Eladó a címben jelzett WiiM + TMP kombó.
Az irányár egyben
80eFt és igény szerint +
10eFt-ért tudok adni hozzá Supra CAT8 lan kábelt, amivel szintén nagyot lép a hang felfelé. Kikiáltási áron a Foxpost benne van, a lan kábellel együtt ésszerű határok közt alkuképes. Első körben lehetőleg együtt adnám, de ha mindkettőre befut komoly érdelkődés, akkor külön is beárazom.
A WiiM a
sima PRO, nem a Plus változat, de aki futóműnek viszi, annak felesleges a Plus felárát kifizetni, mert a digitális kimenetig teljesen egyforma a kettő. A lineáris táppal (és egy jó tápkábellel) együtt, külső dackal több százezer forint értékhatárig versenyképes, a csak futóműként használt WiiM Ultránál teltebb, zeneibb hangot produkált (teszteltem).
Mindkettőnek első gazdája vagyok, a WiiM 2023. áprilisi vásárlás a
lejatszo.hu oldalról (akkor még nem volt akciós, én 70eFt + posta áron vettem), a TMP egyenesen Gál Tamástól érkezett, nekem készült.
Dobozok meg vannak, a WiiM tartozékok bontatlanok. Foxposttal tudom küldeni, egyébként helyileg Jászberény, néha Gyöngyös és Budapest felé járok, de mostanában ha nem muszáj, nem mászkálok semerre.
Ajánlatokat privát üzenetben várok, tudok tippeket adni tápkábelre (az is egy komolyan hallható tuning), de az nekem már nincs. Fotó egyelőre nehézkes, mert be van kötve, nem látható módon. Ha nagyon fontos megoldom, de még a dobozok is sértetlenek
Az eladás oka: Heed Abacus S Stream