Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony BDP-S790 Blu Ray lejátszó eladó + bontatlan HDMI
28ért vihető a hibátlan Sony!
Ahoj!
Jól látom, hogy ventillátor is van benne?
Köszönettel,
Qvik
Szia!
Igen van benne.
Anno sok tesztet olvastam róla, és magam is teszteltem, a ventillátornak nincs hangja! Ezt elég sokféleképpen vizsgáltam, és természetesen átvételnél is meg lehet hallgatni.
Más:
Nagyon szuper lejátszó, és SZÁMOMRA a kommersz márkák között (Sony, LG, Samu, Pana..) minden igény kielégít ez a modell.
Ugyanakkor nagyon nagyon ritkán használom, és csak a port fogja.
Viszont!!! Van kb 8-10 BD lemezem, amihez kell egy lejátszó, és cél, hogy elférjen nagyon pici helyen.
Többen kerestetek cserével:
Eladásnál maximálisan a KP-t részesítem előnyben, csere CSAK keskeny, és főleg Sony lejátszó esetén játszhat. (Pl.: S185)
(De megmondom őszínén jobb szeretem magam megvenni ezeket.)
-
Vendég
UP a Sony-nak!
Szuper lejátszó ajándék kábellel.
Ha nem megy el, sebaj, de szívesen cserélek beszámítással keskenyebb egyszerű BD lejátszóra (lehetőleg Sony-ra).
Szép napot!
Ahoj!
Jól látom, hogy ventillátor is van benne?
Köszönettel,
Qvik
UP a Sony-nak!
Szuper lejátszó ajándék kábellel.
Ha nem megy el, sebaj, de szívesen cserélek beszámítással keskenyebb egyszerű BD lejátszóra (lehetőleg Sony-ra).
Szép napot!
Volt érdeklődő a egy pesti számról (+36 1 60739..), de nem tudom elérni. Ha olvasod, kérlek keress!
Ha valakit érdekel ez a szuper lejátszó, akkor mégis eladom, sajnos nincs kihasználva!
Ádám
A héten érkezik meg a 4K TV-m, és ha tényleg olyan legendás a 4K felkonvártálasa, mint ahogy mondják, akkor megtartom a lejátszót.
Na meg a sok kimenet (RCA, Coax, Optikai, 2db HDMI) is e mellett szól.
Na meg a sok kimenet (RCA, Coax, Optikai, 2db HDMI) is e mellett szól.
Újra eladó a Sony BDP-S790 3D Blu Ray lejátszó, ajándékba adok hozzá egy SONY DLC-HE20C 2m-es bontatlan HDMI kábelt.
Előzmény:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... tlan-hdmi/
"A lejátszóra kiemelten vigyáztam, főleg az USB csatlakozón keresztül játszottam rajta HD, fullHD filmeket. Iszonyat jól konvertál fel rosszabb minőségű tömörítéseket is.
Távirányítója, és természetesen a doboza is megvan!
A készülék tetején minimális karc van, de "sajnos" ezt sehogy sem tudtam lefotózni, pedig próbálkoztam!
Nem dicsérgetem, itt olvashatsz róla teszteket, én feljebblépés miatt válnék meg tőle:
http://www.whathifi....bdp-s790/review
WiFi, 3D és 4K, SACD természetesen nem hiányoznak belőle."
Elérhetőségem: +36303268644
Ára: 30 000 Ft
Átvétel Bp több pontján lehetséges, jelenleg a III. kerületben van.
Üdv.: Ádám