Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Thorens TD 125 Rabco SL-8E tangenciális karral

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Peperezzi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 46

Thorens TD 125 Rabco SL-8E tangenciális karral

Hozzászólás Szerző: Peperezzi »

Eladó ez a különleges, nagyon ritka és gyönyörűen zenélő lemezjátszó olyan személynek, aki nem nélkülözi a technikai ismereteket és van türelme a készüléket felújítani. A lemezjátszó egyébként teljesen működőképes, az esztétikai állapota hagy némi kívánni valót maga után, a hangkar is képes egy lemezt hibátlanul végig játszani, de néha inkább felemelkedik a lemezről, majd folytatja a lejátszást, vagy elakad, ha az ember nem megfelelően bánik vele... Duzzog, majd megbékél... Egy idős amerikai úrtól vettem, aki már jó ideje nem használta... Meghallgatni és megvásárolni kizárólag Grubban, Bécs környékén lehet, nem szállítom, nem postázom. A hangja tényleg nagyon meggyőző, kevés hasonlóval találkoztam életem során. A hangszedőt nem adom hozzá, esetleg felár ellenében, ha meg tudunk egyezni. Nem jegelem. További infók privátban.
Ár: 200000 Ft
Csatolmányok
20260708_173507 2.jpg
20260708_162145 2.jpg
20260708_162145 2.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”