A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sok szaki és hifirajongó szerint linn lp 12 gyilkos volt anno.én csak a fülemre tudok hivatkozni ami szubjektív.eladó ez a townshend elite rock2 futómű gyári excalibur karjával merlin tápegységével teljesen hibátlan műszaki állapotban.
Azért azt tegyük hozzá a történelmi hűség kedvéért, hogy a Linn-hez, Roxanhoz - és más jobb futőművekhez - képest a peremsúly hiánya okán volt egy hátránya, a gyengébb egyenfutása, amit aztán a Merlin tápegységgel - vagy külső motoros, peremhajtású tuninggal - orvosoltak később.
Az viszont biztos, hogy már a megjelenése pillanatában felrúgta mindazt, amit egy középkategóriájú lemezjátszótól elvárhatónak gondoltunk, a speciális anyaghasználata ma is utolérhetetlen, a vályú a levédettségnek hála lemásolhatatlan.
Sok szaki és hifirajongó szerint linn lp 12 gyilkos volt anno.én csak a fülemre tudok hivatkozni ami szubjektív.eladó ez a townshend elite rock2 futómű gyári excalibur karjával merlin tápegységével teljesen hibátlan műszaki állapotban.volt pár apróbb hiba ami kezelve lett/lift,tápkábel/most csak be kell kötni és hajrá.elötte érdemes 1 hangszedőt belerakni mert az nincs hozzáa hangminőségéről csak annyit,hogy a xerxes artemiz,kuzma stabi stogi,pink lpt,heybrook tt2,thorens td 125 sme 3009.ezek voltak az utobbi 2 évben nálam és nekem az elite jobb hang.a td 124 sme 3009 párosra elfogult vagyok ezért nem mondom hogy jobban tetszik az elitea lényeg az ára szervizelve 500eft.ercsiben átvehető. 06304034695
Ez az Mk II Rock max kiépítése. Évtizedeken átívelő masina: hangban pedig még ma is viszonyítási alap. Még drága holmikhoz képest is! A hivatkozott készülékek közül a Heybrook TT-2 meg a Pink LPT közel sem ez a liga, a Xerxes és a Kuzma meg nem ez az ár. Ha lenne rávaló, csak ilyenre apgrédelném a szimpla mezei Rockomat!
Szóval sok sikert az eladáshoz
Én az aláírásomban szereplő korai Pink PT1-est használok eléggé kimaxolva ( DC motoros és komolyabb külső tápegység van hozzá). Nekem a Valdinál pl jobbnak tűnik, valószínű a kisebb 3 motoros Voydokkal is felveszi a versenyt. Kiváncsi lennék ezzel szemben mit mutatna...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Sok szaki és hifirajongó szerint linn lp 12 gyilkos volt anno.én csak a fülemre tudok hivatkozni ami szubjektív.eladó ez a townshend elite rock2 futómű gyári excalibur karjával merlin tápegységével teljesen hibátlan műszaki állapotban.volt pár apróbb hiba ami kezelve lett/lift,tápkábel/most csak be kell kötni és hajrá.elötte érdemes 1 hangszedőt belerakni mert az nincs hozzáa hangminőségéről csak annyit,hogy a xerxes artemiz,kuzma stabi stogi,pink lpt,heybrook tt2,thorens td 125 sme 3009.ezek voltak az utobbi 2 évben nálam és nekem az elite jobb hang.a td 124 sme 3009 párosra elfogult vagyok ezért nem mondom hogy jobban tetszik az elitea lényeg az ára szervizelve 500eft.ercsiben átvehető. 06304034695
Ez az Mk II Rock max kiépítése. Évtizedeken átívelő masina: hangban pedig még ma is viszonyítási alap. Még drága holmikhoz képest is! A hivatkozott készülékek közül a Heybrook TT-2 meg a Pink LPT közel sem ez a liga, a Xerxes és a Kuzma meg nem ez az ár. Ha lenne rávaló, csak ilyenre apgrédelném a szimpla mezei Rockomat!
Szóval sok sikert az eladáshoz
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Black
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP Audio ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos