Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
McIntosh C28 előerősítő
McIntosh C28 előerősítő
Elkelt
McIntosh C28 előerősítő
nagy UPPP
McIntosh C28 előerősítő
Decemberi uppp
McIntosh C28 előerősítő
Előre
McIntosh C28 előerősítő
255000.- huf.... valaki???
McIntosh C28 előerősítő
260000.- .....Valaki esetleg?
McIntosh C28 előerősítő
Esetleg több dolog is érdekelhet cserébe
McIntosh C28 előerősítő
Egy kis szeptemberi akció: a héten 270e HUF-ért vihető.....
McIntosh C28 előerősítő
270000 HUF...hátha valaki kedvet kap rá....vegyétek-vigyétek
McIntosh C28 előerősítő
Félárig beszámítás is érdekes lehet, minden ajánlatot meghallgatok
McIntosh C28 előerősítő
...az ára irányár, nincs kőbe vésve
McIntosh C28 előerősítő
Elnézést kérek mindenkitől, az első körben helyzelenül írtam az átvizsgáló személy nevét, ezért most másodjára kijavítottam.
McIntosh C28 előerősítő
Én az itthoni hálózatról használtam, de amerikai szabványos kábele van(amihez adok átalakítót)
Az előző tulaj azt mondta, hogy a trafója átkapcsolható 110V és 230V-os hálózati feszültségre. A masina kb 1,5 éve volt Takács Jenőnél átvizsgáláson, semmi hibát és cserélni való alkatrészt nem talált. (mondom ezt úgy, hogy nekem az előző tulaj mondta ezeket az információkat)
Nálam kb 8 hónapja van a Meki, de sajnos egyre kevesebbet van időm zenéthallgatni, ráadásul elég sokat tartózkodom külföldön is...így arra döntöttem, hogy eladó sorba kerül. Nagyon valószínű hogy a hangfalaim is hamarosan követni fogják....
McIntosh C28 előerősítő
Nagyszerű gép, korrekt fórumtárstól.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2161
McIntosh C28 előerősítő
Nagyszerű gép, korrekt fórumtárstól.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
McIntosh C28 előerősítő
Hàny voltos hàlózatról megy a C28-as?
Én az itthoni hálózatról használtam, de amerikai szabványos kábele van(amihez adok átalakítót)
Az előző tulaj azt mondta, hogy a trafója átkapcsolható 110V és 230V-os hálózati feszültségre. A masina kb 1,5 éve volt Dénes Péternél átvizsgáláson, semmi hibát és cserélni való alkatrészt nem talált. (mondom ezt úgy, hogy nekem az előző tulaj mondta ezeket az információkat)
Nálam kb 8 hónapja van a Meki, de sajnos egyre kevesebbet van időm zenéthallgatni, ráadásul elég sokat tartózkodom külföldön is...így arra döntöttem, hogy eladó sorba kerül. Nagyon valószínű hogy a hangfalaim is hamarosan követni fogják....
McIntosh C28 előerősítő
Hàny voltos hàlózatról megy a C28-as?
McIntosh C28 előerősítő
DAC beszámítás lehetséges!
McIntosh C28 előerősítő
DAC beszámítás lehetséges!