Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ayon CD-35 Signature CD, SACD lejátszó eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6306
Re: Ayon CD-35 Signature CD, SACD lejátszó eladó
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
köszönöm, elkelt!
Hi, do you still sell the cd player? Regards Alex
Hi, do you still sell the cd player? Regards Alex
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 54
Szia!
Képet nem ártana feltöltened róla a másik hirdetésednél is.
Az meg abszolút nem világos ha a termékeidet Magyarországon vásároltad mint írtad akkor minek írsz €-s árakat?
Képet nem ártana feltöltened róla a másik hirdetésednél is.
Az meg abszolút nem világos ha a termékeidet Magyarországon vásároltad mint írtad akkor minek írsz €-s árakat?
Már a B oldal forog így 60 felett...
Ayon CD-35 Signature CD, SACD lejátszó eladó
Feljebb lépés miatt - SOULNOTE S-3 REFERENCE - eladó szeretett csöves CD, SACD lejátszóm!
A készülék első tulajdonosa vagyok, a Magyarországi forgalmazótól vásároltam. Rendelkezik dac és előerősítő funkciókkal is!
4 évvel ezelőtt teljes csőcserén és szervizelésen esett át Ausztriában. Fekete színű, jó állapotú. Eredeti csomagolás is megvan.
Ár: 3.700 EUR illetve ennek megfelelő 1.500.000 forint
Új ár: 10.225 EUR, 4.200.000 forint
TEL: 209422477
Hely: Budapest, XI. ker
A készülék első tulajdonosa vagyok, a Magyarországi forgalmazótól vásároltam. Rendelkezik dac és előerősítő funkciókkal is!
4 évvel ezelőtt teljes csőcserén és szervizelésen esett át Ausztriában. Fekete színű, jó állapotú. Eredeti csomagolás is megvan.
Ár: 3.700 EUR illetve ennek megfelelő 1.500.000 forint
Új ár: 10.225 EUR, 4.200.000 forint
TEL: 209422477
Hely: Budapest, XI. ker