Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio CXC
Re: Cambridge Audio CXC
Elkelt itt a fórumon, egy nagyon kedves ismerősöm és egyben fórumtárs által....zárom. 
Írok privátban!:)
Egy kicsit faragok az áron, mivel nem nézegetni akarom, de ennél olcsóbban nem szeretném eladni....ha nem megy el, akkor marad.
Új ár: 90.000 forint
Új ár: 90.000 forint
Cambridge Audio CXC
Feljebblépés miatt eladóvá vált Cambridge Audio CXC cd futóművem.
Tiszta, gyors cd olvasás, meleg, de precíz hangzás jellemzi, én nagyon szerettem, de beszereztem egy komolyabb készüléket, ezért szeretném eladni.
A készüléket nyolc éve saját részre vásároltam, tehát első tulajdonos vagyok, azóta tökéletesen működik.
A lejátszó tökéletes műszaki állapotban van, esztétikailag is kiváló állapotú, kivéve a tetején lévő vékonyabb karcot, melyet megpróbáltam fotózni.
Eredeti dobozában, távirányítóval ( új állapotban) adom. Tápkábelt is adom hozzá, mely a gyári, bontatlan.
Ára:100.000 forint
Személyes átvétel Hartán, Solton, Kalocsán, Dunaföldváron lehetséges, de havonta járok Budapesten, Kecskeméten is, előre egyeztetett időpontban el tudom vinni.
Esetlegesen a vevő saját költségére, gondos csomagolásban, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően tudom feladni.
Érdeklődni lehet: üzenetben illetve 06harminc799-6858 telefonszámon.
Tiszta, gyors cd olvasás, meleg, de precíz hangzás jellemzi, én nagyon szerettem, de beszereztem egy komolyabb készüléket, ezért szeretném eladni.
A készüléket nyolc éve saját részre vásároltam, tehát első tulajdonos vagyok, azóta tökéletesen működik.
A lejátszó tökéletes műszaki állapotban van, esztétikailag is kiváló állapotú, kivéve a tetején lévő vékonyabb karcot, melyet megpróbáltam fotózni.
Eredeti dobozában, távirányítóval ( új állapotban) adom. Tápkábelt is adom hozzá, mely a gyári, bontatlan.
Ára:100.000 forint
Személyes átvétel Hartán, Solton, Kalocsán, Dunaföldváron lehetséges, de havonta járok Budapesten, Kecskeméten is, előre egyeztetett időpontban el tudom vinni.
Esetlegesen a vevő saját költségére, gondos csomagolásban, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően tudom feladni.
Érdeklődni lehet: üzenetben illetve 06harminc799-6858 telefonszámon.