lullus »

Talán nem olyan rossz a helyzet.
"Azt nem tudom, hogy más miért nem veszi meg, de könnyen lehet, hogy azért, amiért én, mert nem szeretnék pár évente kiadni a 8 db. végcsőre kb. 100000 Ft-ot."
Talán elég 70 ezret, de az is rengeteg -- feltéve, hogy a csövek tönkrementek. De miért mennének tönkre? Sem a meghajtócsövek, sem a végcsövek nincsenek megkínozva, ráadásul két áramkör is vigyáz rájuk. Az anódfeszültséget a felfűtés után kapják meg a csövek, ráadásul puhán." Ezek a csövek talán tovább fognak tartani, mint a katalógusbeli névleges érték. A gép szokatlanul magas műszaki színvonalon van megtervezve.
"Azonkívül a gépedhez még kell egy hasonló színvonalú szimmetrikus előfok, ami kb. hasonló árban van,  mint a végfok."
Vagy két 1:1 áttételű vonaltrafó, mondjuk BEAG gyártmányú, hozzáillesztve az eddigi előfokhoz. Persze az is lehet 2*10 ezer.

© Horváth Iván

stiny
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 14

Arc V70

Hozzászólás Szerző: stiny »

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Nem értem, vagy túl nagy a bőség ilyen készülékből, vagy nagy a pénztelenség.
A HiFi drága hobbi, nagy az amortizáció, ha veszel valamit de lecserélnéd, kénytelen vagy harmad-féláron hirdetni, hogy megvegyék, de sokszor ez sem segít.
Még a nagy nevü gyártmányoktól is képtelenség megszabadulni, hiába adom töredék áron.
De hát talán majd tényleg lesz valaki aki felismeri a lehetőséget.

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Türelmes vagyok, csak már egy kicsit útban van,  már az utódot hallgatom.

Vikunya
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 358

Arc V70

Hozzászólás Szerző: Vikunya »

Vajon lesz valaki
Csak türelem. Kicsi a hazai piac és telített. Valószínű a leendő vevődnek is el kell adnia a meglévő (vagy a  használt(ak) mellett porosodó) erősítőjét. Ha nem lenne nálam is egy pár, akkor már meghallgattam volna. Na, majd rászánom magam a hirdetésre.

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Vajon lesz valaki

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Ebben a nagy tülekedésben csak kapkodom a fejem, vajon ki lesz a leendő tulaj?
Komoly szándékuak előnyben.

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

ezen az áron

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

20/490-7276   

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég

Arc V70

Csak nem jönnek a vevők.

lac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 183

Arc V70

Hozzászólás Szerző: lac »

Én sem értem ezt az érdektelenséget, kiváló hangú erősítő lehet, talán a sok végcső, esetleg a ventilátorok riasztják el a kuncsaftokat?
A tartalék csövek sokat jelentenek, az ára pedig rendkívül kedvező.
Ha nem vettem volna egy hónapja egy D-70-et, erre biztos rárepülnék. 

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”