Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

RME ADI-2 DAC Fs

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
csabaxxx
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Re: RME ADI-2 DAC Fs

Hozzászólás Szerző: csabaxxx »

Üzenet ment!
Cs.

gyvattam
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: gyvattam »

Legyen 309.000.

gyvattam

Áresés: 339.000,- Ft.

gyvattam

RME ADI-2 DAC Fs

Eladó RME ADI-2 DAC Fs készülékem. Makulátlan állapot, magyarországi, 2022 áprilisi vásárlás, első tulajdonosa vagyok. Stúdióban használtam masteringre és zenehallgatásra. Nehéz szívvel válok meg tőle, de most szükségem van az árára. Digitális konverter- és erősítő-kombók terén nem hiszem, hogy ennél az eszköznél van feljebb (beleértve a teljes Universal Audio, stb. line-t. zenei producerként ez elég erős tapasztalatom)... Az összes gyári tartozékával, gyári dobozával együtt adom (távirányító, táp, usb kábel, használati kézikönyv járt hozzá).
Érdeklődni, átvenni Dunaharasztiban vagy Budapest X. kerületben lehet, de igény esetén postázom is.
Irányára: 369.000 Ft.
IMG_3749.jpeg
IMG_3750.jpeg
IMG_3751.jpeg
IMG_3752.jpeg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”