Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio CXC

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
gyurus
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Re: Cambridge Audio CXC

Hozzászólás Szerző: gyurus »

Elkelt itt a fórumon, egy nagyon kedves ismerősöm és egyben fórumtárs által....zárom. :rolleyes:

Horri
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Horri »

Írok privátban!:)

gyurus
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Egy kicsit faragok az áron, mivel nem nézegetni akarom, de ennél olcsóbban nem szeretném eladni....ha nem megy el, akkor marad. :rolleyes:

Új ár: 90.000 forint

gyurus
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cambridge Audio CXC

Feljebblépés miatt eladóvá vált Cambridge Audio CXC cd futóművem.

Tiszta, gyors cd olvasás, meleg, de precíz hangzás jellemzi, én nagyon szerettem, de beszereztem egy komolyabb készüléket, ezért szeretném eladni.

A készüléket nyolc éve saját részre vásároltam, tehát első tulajdonos vagyok, azóta tökéletesen működik.
A lejátszó tökéletes műszaki állapotban van, esztétikailag is kiváló állapotú, kivéve a tetején lévő vékonyabb karcot, melyet megpróbáltam fotózni.

Eredeti dobozában, távirányítóval ( új állapotban) adom. Tápkábelt is adom hozzá, mely a gyári, bontatlan.
Ára:100.000 forint

Személyes átvétel Hartán, Solton, Kalocsán, Dunaföldváron lehetséges, de havonta járok Budapesten, Kecskeméten is, előre egyeztetett időpontban el tudom vinni.

Esetlegesen a vevő saját költségére, gondos csomagolásban, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően tudom feladni.
Érdeklődni lehet: üzenetben illetve 06harminc799-6858 telefonszámon.
Csatolmányok
1775486920929.jpg
1775486920965.jpg
1775486920936.jpg
1775486920958.jpg
1775486920975.jpg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”