Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
FiiO E10 USB DAC+AMP fejhallgató erős� tő D/A konverterrel
Nekem az újabb verzió volt, imádtam. Szuper kis kütyü, valóban nagyon jó hangja van. Nem mellesleg a Q701-et és a HD600-at is kényelmesen hajtotta
Saját tápja nincs is, kizárólag usb keresztül a számítógépről üzemeltethető?
Szia!
USB-s készülék, számítógépről vezérelhető.
Továbbra is eladó.
Saját tápja nincs is, kizárólag usb keresztül a számítógépről üzemeltethető?
Bakker, hogy én mit összekerestem egy ilyet Karácsony előtt a srácomnak (igaz, nem ennyiért, de mert nem vagyok potenciális vevő, így ezt hagyjuk)
Azt olvasam róla valahol, hogy még USB-koax átalakítónak is kifejezetten jó, a neten láttam egészen durván drága rendszerbe is beillesztve!
Ez az mkI változat ugye?
Mindeképp UP neki!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2629
Bakker, hogy én mit összekerestem egy ilyet Karácsony előtt a srácomnak (igaz, nem ennyiért, de mert nem vagyok potenciális vevő, így ezt hagyjuk)
Azt olvasam róla valahol, hogy még USB-koax átalakítónak is kifejezetten jó, a neten láttam egészen durván drága rendszerbe is beillesztve!
Ez az mkI változat ugye?
Mindeképp UP neki!
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált egy tökéletes, karcmentes állapotban levő FiiO E10 USB DAC + AMP fejhallgató erősítő.
USB DAC-ként is használható. Nagyon kellemes, nyugodt hangzásvilág jellemzi.
http://www.audiovideo-trend.hu/bemutatk ... b+dac.html
Ár: 20 000Ft
Átvehető: Gyálon és környékén (Vecsés, Bp 18-19 ker).
Néhány adat:Dimensions: 79×49×21mmHeadphone output: 3.5mm stereo JackDigital Audio Output: COAXIALVolume Control: ALPS PotentiometerUSB Sample Rate Support: 32/44.1/48/96KHz @ 16/24BitTHD+N: < 0.008%@1KHzFrequency Response: 10Hz~20KHzSignal to Noise Ratio: > 96 dB