Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Philips 963SA SACD / CD / DVD lejátszó
A lejátszó úton az új gazdájához.
Megérkezés után zárom a hirdetést. ( 1-2 nap )
Üdv. Feri.
Ha eltunik a jeg blokkolnam.
Vikunya...köszi a kiegészítést....
Jegelve hétfő délutánig....
Üdv. Feri.
Koszonom szepen a tema mely kivesezeset. Azert ennyire nem vagyok profi a temaban. Csak fulelnem. Nyilvan jobb de jol esne hallani, hogy mennyivel szebb mint az a pio.
- Vikunya
- Fórumlakó
- Értékelés: 351
Szia. Lehetne teszthallgatás? Osszehasonlithatnam pio pd-s504 cd lejatszommal? Ha tetszik vinnem is.
Értelmetlen hasonlítgatni, minimum öt fronton van előnyben a Philips.
1. A 700-as sorozatig egyik PIO se hallgatható, mind csikorgó japán vasreszelék. (Volt egy pár cd-m tőlük, ilyen kicsi is egy.) A Philips már majdnem hallgatható cd-vel is.(15-ért kevés cd fogja meg.)
Sacd-vel (főleg ha nem kétnormás) pedig komoly hang csiholható ki belőle.
2. Mellesleg futóműnek is jobb a Philips, mint a jelzett Pio készülék. Volt (és van) egy agymenésem arra, hogy időnként próbálgatom, hogy méregdrága dacok melyik mezei futóművel dolgonak jól. Bár én a Pio 605-essel vetettem össze, ( de nem hinném, hogy az 504 a 605-nél jobb), de a Philips (darumán, jó hálózatival) egy 47 Lab Shigaraki, illetve egy AN Dac 3- al (ha nem is összeillő), de egész jól hallgatható kombónak bizonyult, a Pio kuka. (A PD 75 már megszólal.)
3. Ez Philips (ami már jó pont), akkor is, ha a gyár hifi tevékenységének egyik utolsó szösszenete ez a multiplayer. (Amit a Philips régen komolyan akart, azt nagyon jól csinálta.)
4. Kb 8-10 évvel fiatalabb, mint a másik.
5.Játszik DVD-t és Sacd-t (a másik nem).
Egy nem műszaki szempont: ez szép.
Ezek miatt, amikor az enyémben valami elromlott a tápegységben, akkor majdnem vettem egyet, végül inkább megjavíttattam. Tervezem, hogy valami csodatuninggal feldobom.
Az eladót nem ismerem, de a Philips ezekkel a készülékekkel (meg az 1000-essel) akart egy új szabványnak utat törni. Az ilyen úttörőket jól megcsinálták. (cd101; 304...stb)
Persze lehet.
Üdv. Feri. 06209600829
Szia. Lehetne teszthallgatás? Osszehasonlithatnam pio pd-s504 cd lejatszommal? Ha tetszik vinnem is.
Ment az üzenet.
-
- Törzsvendég
- Értékelés: 76
Tegnap hallottam egy ilyet, küldtem üzenetet.
Akció.......
15.000.- forint ( kis alkuval.... )
Üdv. Feri. 06209600829
Vennék egy fórumtársamtól egy Denon 3910-es lejátszót.
Ezért leviszem az árát hátha ez meg fogja gyorsitani a cserémet.
Ára: 17.000. Jézuska forint !!!
Üdv. Feri. 06209600829
Pici alku leheccégesz !!!
a készüléknek! Nálam is szolgál egy példány ebből a típusból, és még mindig egy elfogadható kompromisszumnak tartom.
Egy kis pontosítás (bízva abban, hogy nem veszi zokon a T. Hirdető Fórumtárs):
"Minden audió cd, dvd, sacd anyagot felkonvertál 24bit-192kHz-re !!!" ha az upsampling mód be van kapcsolva, és csak CD esetén, a következő sampling rate opciókkal a menüben:
44,1kHz/16bit (upsampling off); 96kHz/24bit; 172kHz/24bit.
Ízlés dolga, de nekem az "upsampling off" jobban bejön hangban ennél a lejátszónál.
Philips DVD 963SA SACD / CD / DVD felső kategóriás lejátszó eladó.
DCDI Faroudja processzor,Progressive Scan, 192kHz-24bit audió, Aranyozott csatlakozók,
PURE AUDIO direkt kapcsoló a felesleges videó áramkörök kikapcsolásához mikor zenét hallgatunk.
Minden audió cd, dvd, sacd anyagot felkonvertál 24bit-192kHz-re !!!
Szép megkímélt állapotban van. A tesztjeinek érdemes utána olvasni a neten.
Cserét meghallgatok akár drágábbat is !!!
Budapesten megtekinthető.
ÁRA : 23.000.- forint
Üdv.: L.Ferenc 06209600829