Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Popcorn A-410
- Robitussin
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Popcorn A-410
Ja, és meg is van az új gazdája, úgyhogy zárom.
- Robitussin
- Nincs visszaút

Popcorn A-410
Mivel ezek a kérdések mindig sokakat érdekelnek, a következő történt.
A Dune Prime 3.0 megjelenése óta a Dune-nek nekem több típusa volt és van jelenleg is.
A Popcorn sosem izgatott, de a 410-es DAC-járól olvasottak, na meg a VXP kiváncsivá tett.
Ezért itt a fórumon vettem néhány hete egyet. Alapfunkciókat kipróbáltam, főleg a hangminősége
érdekelt sztereóban és az a bizonyos vxp. Az eredmény számomra: a hangja jobb mint a Dune-nek,
de egy dedikált hálózati zenelejátszótól (pl. nekem Olive 3HD van) nagyon messze áll.
A képminőség terén szerintem ( egy 130cm-es full HD LG plazmán nézve) semmivel sem jobb mint a Dune.
A menüje, távirányítója, kezelhetősége pedig teljesen más, nekem idegen és a fentiek miatt
nincs értelme váltanom. Nekem a hang lett volna a lényeg, de csodák nincsenek.
Ennyi a történet, a Dune-k maradnak, a Popcorn megy.
- gyongyhalas
- Fórumlakó

- Értékelés: 326
Popcorn A-410
Pont ezeket szerettem volna én is megkérdezni....Mikor vásároltad? Miért adod el?
Popcorn A-410
Helló
Ha nem titok miért válsz meg tőle, nemrég vásároltad ha jól sejtem.
Nekem jelenleg egy A400 van és szeretnék venni egy A410-et a jobb hang reményében.
Nekem ez a 4. lejátszóm a gyártótól de nem szívesen váltanék más márkára. A200-A210-A300-A400.....Eddig ezeket használtam.
Mi lesz helyette?
Köszönöm
B&W DM 600 S3
Cambridge Audio azur 340A
Popcorn PCH-A500
- Robitussin
- Nincs visszaút

Popcorn A-410
Garanciális Popcorn A-410 hálózati médialejátszó, tartozékaival, dobozában eladó.
Debrecen - Budapest - Mosonmagyaróvár vonalon el is tudom szállítani.
Ára:80.000