Duna partján sírdogálok,
Wiim Pro Plus-ra gondolok,
Elköltözött, meg-megállok,
Szenemből a könny csorog.:)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wiim Pro Plus kisebb extrákkal
Wiim Pro Plus kisebb extrákkal
Pc audiora váltás miatt eladó egy még augusztus 06-ig garanciális Wiim Pro Plus streamer. Anno itt vásároltam egy Wiim Pro-t, aminél a Tidal Connect rakoncátlankodott, így elutazott szervízbe és ott cserét javasoltak. Én kértem, hogy akkor ráfizetéssel legyen Pro Plus, ami meg is történt. Azóta ment, mint a parancsolat. Sajnos az elődnél az eladó eltökítette az összekötő kábelét, így a cserénél én sem kértem, hogy pótolják. De, amúgy sem azzal használja a “füles ember”. De ezt figyelembe véve teszek mellé egy biztos sokkal jobb diy ezüst rca-t kárpótlásul.
Mellé adok egy Ataaudio ezüstözött, 1 m-es tápkábelt is, illetve egy örök garis TMP tápegységet, amiben egy Gustard tuning biztosíték van.
A Wiim csomagolásnál kicsusszant a kezemből - mikor, ha nem most - és a jobb oldalánál kis, látható sérülést szenvedett (megrántotta az AQ kábel) Fotóztam. Nem vészes, de így korrekt.
A motyót elsősorban egyben szeretném eladni. 65-ért mennek a Prok. Én 55-öt kérek érte, az ügyetlenségem miatt. A TMP táp 40, a tápkábelt 20-ért vásároltam. Legyen 10. A bizti a TMP-ben bő 12 volt és legyen 5. A diy rca anno egy 20-asba fájt, de az ajándék, mivel gyári nincs hozzá.
Ez mindösszesen 110 pénz. Még egy Róka poggyász belefér.
Érdeklődni: 06/30/424-0133.
Köszönöm, hogy rátekintettél!:)
Mellé adok egy Ataaudio ezüstözött, 1 m-es tápkábelt is, illetve egy örök garis TMP tápegységet, amiben egy Gustard tuning biztosíték van.
A Wiim csomagolásnál kicsusszant a kezemből - mikor, ha nem most - és a jobb oldalánál kis, látható sérülést szenvedett (megrántotta az AQ kábel) Fotóztam. Nem vészes, de így korrekt.
A motyót elsősorban egyben szeretném eladni. 65-ért mennek a Prok. Én 55-öt kérek érte, az ügyetlenségem miatt. A TMP táp 40, a tápkábelt 20-ért vásároltam. Legyen 10. A bizti a TMP-ben bő 12 volt és legyen 5. A diy rca anno egy 20-asba fájt, de az ajándék, mivel gyári nincs hozzá.
Ez mindösszesen 110 pénz. Még egy Róka poggyász belefér.
Érdeklődni: 06/30/424-0133.
Köszönöm, hogy rátekintettél!:)