Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
eredeti Heed Canamp fejhallgató erősítő
péntekig vihető 35 ezerért! .. c'mon!
utánna újra 40e lesz...
kiválló hang, 1 hét garanciát vállalok rá!
Up! 1 hét próbagaranciát vállalok rá.
Kedves érdeklődők: a készülék hangjával kapcsolatos fantáziálás helyett javasolnám a meghallgatást.
Mindannyian tudjuk, hogy a végső hangzást nagyban befolyásolja a DAC egység, a kábelek, és maga a fejhallgató is. (sokszor még az ember füle ill szubjektív "elvárásai" is)
Komoly érdeklődés esetén hajlandó vagyok elvinni az erősítőt, hogy saját rendszerben meghallgasd, de nálam is meghallgatható.
Viszont kérném, hogy a további kérdéseket v megjegyzéseket privátba küldjétek, mert úgy gondolom, hogy amit általánosságban tudni kell erről a termékről, az már ki lett tárgyalva. Köszönöm.
Hogyan viszonyul ez szerinted egy Denon Da 300 Usb-hez?
Tovább lágyítja az amúgy is pihe puha produkciót vagy kellő energiát zúdít a vérkeringésbe?..
Annyit tudok mondani, hogy az ÁLTALAM meghallgatott, bolti forgalomban (!) kapható, asztali fejes erősítők közt (pl Project Headbox, Creek stb) ennek volt a legenergikusabb és legtisztább hangja a 100000 Ft alatti kategóriában. (sajnos nincs túl sok opció 100ezer alatt) Egy Sennheiser HD 600at hajtott (300 Ohm)
A hordozható akkumlátoros (Fiio pl) és DIY erősítők "világát" annyira nem ismerem. Arról nem tudok nyilatkozni.
Miért nem hallgatod meg a kedvenc zenéiddel? Ha jól tudom, egy kerületben lakunk..
Hogyan viszonyul ez szerinted egy Denon Da 300 Usb-hez?
Tovább lágyítja az amúgy is pihe puha produkciót vagy kellő energiát zúdít a vérkeringésbe?..
szia!
Hivox Bubo 1-est esetleg beszámolnál?
ez még a legelső fából készült változat.
köszönöm az ajánlatot, de nem.
szia!
- bigpocok
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 354
szia!
Sugden Masterclass ANV-50 - Cyrus Stream XA - Rega Isis CD Player - Dynaudio Contour Legacy - Bowers & Wilkins 802 F Special - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Harbeth P3ESR XD - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Harbeth P3ESR XD - Black Rhodium
Akàr elöerösītökènt is hasznàlhatò?
Vagy csak a heed Luna tudja.
Ha igen gondolom a kettő teljesen más karakter...
HIGH-END.
Üdv
Csak a kihangsúlyozott eredetiségen akadt meg a szemem, ezért kérdeztem, hogy hamísítják-e?
Ahogy a képet néztem a nyitó hozzászólásban, fel sem merült bennem, hogy ez akár egy klón is lehet.Ezért kérdeztem.
Sok sikert az eladáshoz!
Mióta felkerült a kapcsrajza a hobbielektronikára (kissé hibásan, + más táppal), sok DIY-er elkészíti Canamp-klón néven, néhányan árulták is. De nem ilyen dobozban.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6151
Tonee73nak küldtem az üzenetet, csak nem tüntettem fel a címzettet :/... Elnézést ..
Egyébként most látom, hogy a dobozon lévő serial vége 418, az erősítőn lévő meg 417 ?!.. "meglepő"..
Nem az első tulaj vagyok. Vásárláskor inkább a hangjára figyeltem, ami egyértelműen jó, ránézésre teljesen eredetinek tűnt/tűnik és az eladó is úgy hirdette. Doboz is volt hozzá. Szétszedve részemről nem volt.
Na mindegy, majd Tonee kommentálja ezt a dolgot.. de ha bármilyen kétely is felmerül az eredetiséget illetőleg, beviszem a Heed-hez "azonosításra"
u.i : Ennek ellenére, ha valakit érdekel, lehet jönni meghallgatni. 100.000 Ft alatt nemsok versenytársa van. (javítsatok, ha tévedek.)
Üdv
Csak a kihangsúlyozott eredetiségen akadt meg a szemem, ezért kérdeztem, hogy hamísítják-e?
Ahogy a képet néztem a nyitó hozzászólásban, fel sem merült bennem, hogy ez akár egy klón is lehet.Ezért kérdeztem.
Sok sikert az eladáshoz!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
u.i : Ennek ellenére, ha valakit érdekel, lehet jönni meghallgatni. 100.000 Ft alatt nemsok versenytársa van. (javítsatok, ha tévedek.)
Inkább azt láttam eddig, hogy aki szereti a Canamp hangját, annak a gyári jobban be szokott jönni, mint a klónok, akinek meg a klónok esetleg jobban tetszettek, nem a Canampnál maradt végül.
Mindenesetre az ár korrekt, használtan ilyen áron szoktak menni.
Az eredetiség felől nekem semmi kétségen nincs, szerintem mondhatjuk, hogy ismerem a klónokat, és ilyen dobozban senki nem szokta reprodukálni.
Sok sikert az eladáshoz.
Csak elismeréssel tudok nyilatkozni még a klónjáról is
Ha nekem szólt a kérdés, akkor pl. erre és a hozzá hasonlókra. Természetesen nem üzletrontás volt a cél. Egyértelmű, hogy a tied Heed termék és ennél fogva az értéke is nagyobb.
Tonee73nak küldtem az üzenetet, csak nem tüntettem fel a címzettet :/... Elnézést ..
Egyébként most látom, hogy a dobozon lévő serial vége 418, az erősítőn lévő meg 417 ?!.. "meglepő"..
Nem az első tulaj vagyok. Vásárláskor inkább a hangjára figyeltem, ami egyértelműen jó, ránézésre teljesen eredetinek tűnt/tűnik és az eladó is úgy hirdette. Doboz is volt hozzá. Szétszedve részemről nem volt.
Na mindegy, majd Tonee kommentálja ezt a dolgot.. de ha bármilyen kétely is felmerül az eredetiséget illetőleg, beviszem a Heed-hez "azonosításra"
Ha nekem szólt a kérdés, akkor pl. erre és a hozzá hasonlókra. Természetesen nem üzletrontás volt a cél. Egyértelmű, hogy a tied Heed termék és ennél fogva az értéke is nagyobb.
Hm .. Mire gondolsz?? Tényleg érdekel, mert gondolom nem üzletrontásnak szántad. Írd be nyugodtan ide mi a problémád.
Ennek még a doboza is megvan, illetve az erősítő alján a serial szám.
A DIY klónok nem így néznek ki... és sztem nem is így szólnak.
Itt van még pár kép >
Ez egy gyári Canamp 1.
Van 2-es is, de az máshogy néz ki.
Már a Heed-et is hamisítják?
Ha jól tudom a kapcsolása publikus, ebből kifolyólag pedig elég sok klón készült belőle.