Meghallgatható és átvehető Tolna megyében. Jövő hét végén fel tudom vinni Pest megyébe, Taksonyba, de ott csak fejhallgatózni lehet, nincs mire rákötni.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony CDP-XA50ES
- keresztes33
- Fórumlakó

- Értékelés: 65
Re: Sony CDP-XA50ES
Árzuhanás... legyen az akciós ár 250.000 forint. Ennyiért ajándék.
Meghallgatható és átvehető Tolna megyében. Jövő hét végén fel tudom vinni Pest megyébe, Taksonyba, de ott csak fejhallgatózni lehet, nincs mire rákötni.
- keresztes33
- Fórumlakó

A lejátszó új ára 289.000 forint. 
- keresztes33
- Fórumlakó

A lejátszó immár hibátlanul működik, ára 300.000 Ft. 
Vettem hozzá egy utángyártott távirányítót a gyári Sony mellé, amivel a Line Out/fejhallgató kimenetet és a tálca nyitást is lehet vezérelni, ezt is adom hozzá.
Vettem hozzá egy utángyártott távirányítót a gyári Sony mellé, amivel a Line Out/fejhallgató kimenetet és a tálca nyitást is lehet vezérelni, ezt is adom hozzá.
- keresztes33
- Fórumlakó

Újra eladó, kicsit sok itthon a lejátszó...
Annyi változás van, hogy jelentkezett egy kis hiba: nyitáskor néha kétszer kell megnyomni a gombot.
Engem nem zavar, így egyelőre nem szándékozom javíttatni, de erre való tekintettel az eredeti 290 ezer forintos árat 270.000 forintra módosítom.
Annyi változás van, hogy jelentkezett egy kis hiba: nyitáskor néha kétszer kell megnyomni a gombot.
Engem nem zavar, így egyelőre nem szándékozom javíttatni, de erre való tekintettel az eredeti 290 ezer forintos árat 270.000 forintra módosítom.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6710
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- keresztes33
- Fórumlakó

Marad.
Ez jó hír mert napok óta gondolkodok rajta,és így elérhető távolságban lenne...
- keresztes33
- Fórumlakó

Karácsony környékén komoly érdeklődés esetén Pest megyébe, Taksonyba el tudom vinni a lejátszót.
Mivel itt hangrendszer nincsen, csak hozott fejhallgatóval lehet meghallgatni.
Mivel itt hangrendszer nincsen, csak hozott fejhallgatóval lehet meghallgatni.
- keresztes33
- Fórumlakó

Az árat - átnézve az itthoni árakat -, 290.000 Ft-ra módosítom.
A Hifishark oldalon ilyen esztétikai állapotban lévő (9/10, karcmentes) és távirányítóval rendelkező gépet drágábban árulnak, az eredeti árat ehhez igazítottam...
A Hifishark oldalon ilyen esztétikai állapotban lévő (9/10, karcmentes) és távirányítóval rendelkező gépet drágábban árulnak, az eredeti árat ehhez igazítottam...
- keresztes33
- Fórumlakó

Sony CDP-XA50ES
Eladó egy kifogástalanul működő, korához képest kiváló esztétikai állapotban lévő Sony CDP-XA50ES lejátszó. Tudtommal nem volt megbontva, belenyúlás mentes. A kijelző minden szegmense működik, azonos fényerővel.
A mellé adott távirányítót kaptam én is hozzá, minden fontos funkció vezérelhető vele, csak a line out variable vezérlés nincs rajta .
Súlya miatt (15 kg) nem postázom. Megtekinthető, meghallgatható Dombóvár járásban.
Ára: 320.000 Ft
A mellé adott távirányítót kaptam én is hozzá, minden fontos funkció vezérelhető vele, csak a line out variable vezérlés nincs rajta .
Súlya miatt (15 kg) nem postázom. Megtekinthető, meghallgatható Dombóvár járásban.
Ára: 320.000 Ft