Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio CXUHD 4k Blu-ray lejátszó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
kapucni
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 19

Re: Cambridge Audio CXUHD 4k Blu-ray lejátszó

Hozzászólás Szerző: kapucni »

Sziasztok!

A hétvégém elég zaklatott volt egy utazás miatt, elnézést kérek azoktól akinek nem válaszoltam az üzenetére. A készüléket ebben a pillanatban vitte el egy fórumtárs, aki még csütörtökön lefoglalta alku nélkül.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6573

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

kapucni írta:
2024.11.20., szer. 19:54
Sziasztok!

Eladóvá vált egy Cambridge Audio CXUHD 4k Blu-ray lejátszó.
viewtopic.php?f=118&t=209734
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

alericcio66
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: alericcio66 »

Sziasztok, Olaszországból írok, és érdeklődöm a termék megvásárlása iránt. PayPallal fizetnék, amely remélhetőleg van neked is, hogy mindkettőnket megvédjünk minden kockázattól. Néhány információt szeretnék kérni:

Feltételezem, hogy a feltüntetett ár elírás, mivel euróban 0,53 centnek felel meg. Gondolom, 220.000 HUF-ot akartál írni, és nem 220-at. Ebben az esetben szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség egy kis árengedményre.
A szállításról gondoskodhatok én is, egy nemzetközi futárszolgálatot (például DHL vagy UPS) küldve az átvételhez közvetlenül az otthonodhoz vagy egy átvételi ponthoz, ahová elviheted.
Végül megkérnélek, hogy küldj néhány képet a lejátszó esztétikai állapotáról, bízva abban, hogy az tökéletesen működik.
Várom válaszodat. Köszönöm.

kapucni
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 19

Cambridge Audio CXUHD 4k Blu-ray lejátszó

Hozzászólás Szerző: kapucni »

Sziasztok!

Eladóvá vált egy Cambridge Audio CXUHD 4k Blu-ray lejátszó. Második tulaj vagyok, itt a fórumon vásároltam 2020-ban, megvan minden tartozéka + doboz. Tökéletes műszaki és nagyon szép esztétikai állapotban van. A távirányítóját nem használtam, csomagolásában pihen. CFW van rajta, mindent lejátszik. kb 6 éves.
Megtekinthető kipróbálható Pest vármegyében, Dabason.
Posta/futár lehetséges előre utalás esetén.
Csere köszönöm szépen, nem érdekel.
ára:220 e Ft
Telefon:70/340 60 14

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”