Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Wiim Pro Plus kisebb extrákkal

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 260

Re: Wiim Pro Plus kisebb extrákkal

Hozzászólás Szerző: Lacipeti »

Duna partján sírdogálok,
Wiim Pro Plus-ra gondolok,
Elköltözött, meg-megállok,
Szenemből a könny csorog.:)

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.

Legyen Guszti is.
Csatolmányok
IMG_5413.jpeg

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.

És még:
Csatolmányok
IMG_5412.jpeg
IMG_5411.jpeg

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.

Lemaradt fotók:
Csatolmányok
IMG_5409.jpeg
IMG_5408.jpeg
IMG_5405.jpeg

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.

Wiim Pro Plus kisebb extrákkal

Pc audiora váltás miatt eladó egy még augusztus 06-ig garanciális Wiim Pro Plus streamer. Anno itt vásároltam egy Wiim Pro-t, aminél a Tidal Connect rakoncátlankodott, így elutazott szervízbe és ott cserét javasoltak. Én kértem, hogy akkor ráfizetéssel legyen Pro Plus, ami meg is történt. Azóta ment, mint a parancsolat. Sajnos az elődnél az eladó eltökítette az összekötő kábelét, így a cserénél én sem kértem, hogy pótolják. De, amúgy sem azzal használja a “füles ember”. De ezt figyelembe véve teszek mellé egy biztos sokkal jobb diy ezüst rca-t kárpótlásul.
Mellé adok egy Ataaudio ezüstözött, 1 m-es tápkábelt is, illetve egy örök garis TMP tápegységet, amiben egy Gustard tuning biztosíték van.
A Wiim csomagolásnál kicsusszant a kezemből - mikor, ha nem most - és a jobb oldalánál kis, látható sérülést szenvedett (megrántotta az AQ kábel) Fotóztam. Nem vészes, de így korrekt.

A motyót elsősorban egyben szeretném eladni. 65-ért mennek a Prok. Én 55-öt kérek érte, az ügyetlenségem miatt. A TMP táp 40, a tápkábelt 20-ért vásároltam. Legyen 10. A bizti a TMP-ben bő 12 volt és legyen 5. A diy rca anno egy 20-asba fájt, de az ajándék, mivel gyári nincs hozzá.

Ez mindösszesen 110 pénz. Még egy Róka poggyász belefér.

Érdeklődni: 06/30/424-0133.

Köszönöm, hogy rátekintettél!:)
Csatolmányok
IMG_5407.jpeg
IMG_5406.jpeg
IMG_5404.jpeg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”