Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fostex D-15 Digital Master Recorder
Re: Fostex D-15 Digital Master Recorder
A nulla érdeklődésre való tekintettel, zárom a témát.
Ha valakit komolyan érdekel a DAT írjon privátban árajánlatot.
Köszönöm!
Köszönöm!
Utolsó ár: 210 000 Ft.
Kipróbáltam, működik tudok másolatot készíteni az MD-vel, ezek szerint nincs benne másolás védelem.La_Valse írta: ↑2026.05.09., szomb. 06:35Köszönöm, igen, ez is fontos, de a kérdés az, hogy az általad felvett anyagról tudsz-e másolatot készíteni az optikai
digit kimenetről mondjuk a minidiszkeddel. Ha van benne másolás elleni védelem, az szokott történni, hogy a felvevő
eszközt nem tudod felvételre kapcsolni, főleg, ha az Sony.
Köszönöm, igen, ez is fontos, de a kérdés az, hogy az általad felvett anyagról tudsz-e másolatot készíteni az optikai
digit kimenetről mondjuk a minidiszkeddel. Ha van benne másolás elleni védelem, az szokott történni, hogy a felvevő
eszközt nem tudod felvételre kapcsolni, főleg, ha az Sony.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
Üdv,
Eddig csak az analóg bemenetet használtam.
Most kipróbáltam a digitális- optikai bemenetet CD-ről és MD-ről is tökéletesen működik.
Tiszteletem!
Ebben van-e digitális másolás védelem, vagy nem foglalkozik az SCMS-sel? A neten nem találtam érdemleges infót erről.
Ebben van-e digitális másolás védelem, vagy nem foglalkozik az SCMS-sel? A neten nem találtam érdemleges infót erről.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
Legyen az ár: 240 000Ft.
Fostex D-15 Digital Master Recorder
Eladásra kínálom a fotókon látható tökéletes esztétikai és hibátlan műszaki állapotban lévő DAT magnót.
A készüléket az USA-ból vásároltam, nagyon megkímélt gyári állapotú készülék, a felvétel és a lejátszás is tökéletesen működik.
A fotókon látható gyári dokumentációval.
Elsősorban a személyes átvételt részesítem előnyben.
Helyileg Győrben vehető át.
Ha szükséges tudom küldeni duplán csomagolva a vevő felelősségére.
Ez egy magán értékesítés, visszavásárlás, garancia nincs a készülékre, csere - beszámmítás köszönöm nem érdekel.
A készülék ára: 299 000 Ft.
Köszönöm hogy figyelmesen elolvasta!
A készüléket az USA-ból vásároltam, nagyon megkímélt gyári állapotú készülék, a felvétel és a lejátszás is tökéletesen működik.
A fotókon látható gyári dokumentációval.
Elsősorban a személyes átvételt részesítem előnyben.
Helyileg Győrben vehető át.
Ha szükséges tudom küldeni duplán csomagolva a vevő felelősségére.
Ez egy magán értékesítés, visszavásárlás, garancia nincs a készülékre, csere - beszámmítás köszönöm nem érdekel.
A készülék ára: 299 000 Ft.
Köszönöm hogy figyelmesen elolvasta!