Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
	Zappiti Mini 4K HDR

Re: Zappiti Mini 4K HDR
Felfele

- mancsi1974
 - Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 19

Üdvözlöm! Segítségét kérném, nekem egy  ZAPPITI  4K HDR típusú lejátszom van, és az ön által megosztott francia oldalon,sajnos a letöltendő ZIDO firmware fájl linkek  ellettek távolítva . -a kérdésem az ,hogy a Zappiti-re a sima "hivatalos " Zido firmware megy vagy egy spec. módosított ? -és ezt hol lehet letölteni. -válaszát előre is köszönöm!

Zidoo firmware jobb mint az eredeti Zappiti. Minden működik kivéve az időjárást.
https://www.homecinema-fr.com/forum/mul ... 28932.html

https://www.homecinema-fr.com/forum/mul ... 28932.html
próbálj meg akkor felrakni egy zidoo firm-et, ahogy NiCE Írja.. valamit csak lehet vele csinálni. a vas ott van benne.. :)
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
Ettől még helyi hálózatban hibátlanul működik, nem?

Usher - Valhalla - Emotiva

A supporton is írták, hogy Decemberben leálltak, meg, hogy nagyon sajnálják(meg szerintem pont láttam is , hogy írtad Te is) , tanulópénz volt
 gondolom sokáig fog menni a hirdetés…

Ahogy Nice írja, sajnos reseteltem, onnantól nem működött semmiNiCE írta: ↑2024.03.04., hétf. 09:33A Zappiti cloud már nem elérhető, így a borítókezelő alkalmazás sem működik. Ha reseteled a lejátszót, utána már a Zappiti explorer sem fog menni, kivéve ha apk-ból telepíted az utolsó verziót.Virgil írta: ↑2024.03.04., hétf. 09:25de ez a 'vége lesz' ezt mit jelent pontosan, a gyakotlatban? nem lehet használni egyáltalán a lejátszót? bekapcsol de nem indít el semmit?? vagy csak ilyen bizbaszom kiegésztőket, borítókat nem tölt le?..
azért egy file-listát mutatnia kéne, meg lejátszania tudnia kéne, nem?
Vannak alternatív megoldások ami a belső lejátszót használja, pl Kodi + XBMC Wrapper vagy a 4k HDR szériára lehet Zidoo firmware-t is telepíteni.
A Zappiti cloud már nem elérhető, így a borítókezelő alkalmazás sem működik. Ha reseteled a lejátszót, utána már a Zappiti explorer sem fog menni, kivéve ha apk-ból telepíted az utolsó verziót.Virgil írta: ↑2024.03.04., hétf. 09:25de ez a 'vége lesz' ezt mit jelent pontosan, a gyakotlatban? nem lehet használni egyáltalán a lejátszót? bekapcsol de nem indít el semmit?? vagy csak ilyen bizbaszom kiegésztőket, borítókat nem tölt le?..
Vannak alternatív megoldások ami a belső lejátszót használja, pl Kodi + XBMC Wrapper vagy a 4k HDR szériára lehet Zidoo firmware-t is telepíteni.
de ez a 'vége lesz' ezt mit jelent pontosan, a gyakotlatban? nem lehet használni egyáltalán a lejátszót? bekapcsol de nem indít el semmit?? vagy csak ilyen bizbaszom kiegésztőket, borítókat nem tölt le?..
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
Én azért visszaküldeném a feladónak. Már tavaly októberben lehetett tudni, hogy a Zappiti-nek vége lesz. Ki is írtam akkor az üzenőfalra, hogy hamarosan sok eladó box lesz.

Zappiti Mini 4K HDR
Eladó nemrég a fórumon vásárolt lejátszó. Én nem tudtam működésre bírni, support azt írta kell hozzà az új fizetős “rvolution”. Az előző tulajnál még működött. Lehet megy linuxal vagy rá lehet hekkelni valamit, hogy működjön. Budapesten található, ára amennyiért vettem: 30000Ft.