Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zidoo Eversolo DMP-A6 hálózati zenelejátszó
- nagyvitya
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Zidoo Eversolo DMP-A6 hálózati zenelejátszó
Sziasztok.
Eladó címben szereplő hálózati lejátszó, tökéletes állapotban, Master verzióra váltás miatt.
Igen jó hangú streamer minőségi megépítés, nagyon sok funkció, igazi mindenes.
Az érintőkijelző nagyon feldobja, Nekem tetszik, de fényereje szabályozható, sőt ki is kapcsolható a képernyővédő által.
Nem írok róla többet, a neten minden lényeges információ megtalálható róla, Aymarás vásárlás, számláját adom, még van rajta garancia is.
Kipróbálható, tesztelhető Szekszárdon, de postázom is, hiszen teljes gyári csomagolása meg van, dupla doboz, egyebek.
Ár: 285.000 Ft
Telefonon is lehet érdeklődni, ha bármi kérdés lenne, szivesen válaszolok.
+36304346283
Képek: Köszönöm hogy elolvastad.
December 14.-én Budapesti átvétel lehetséges, ha még ma kapok visszajelzést:)
Eladó címben szereplő hálózati lejátszó, tökéletes állapotban, Master verzióra váltás miatt.
Igen jó hangú streamer minőségi megépítés, nagyon sok funkció, igazi mindenes.
Az érintőkijelző nagyon feldobja, Nekem tetszik, de fényereje szabályozható, sőt ki is kapcsolható a képernyővédő által.
Nem írok róla többet, a neten minden lényeges információ megtalálható róla, Aymarás vásárlás, számláját adom, még van rajta garancia is.
Kipróbálható, tesztelhető Szekszárdon, de postázom is, hiszen teljes gyári csomagolása meg van, dupla doboz, egyebek.
Ár: 285.000 Ft
Telefonon is lehet érdeklődni, ha bármi kérdés lenne, szivesen válaszolok.
+36304346283
Képek: Köszönöm hogy elolvastad.
December 14.-én Budapesti átvétel lehetséges, ha még ma kapok visszajelzést:)